Bada bör man annars dör man

Blev medtvingad till badhuset av Johan. Okej, han tvingade mig inte. Det var mer ett övertygande. Eller aa. Jag gör det nog frivilligt. Ska bli skoj!

Ibland skrämmer jag mig själv.

Nyss satt jag på fullaste allvar och letade lägenhet i Eskilstuna. Samtidigt som det vore rena drömmen att bara få dansa hela dagarna, på det enda stället jag kan tänka mig dansa på i hela Sverige, så är det ändå ett jäkla långt steg att gå. En jäkla lång bit från kära Norrköping med. Och om jag skulle flytta så betyder det att jag skulle få offra något som jag blir tårögd av att bara tänka på att förlora. Mina nära.

Men vem är det egentligen som säger emot sig själv nu? Jag.
"Man ska passa på att leva livet medan man är ung och har chansen. Man ska ta de flesta chanser man kommer över här i livet för annars kan de en vacker dag ta slut."

Om vi vänder på pannkakan och säger att jag bestämmer mig för att stanna i Norrköping och allt slutar med att jag bor hemma allt för länge och går och snålar på mina föräldrar för att jag är arbetslös? Nej, det är inget för mig.

Det finns nog inget svar i den här röran, jag behövde bara få ur mig lite tankar.

Everything feels better



In a world full of people,
you can loose sight of it all.
But the darkness inside you
can make you feel so small

I see your true colors,
shining through.
I see your true colors,
and that's why I love you.
So don't be afraid to let them show,
your true colors.

Ensam i den kalla natten

Är jag verkligen den enda som ser ett roligt blogginlägg, kommer på en ännu roligare kommentar.. Trycker på 'skicka' och så får man upp den där förbaskade rutan där man ska fylla i massa bokstäver för att dom ska se att man inte spammar? Känns så jävla onödigt och då skiter jag hellre i att kommentera och säger:

Nae fan, så väl vill jag inte kommentera!

Vet inte vilken väg jag ska gå


Ett helvete

Imorse vaknade jag med den tredje migränen den senaste veckan. Såhär kan jag fan inte ha det, kan inte ens stå på benen när jag får det. Så nu är läkartid bokad för att se vad det är för fel på mig. Blä. Blä-blä.

När jag väl hade sovit bort det mesta av migränen och efter 4 tabletter kunde jag äntligen ställa mig upp utan att dö och lagade mig då god mat. Kyckling-curry med pomme, blev sjukt gott.

Planen var ju idag att åka ut till Johan direkt efter skolan för att fira hans lillasyster som fyller 18 men vi får se hur det blir med det nu när jag inte mår så bra.. Vi får se vad som händer..

Nu ska jag iallafall hoppa i duschen. Ciao!

Ne, nu jävlar!

JAG SKA KLARA AV MITT GESÄLLPROV.
PUNKT SLUT.


(låter jag självsäker? det här är ett övertalande. tro mig.. obsessing like this:
jagskaklaradet-jagbordeklaradet-jagMÅSTEklaradet!!)




Nu ska jag hoppa in i duschen efter en lång dag av frisörande och sedan göra mig fin innan älskling kommer. Ska bli så mysigt! Pappa Grappa ser det ut som att det blir nu, men man vet aldrig vad som händer. Vi slutar säkert på Max, som vanligt, hahah! Nej, nu ska jag kila. Herrå!

Bollen är inte längre på min spelhalva

Jag har försökt få alla engagerade i dansprojektet men har fått inprincip noll respons så nu känner jag att om någon mer än jag vill att det här ska bli av så får fler försöka lite mer.

Alla var så peppade och meningen med allt det här var ju att vi alla skulle ha inflytande på vad vi ville göra av showen, bestämma låtar, steg och känsla på showen. Men framför allt att alla vi äntligen skulle få dansa tillsammans igen, och dansa det vi tycker är roligt. Inga gränser, det skulle vara vår grej. No limits.

Jag ber till någon där uppe att någon tar tag i det här nu, för jag vet att vi skulle ha så jäkla kul. Jag saknar er.

EMO(tional)

Idag på jobbet klippte jag en liten emo-tjej på 15 friska vårar. Hon  var faktiskt rätt söt för att vara emo! Det är kanske inte snyggaste frisyrerna dom har alltid, men dom är jäkla kul att klippa.. Den här tjejen klippte jag page-nacke på och lå-å-ånga "tåtar" i fram där hon hade några slingor i blondt (resten brunt) och en lugg. Jag haffade henne direkt som fri dam på gesällen och när jag frågade henne såg det ut som jag var världens snällaste som frågade henne, haha! Söt tjej. Trevlig var hon också, för att vara emo alltså ;)

Nu blir det att ringa till Johan innan jag somnar. Det är ju trots allt gesällträning imorgon i skolan mellan 9-15 så jag måste få lite sömn.. Jag ska färga, klippa och göra uppbyggnadsfön på Kajsa då, ska bli najs!

