Världens bästa päron!

Tänka sig att man lyckats få världens bästa föräldrar!

MINA ELEVER <3

Blir så otroligt, sjukt, jävla glad när man har en dålig dag och sen får läsa det här av en elev, supergoa Vilma.. Då blir allt så mycket lättare och man påminns om hur "flamingo" bra man har det!


Sara är helt klart bäst!

Träningen idag blev rolig, jobbig och sorglig! :(((((((

Först fys 30 min
Dans 1 timma
stretsh 30 min

PLUS ATT jag + andra fick reda på att Sara ska ju inte ha oss längre utan vi ska ha Maria nästa termin :''(
Du som var så underbart BÄST Sara!

Jag vill att du ska vara kvar mest Sara!

Men formationen ska du väll ha kvar?! :ooo

DET MÅSSSSTE DU!

älskar er tisdagsgruppen !
ni gör mitt liv lättare att leva !

tisdagsgruppen är även du med i Sara :)
älskar dig SaraSöderlund världensbästa lärare ! ♥

(sara på bilden och hon är B.Ä.S.T)
FLAMINGO BÄST ! :D♥


Jaha, snart har en till vecka gått?!

Jag förstår inte vart tiden tar vägen? Dagarna och veckorna går så sjukt snabbt att jag knappt vet vilken dag eller vecka det är! Helt plötsligt har vi bara en vecka kvar på dansen. Hur hände det? Känns som att vi nyss började. Måste vara mina underbara elever som får dagarna att bara flyga förbi! Gud, vad dom är underbara.

Imorgon är det alltså valborg. Kommer ihåg valborg när jag gick i sjuan.. Jag och en kompis, kan inte minnas vem det var.. Var det Kicka? Kan ha varit det.. Jaja, vi gjorde iordning oss i flera timmar för att åka in till Söderköping och bara gå runt en eld. Vi skulle inte träffa någon speciell, vi skulle inte festa för det var vi för små för, utan bara gå runt. Däremot var alla "coola" ungar aspackade och däckade utanför matsalen vid skolan. Det var ju riktigt coolt. Tror vi gick förbi det där ungdomstället i Söderköping som jag nu inte minns namnet på.. Sen åkte vi hem runt 10 och tyckte vi hade haft så hilma roligt och det hade vi nog om man tänker på att vi bara gick i sjuan.

Nu är väl livet lite annorlunda och jag är nu för tiden vuxen. Vuxen. Jag har verkligen ingen åldersgräns kvar att fylla. In på krogen kommer jag, jag får handla på systemet, jag är myndig. Hade jag bott i USA hade jag också fått gå på krogen. Herregud, vad jag är gammal. Men skönt det tycker jag faktiskt. Hellre det än att gå runt någon eld och hoppas på att få träffa den där killen i 7B. Tjarå.


Sofie Ericsson

Vilken kvinna! Först ett Vm-brons, och efter hur hon dansat det här året skulle det lika gärna kunna bli ett guld i år! Fy fan, vad hon är bra! Inte bara sjukt duktigt utan också hur trevlig och givmild som helst. Mer sånt!


Jag menar, det där gör väl jag varje morgon?


RYSNINGAR!

88Paletten!

WOHOO, kan inte komma på ett bättre sätt att vakna upp än dagens sätt!

Låg i min underbara säng för att vakna av ett plingeling på dörren. Öppnar dörren i min gamla morgonrock och får ett paket av posten-tjejen - MIN NYA SMINKPALETT HAR KOMMIT! Jag lovar att det var som min egna födelsedag! Jag öppnade den på sängen och bara var så glad! Den är skitbra, helt klart över förväntan och med underbara pigment! We like!

Nu ska jag sminka mig och äta frukost. Vilken av dessa 88 färger blir det idag?

TVÄTT-TIME!

Jag har en såndär hat-kärlek till att tvätta. Hatar att göra det men ändå står man där och känner sig så jävla nöjd med vetenskapen att man kommer ha så rena fina kläder sen! Så man står ändå där med ett smile på ansiktet, även fast klockan bara är barnet och man kunde ha sovit istället..

Idag blir en städ-och-tvätt-dag. Ska ta tag i disken och som sagt, tvätta. Sen bär det av till jobbet. Mår lite konstigt, lite kallsvettig och yr i bollen men det blir nog bättre efter en dusch. Ses!

Vadå, tävling? Nää, vi var på Ikea!

Nej nej, vi var inte på tävling i Stockholm igår! Vi var på Ikea kom vi fram till. Iallafall med tanke på våra resultat...

Vet verkligen inte vad som gick snett, mina ungar dansade på som aldrig förr och alla kom av golvet och sa hur kul de hade. Däremot sa resultatlistan något annat. 3 (!) prickar och TVÅ finaler var det vi lyckades skrapa ihop. Så himla tråkigt när jag vet hur mycket mina kids vill och kan! Så den här tävlingen lägger vi bara bakom oss istället och siktar in oss på Sm!

