Ovärt

Jävligt ovärt att vara så sjukt dålig på att uppdatera men jag är så sjukt, jävla, ovärt deppig att jag faktiskt inte pallar. Resan, både den till Turkiet & Skara, var underbar men så fort jag satte mig nyss och faktiskt inte hade något att uppehålla mig med så började jag bara storböla. Jag vill inte flytta till Jönköping.

Det här är inget symati-inlägg, jag vill inte ha någon sympati för då vill jag bara flytta ännu mindre. Behövde bara skriva av mig.


Johan, Malin, Philip, Tina, Ida, Stina - Ni är allt för mig.
Det känns fan som att mitt liv tar slut på lördag.


Dagens

  • Skriva packlista 
  • Försöka packa enligt föregående
  • Köpa kamera
  • Laga mat
  • Tvätta
  • Städa rummet
  • Grilla
  • Få en god natts sömn inför morgondagen. Åker mot Stockholm runt 12 :)

Maxi! .. Nej, jag menar Ingelsta Shopping

Som att man orkar säga det varje gång?

Idag kom sköna bönan Ida "Plattan" Plantin till ännu skönare (men regniga) Norrköping. Vi shoppade, åt mat, fikade och hade det bara allmänt trevlig och jag fick till och med bönan på att komma och hälsa på i Jönköping och Eskilstuna, tjoho! Måste ju fan få lite sällskap där nere, kommer krevera annars.. Åkte efter det till Frida för att färga och klippa henne och oj-oj så tjusig hon blev! Har blivit mycket frisörande de senaste 2 dagarna - 3 klipp+färg och 3 klippningar. Hoppas alla mina stammisar har blivit nöjda!

Om 2 dagar åker jag men min bästa Johan till Turkiet, WOHO! Ska bli så härligt med semester innan Jönköping och allt.. Efter det blir det 5 veckors sommarjobb som frisör på Salong the Look i A6, Jönköping.

Dax att tjäna pengar så man kan glassa runt i snygga pjuck och danslärar-outfits i höst sen :D


Kasta aldrig nyckeln i brevinkastet!

.. Åtminstonde inte när du ska tillbaka in i lägenheten efter att ha varit ute med hunden. (Sara i ett jäkla nötskal) Tog med TIna och Nova på en promenad i folkparken.. Eftersom jag låst mig och Nova ute så fick Nova hänga på Ånestadsgatan ett tag med mig. Inte klagade jag inte, mysigt att ha lite sällskap :)

Ikväll kommer Johan hit, det blir nog att glo lite i taxfree-katalogen som kom idag, tjo!

Solen är häär!

Såklart solen kommer nu när vi ska utomlands, haha! Men det ska bli gött att åka, bara 4 dagar kvar!

Pratade med Philip förut, det verkade ha gått bra på första dagen. Det känns bara så konstigt, som att han bara är på semester eller nåt, men jag börjar fatta att han inte bor här längre. Det känns, tomt.

Nu ska jag åka till Märtas lägenhet, hämta upp Nova och gå en ordentlig promenad. Har lite tankar jag måste gå igenom så det behövs lite frisk luft.

Dåligt av mig

Fy skäms på mig! Har inte skrivit på hur länge som helst.. Jag har dock varit upptagen med att njuta av den sista veckan med min klass, och vilken vecka! Har haft så otroligt mycket och det var riktigt jobbigt att säga hejdå. Ida sjöng absolut sista låten på hela avslutningen, klassen skulle gå upp och sjunga sista refrängen med henne men ingen kunde sjunga för tårarna bara rann och ingen fick fram ett ljud. Det var ändå så otroligt fint och jag kan se klippet om och om igen.



Först idag börjar jag förstå att jag slutat skolan och det börjar kännas konstigt. Vem ska jag ringa? Fika på stan efter skolan? Det känns som att livet inte riktigt börjat än, utan att man står i något konstigt mellating då man varken vet vad man ska göra imorgon eller nästa vecka. Vad pratar man om? Innan studenten pratade man bara om gesällen och under studenten pratade man bara om det. Det var inte ofta man nämnde livet efter skolan, och vad ska man nu prata om? Om att vi bara måste ha en reunion? Jag vill träffa er varje dag som jag alltid gjort, jag vill somna med er på religionstimmarna och jag vill bli irriterad på Monkan med er. Inte ha nån jävla reunion i höst. :( <3

Imorgon kommer Ida hit <3 Vi ska fika eller bara chilla, får se vilket, bara vi umgås :) Ska även vara lite hundvakt åt Nova så hoppas på bra väder så man kan gå en riktig lång-promenad..

One of a kind

Idag är det bal, jag älskar min klänning och jag får se Johan i kostym för första gången! Det, plus de bästa vännerna, kan det bli bättre? Bilder kommer!

Invigning

Vilket röj? Visste inte att jag hade så roliga klasskompisar, haha! Sjukt rolig kväll, den bästa på mycket länge, om inte någonsin! Började partaja vid 5 så jag var skapligt trött redan när vi kom till Otten. Var hemma redan vid halv 1, inte för jag hade druckit för mycket utan för att jag kände att jag hade 9 dagar kvar att ha lika roligt på :)

Idag blir det lungt, laddar upp inför imorgon istället :) Vill vara någorlunda färsk när det är bal och allt. Är nykter ikväll men ska till Niclas med mina kära klassisar i alla fall. Nu ska fixa iordning mig och ner på stan för att köpa lite grejer inför imorgon, ciao!

Nu är den på!

Nu sitter mössan på, fula som stryk är vi i dom, men det växer man väl i, haha! Skönt känns det! Ikväll är det party hos Jannas, sedan Otten/Hugo/Wasa. Sitter och bränner skiva som ska pumpas hårt i Jannanasens högtalare ikväll, tjoho!

Nu ska jag springa, ciao!

Mysiga Mössan

Natten till idag har mer eller mindre varit som natten innan julafton. Pirrig i magen, lite orolig och helt klart sömnlös. Vaknade första gången runt 4 och kunde knappt somna om. Gick upp 7 trots att jag inte har mösspåtagning förns 10. Känns konstigt att faktiskt vara ute i god tid, jag menar, det är ju inte riktigt min grej. ^^

Idag är det iallafall mösspåtagning och jag är exalterad! Efter det ska vi tydligen ha lektion med Monica, om hon säger åt mig att ta av mig mössan åker hon på spö kan jag säga! ;) Jag är iallafall klar (2 timmar tidig) med sminket och ska sätta igång och locka håret såhär på morgonkvisten. Har ju ändå inget annat att göra liksom..

Nu är det ju fullt ös - medvetslös (tummen upp) som gäller i 10 dagar framåt, så ni ska nog inte förvänta er så mycket uppdatering, möjligen några alkoholpåverkade inlägg framåt en sisådär 04,00 på morgonen.. Nu ska jag iallafall locka håret och sen åker jag och mössan till skolan för att riva av studentveckan, WOH!

Är det bara min humor som är låg?

Undrar vad de säljer där?


RSS 2.0