Imorgon kväll blir det resturang med Johan <3 Tiden går fort när man har roligt ;)

Nu väntar sängen på mig! Ciao!

Svarta fåret

Jag ber om ursäkt om jag framstår som lite elak nu, men tack och lov att BlondinBella åkte ur Let's Dance. Hon håller för fan inte ens takten!


Stjernstedt

JAG ÄR SÅ KÄR I DIG! <3

Torrdag

Ja, den här dagen har varit rätt torr.
Men jag åt god mat förut iallafall, middagen var inte torr.

Jag blir ärligt talat trött på mig själv ibland, hur fan står mina vänner ut? Tack och lov att både Ida, Philip och Tina också har nya kärlekar i sitt liv så man inte känner sig allt för tuttinuttig. Jag kan bara tänka mig hur det låter i skolan.. Vi brukade vara 4 singelvänner och se på oss nu! "Dom små växer upp så fort!"

På tal om kärlekar så kommer ju faktiskt Johan hit idag! Känns som evigheter sen jag såg honom, men det var det ju inte. Också en sak som händer när man blir kär, är man borta från varann en dag känns det som en evighet. Vilka i-landsproblem. Men jag gillar't!

Ne nu ska jag nog allt plocka undan lite så det ser lite snyggare ut på mitt rum, för det är ärligt talat katastrof just nu! Ciao!

Kultur- och Stilhistoria

Vi var allmänt bitska mot Monica idag och kände inte för att göra som hon sa. Vi hade rätt, hon fel.

Jag: Men Monica, vi kan inte ha prov varje vecka!
Monica: Men nu ska vi ta och bara njuta av att läsa om Antika Grekland..
Alla skakar på huvudet.

Några minuter senare..

Monica: Det här är alltså en peplos, ett klädesplagg under den här tiden..
Jag: Ska jag lära mig att det heter peplos eller ska jag bara njuta av den?

Känn ironin!


Ne, nu blir jag arg!

Satte mig och skulle börja plugga till provet vi har imorgon i Kultur- och stilhistoria men gav fort upp. Vi har haft en genomgång som jag missade. Då var vår käre lärare mycket mån om att vi skulle få papper på allt dom gick igenom och instuderingsfrågor så vi inte missade nåt.

Jo, men tjena. Jag kollade frågorna och kollade pappren och tänkte sedan: "Typiskt Monica." Papprena (papperna?) vi fick hade inte alls med frågorna att göra så nu sitter jag och försöker hitta all info på internet. Det går inge bra kan jag tala om. Lycka till mig imorgon säger jag bara.

Saknar min baby. <3

Danspasset inställt!

Nehe, det blev visst inget danspass. Jag började städa i mitt rum och fick världens värsta migrän. Om det inte är ett tecken från ovan så vet jag inte vad! Jag är helt enkelt inte skapad för att städa ;)

Jag sov istället bort migränen och fick sedan en väldigt stor lust att åka till Johan och så fick det bli! När jag ändå var här hälsade jag Kicka och tog en promenad med henne. Den kompis jag känt absolut längst och det märks! Vi kan verkligen prata om allt utan att det känns konstigt eller ansträngt. Puss på dig!

Nu ska jag och Johan gå och lägga oss, kanske blir en film först? Skola imorgon. Blä.

Nu; Mys!

Så dansa, dansa!

Ikväll ska jag prova Danspasset på Friskis, är det någon av mina dansare man möter där kanske? :)

Ett minne

Igår när jag och Johan var på väg hem från Linköping stannade vi på Max i Linköping.
När vi hade ätit klart gick vi ut stannade vi upp bara för att pussas. Det var kallt och
vi var trötta men stod ändå bara där och kramades och pussades. Dom hade
högtalare precis ovanför våra huvuden, utomhus, och dom spelade en jättefin
låt. I just det tillfället, när jag stod där med honom, ville jag stanna tiden. Det är ett
sånt tillfälle och en sån känsla som jag vet jag kommer minnas för alltid.

Hon är brun - Ane Brun

Ni har nog hört henne i reklamen. Ane Brun heter hon och har gjort en grym cover på 'True Colors'. Hennes album Changing of the seasons är bara sådär jätte-jävla-bra.


THANK GOD IT'S FRIDAY!

Dagen:

- Praktik. Fick jobbtider,
                sammanlagt 28 timmar i februari, WOHO! 
- Johan hämtar nu typ,  nu.
- God mat, någonstans. Bara vi 2 <3
- Bio.
- MYS.

Hejdå!

Gesäll i all ära

Msn-konversationen var mellan mig och Ida. Såhär lät det:

S: Jag har äntligen hittat inspirationen till att träna till gesällen!
I: Jasså? HUR DÅ?
S: Jag kom på igår att jag verkligen ville ta den. JAG SKA KLARA DET!
I: Åh, jag vill också få tillbaka inspirationen.
S: Jag kan smitta dig.
    Men jag tror det är lite som herpes. Du har det i dig men du måste bara
    få det att bryta ut!

