I hate this part, right here

The world slows down
But my heart beats fast right now
I know this is the part
Where the end starts

I can't take it any longer
Thought that we were stronger
All we do is linger
Slipping through our fingers
I don't wanna try now
All that's left's goodbye to
Find a way that I can tell you

I know you'll ask me to hold on
And carry on like nothing's wrong
But there is no more time for lies
'Cause I see sunset in your eyes

Workisar

Jag gillar mina nya arbetskamrater, dom är fina dom! Efter jag var klar med träningen idag satt vi de andra lärarna och försökte få ihop en ny, asball ny (och rosa såklart?) soffa till receptionen. När vi hade ätit lite satte vi oss i nya soffan, tittade på nya tvn och spånade idéer till höstens föreställning. Många skratt, chips och Andreas som papp-Termination begav jag mig hemåt, kl 00.30, fullt normal arbetsdag? Men iallafall, tack för kvällen, mina pärlor! <3

Imorgon går tåget 08.09 mot Norrköping enbart för att jag ska hinna klippa typ 40 personer på 2 dagar.. Men men, det är sånt man får räkna med när man är frisör och flyttar från stammis-staden. Klirr i kassan, gött!

Mariah Lejon

Idag var jag med Maria på fotostudion Mariah Lejon och fotade mig till hemsidan. Klick-klick sen var det klart och det blir säkert bra.. Får se till helgen vilka bilder det blir på hemsidan.

Idag är det Vm-träning igen och jag har valt att faktiskt inte vara på dansskolan innan, utan hemma. Ska städa genom lägenheten och bara chilla. Sover så sjukt dåligt nu för tiden, vet inte varför..

Nu ska jag ta en powernap, sen blir det städande för hela slanten!

Living it, loving it

Nu ska jag ner till dansen för att göra klart alla danser till kursstart och sen filma allt så vi har material ifall någon blir sjuk någon gång.. Är väl där till 18 kan jag tänka mig, sen måste jag hem och städa och laga massa matlådor för det har det varit dåligt med sen jag flyttade upp. Hörs sen! Ciao!

Ni har väl inte missat bussarna?!

Igår, idag och en vecka framåt ser ni som bor i Eskilstuna dom fina, gröna bussarna pyntade med fina dansartjejer på ena sidan! Det är reklam för Eskilstuna Dansstudio och det är Jonna, Ida, Nathalie och Stina ni ser. Vi hörs också på radion så ni ligger vi verkligen i när det gäller marknadsföringen!


Duktiga elever!

Träningen idag gick helt underbart! Hade så kul med tjejerna och Jonte och hoppas de hade lika kul! Körde hårt med dom på fysen för jag märkte att de inte blev tillräckligt trötta igår, haha! Det blev mycket springa, och mycket kickar men de kämpade på så bra och det gör en så stolt!  Sista tävlingsrundan när alla skulle köra singel släckte jag ner och satte på discolamporna, då blev alla som födda på nytt och öste järnet!

Efter dansen tog jag en sväng förbi Coop och sen hem för att laga mat. Dog i soffan för jag hade sovit så lite under natten men Stina kom förbi och lyckades hålla mig vaken. Älskar att hon bor bara några meter bort och kan komma över när som helst! Bäst, den tjejen asså!

Haha, igår ville Stina tända ljus i min lägenhet, hon är galen i ljus! Då sa jag att mina ljus tog slut kvällen innan och vad gick hon och gjorde då? Hon gick och köpte fetaste värmeljuset till mig idag :D Sånt där gör en glad. Ett ljus men vadå, hon är en fin vän. <3

Nu ska jag dricka min nya saft, jordgubb&rabarber, hur gott låter det inte? Ekologiskt också, då brukar det smaka ännu godare! Sen blir det SATC, sen goodnight! Imorgon ska vi sätta upp affisher i stan, Stina och jag.. Sen möta upp Maria för lunch, mys!

Ciao!

Aktivitet?

Jag sitter i min lilla, söta etta och funderar på om man kanske skulle ta och ta tag i sin blogg? Att verkligen blogga, om ni förstår? Jag vill kunna gå tillbaka och se vad jag har pysslat med, upplevelser och känslor i text, bild och form. Ja, det kanske vore nåt?


Vm/Em-träning!

Nu ska jag springa ner till dansen och hålla i första Vm/Em-träningen inför Bratislava! Det är Ida, Linnea, Jonathan och Astrid som ska tävla och dom kommer ha träning med mig 4 ggr i veckan ända fram till vi åker. Ska bli så jäkla skoj att åka! :D  Idag blir det uppvärmning, styrka och genomgång av deras program. Blir nog rätt lungt idag, men imorgon kör vi stenhårt!

Flytt!

NU, (ja, eller imorgon bitti) åker jag med Johan till Eskilstuna för det är faktiskt min last night in town idag :( Sjukt.

Oj-oj, hoppas hoppas!

Disco World 2009,
Bratislava, Slovakien
COACH!


SummerCamp 09

Nu är jag tillbaka!
Har haft en så otroligt rolig helg i Vingåker med alla Let's Movare!

I torsdags var det lärardag och efter att ha kört så j-vla vilse så kom jag iallafall fram! Hade möte om hösten hela förmiddagen, sen hade vi danslektion med CaroleAnn och det var helt klart barnförbjudet! Sjukt kul att se Andreas försöka sig på att ligga på en stol med benen i luften och samtidigt försöka se sexig ut. Efter vi hade dansat hade vi föreläsning med Jenny som pratade skador. Sen tog vi på oss finkläderna, åkte in till Vingåker och åt en helt underbar middag, tack Maria! <3

Resten av helgen bestod av en sjujäkla massa dans som jag inte kunde vara med på eftersom jag fortfarande är sjuk.. Men fick ändå otroligt mycket inspiration, framför allt från Alexander som hade helt fantastiska koreografier!

Förutom dansen så han vi även med: Kex och mys hos Maria, spökrundor med barnen, krig mellan lärarna och de äldsta eleverna vilket resulterade med ägg i taket och Mr. Muscle i Alex panna :D Herregud, vad jag har skrattat den här helgen! Bilder kommer så fort jag fått tag på dom :)


Toppen!

Känn ironin när jag säger toppen! Att jag har gått och blivit sjuk dagen innan dansläger? Inte coolt. Kan inte vara med och dansa men ska hålla i mina 2 lektioner iallafall och vara med på lärardagen. Åker hem på lördag kväll eller söndag morgon eftersom jag FLYTTAR på söndag! Wooh, fattar det inte! Egen lägenhet, I ESKILSTUNA och 500 meter från dansskolan!

Kommer ha en fin liten inflyttningsfest framöver men vill ha allt i ordning innan den blir av. Så det är ett tag kvar, exakt datum vet jag inte än..

Idag fortsätter jag med packandet.. Känns som jag har packat i evigheter men ändå är det lika mycket skit kvar?! Har iallafall fått bort det mesta, alla hyllor är tömda men ska börja tömma min garderob idag :O Hur ska detta gå?

Put a finger on it

Jag vet inte.
En känsla jag har inom mig,
den har funnits där ett tag nu
Skulle inte kalla den rädd
Heller inte arg
Eller ledsen
Bara.. intetsägande
Jag känner mig liksom tom.

RSS 2.0