Har haft migrän hela dagen så det blev lite jobb men fick ta in vikarie på sista då jag inte visste om jag skulle svimma eller spy. Tråkigt att jag alltid får migrän efter tävling, det slår verkligen aldrig fel! :( Men nu när jag har sovit och tagit mina tabletter är det mycket bättre så imorgon är jag fit for fight igen!

Nu ska jag sova, Ciao!

Ewie!

Satt och tittade på Ellen för en liten stund sedan och då var Ewan McGregor gäst. My god, får man gifta sig med honom eller? Han har lite sneda tänder och är väl gammal nu för tiden men det går ju inte att inte bli lite småkär i honom.. Jag menar.. Aah... Nu ska jag drömma lite..




"Jag såg det på Facebook.."

Är man beroende av Facebook eller vad?!
Hann se på Facebook att det var snö ute innan jag tittade ut igeom fönstret själv, det är ju sjukt.. Skulle ta en fika med Jonte i vårsolen idag men man kanske får sitta inne då :/

Hade den sjukaste drömmen idag!! Jag drömde att Lisa på jobbet hade en kärleksaffär med ERIK SAADE....?! Vi var på nåt kalasaktigt och hon var inne på toan och hångla loss med den där snubben, som btw är typ 7 år yngre, haha! Sen lacka hon ur på mig när jag inte förstod att "det var sådär det skulle vara..". Nu har jag lyssnat på Manboy för mycket med eleverna, jag säger då det!

Nu ska jag käka lite frukost, ciao!


Winner!

Wii, jag vann Ida's bloggtävling! Alltid kul att vinna ;)

Idag har jag haft sista gruppträningen innan tävlingen på lördag i Stockholm! Shit, vad de kämpade på! SÅ DUKTIGA! Dom körde också i sina nya kläder, läckert värre kan jag lova! Det blir en spännande dag på lördag.. Mycket som händer. Nitarna gör premiär i A-klass, premiär för formationen och Jonte kör första gången i superstar! My god, nervös_tränare_89 säger jag!

Nu ska jag ta en dusch! Imorgon ska jag fika med Jonte, sen ska jag till dansen för att ha formationsträning och tävlingsträning :) Ska tagga dom som bara attan imorgon.. :) Pallen är det som gäller!


Seg

Satt uppe och sydde på tok för sent igår.. Somnade inte förrän vid 03.00 och min kropp blir helt försörd av det. Helt plötsligt hade jag ingen ork till någonting alls. Ska iallafall pallra mig bort till Coop så jag kan få i mig nåt att äta. Glömde bort att äta igår efter jobbet så det blev liksom bara 2 måltider igår, inte riktigt okej..

Nu är dressen så gott som klar iaf! Det känns skönt!

Just det, Coop var det..

Peace & Love 2010

There's something about the harmony between the guitarr and her voice that speaks to a definition of loss, heartache and love unanswered. It does make me belive that these feelings transcend languagebarriers and actually stream from feelings that cannot be described by words alone, but actually come from somewhere deep inside us.




Tävling!

Just nu är jag med i en utlottning av en goodiebag hos http://finest.se/idawarg

Kolla in hennes coola blogg och var med i tävlingen! :)


Ny vecka, nya tag!

Efter 2 (!) veckors dansuppehåll så är det äntligen dax att sätta igång igen! Har mycket att planera men det ska bli skönt att komma tillbaka och träffa alla goa elever!

Innan dess ska jag gå ner till tvättstugan och se om jag har turen att en tvätttid råkar vara ledig, det vore toppen om det vore så.. Annars ska jag fortsätta sy på dräkten som snart är klar, bara smågrejer kvar nu så hon kan prova den imorgon innan sin träning :)

Nu ska jag käka en sen frukost, nyduchad sittandes i min mysiga morgonrock och bränna en skiva till idag. Ska försöka bestämma alla låtar till avslutningen idag så jag har det klart! :)

Hörs!

Här ska det sys!

ÄNTLIGEN har tygerna kommit! Ska sy en singeldress åt Alice som ska vara färdig till Stockholm och jag har väntat ivrigt på tygerna. Tack och lov att man är ledig den här veckan så man hinner. Den kommer bli skitnajs! Rosa, lila, lack och paljett är det som står på schemat, vilken tuffing hon kommer bli :)

Ska bara göra iordning mig sedan åka och hämta upp tygerna. Får se hur länge jag håller på ikväll, lär bli sent.

Nu ska jag dra mig, ciao!

NKPG

MALIN, STINA, UTGÅNG, NORRKÖPING IMORGON!


RSS 2.0