Tisdag

Inte mycket till skola idag inte.. Hade svenska, ett litet mentorsråd och sedan klipp&frisyrdesign. Gjorde en långhårs-uppsättning, dock tog det lite mer tid än väntat. Fan, det märks att man börjar blir stressad inför gesällen nu. Saker som man tidigare klarat galant gick te.x. idag åt helvete. Men jag tog en liten paus och fortsatte med långhåret och blev riktigt nöjd till slut. Imorgon kommer nån kille som har något med gesällen att göra. Vi ska fråga ut honom om gesällen och vad som gäller och så. Han ska även få se dom dockor vi gjorde iordning idag så vi vet vad man ska tänka på. Kommer bli spännande.

När Johan slutat jobbet kommer han hit och sover, ska bli mysigt! Blir inte så länge man får se honom eftersom han slutar 22 och jag börjar 8 imorgon bitti. Men lite får man ses iaf! :) <3

Nu: Mat!

Mitt hjärta

Det blev må-å-ånga timmar igår hos Tina, men inte fick vi mycket gjort för det. Åkte med henne, Niclas och Jannas (och Floddan såklart!) till Donken för lite mat och sen åkte jag hem runt halv 6. Johan kom och hämtade mig runt halv 7 och så åkte vi ut mot ÖRyd. Somnade väldigt tidigt och sov länge men hann ta en långpromenad med hundarna
innan han skulle till jobbet. Han är mysig <3



Vad man gör får man stå för

Ojoj, igår var det verkligen fullt ös - medvetslös! Jag åkte till Tina runt 18 då vi bara slappade och gjorde oss iordning i lugn och ro. Runt 21.30 tog vi spårvagnen mot David där det var 7 killar och ett Guitarr Hero. Resten kanske ni kan figuera ut själva? Det var inte världens ös men David, Tina, Niclas och jag började dricka och någon timme senare åkte GH ut ur bilden och partyt började. Det var en halv musikal hemma hos David men kul hade vi! Älskling ringde precis innan vi skulle till Hugo, jag saknar mitt hjärta!

Vi kom till Hugo rätt fort och hade verkligen hur kul som helst! Dansade hela natten och träffade på alla möjliga folk, både på gott och ont. Tänk hur mycket en liten person kan förstöra ens kväll? Sket i det och dansade vidare med grabbarna och Tina, det blev som vanligt fyllekäk på Max och oooooj vad den burgaren satt fint! Fick skjuts hem av en Maxare, Jocke tror jag minsann att han hette, tack för det. Tina och jag däckade i sängen med bums och jag vaknade runt 12.

Nu har jag suttit vid Tinas dator i en timme.. Tina ligger fortfarande och sover förutom då hon då och då vaknar, suckar och klagar högt över hur dåligt hon mår och sedan somnar om. Jag ska kanske erkänna, det är fan inte piggt idag alltså!

Senare idag ska jag träffa min baby! <3 Hoppas på att få åka i nya bilen han är och tittar på idag. Nu blir det frukost!

Första skoldagen avklarad

Japp, nu var den över. Det gick relativt smärtfritt med det lilla undantaget att jag var sjukt trött och att Ida och jag fick damp på ARL-lektionen. Annars helt okej coolt.

Johan kommer hit idag igen, ska bli mys! Ska klippa mor ikväll också annars blir det nog bara lungt.

Bäst fränds, fåräver!

Min älskade Philip är äntligen hemma! Vi tog en lååång fika för att prata om allt som hänt i Sverige och Cardiff/London under dom 20 dagar vi varit ifrån varandra. Ah, du är bara bäst vännen!

The way you make me feel.

J var här nyss, han får mig att må så bra! Nu är han och jobbar och jag ska se Pineapple Express. Ciao!


Hej!

Jag ber inte om ursäkt för den dåliga uppdateringen. För jag har verkligen inte haft lust att blogga. Och man ska inte blogga om man inte känner för det. Så-det-så.

Jag sitter och försöker skriva klart en j-vla hemtenta om kristendomen och Jesus men det går inge bra. Jag gillar inte Jesus. Det är så mycket som inte stämmer och som inte går att förklaras att jag blir trött bara jag läser om det.

Mitt nyårs-löfte förresten. Jag brukar aldrig lova något eftersom jag aldrig håller nåt. Men i onsdags/torsdags lovade jag mig ett. Egentligen är det två. Men dom flyter liksom ihop. Att aldrig glömma vilka mina underbara vänner är och att försöka vara lika lycklig som jag var i slutet av 2008. För boy, var jag lycklig. Är. Är lycklig.

Det märks att det var ett tag sen jag bloggade för jag skriver precis som min hjärna tänker och inte på hur ni läser det. Men ni får stå ut, jag är faktiskt lite ringrostig.

Nu; Tillbaka till Jesus.

Den där kittlande känslan,


J

Du gör mig glad. :)


RSS 2.0