"-And they served the spinning chicken.." "-.. His indian name?"

Nu sitter jag hemma igen zeg efter Zumba-workshopen.. Måste slänga in några nya låtar i programmet, det känns inte ens jobbigt längre :/ Har redan lagt in Jai Ho men det behövs fler nya..

Nu ska jag äta Tikka Masala-kyckling med ris, det är lyxmat det! När man verkligen lägger ner energi på maten, det händer inte varje dag tyvärr. Här är mitt recept ifall någon skulle vara intresserad..

Tikka Masala
4 portioner

1 gul lök
1 msk olivolja
1/2 burk tikka masala

400 g tärnad kycklingfilé
500 g krossade tomater
1 dl matlagningsgrädde

Skala och hacka löken. Fräs den i olivolja. Blanda i tikka masala och kyckling, och fräs några minuter. Tillsätt de krossade tomaterna och låt puttra 20-25 minuter. Blanda till sist i matlagningsgrädden.

Nu ska jag äta, Ciao!

You still have all of me

Back in E-town!

Idag ska jag klippa Martin.
Sen ha Zumba workshop.
Kolla privatlektionstid till Julia.
Sen städa. Woh.


Idag är det ju den 25e! Hade helt glömt.. Idag är firar jag och Johan 14 månader! <3 Dock på varsitt håll i landet, men ändå. Det är ju inget ovanligt. Jag tror jag har vant mig vid att inte ha honom nära hela tiden, för när man väl ses tar man vara på tiden man har. Vi kan inte fira något idag, men imorgon eller på lördag kommer han hit så vi får mysa då istället! Lisa&Martin ska ju firas på lördag, ska bli skoj skoj!

Nu ska jag fixa lite krubb :) Ciao!

It's a beutiful day!

Idag skiner solen som aldrig förr! Har ni tänkt på att det har varit snö sen den 13 december? Det är 72 DAGAR av snö! It's crazy! Nu när det är soligt ute blir man iallafall lite gladare, lite piggare! Snön kanske smälter bort nu? Jag håller iallafall tummarna! Vill köpa ett par jättefina vårskor från Stadium men känns så konstigt när det är snö ute. Hur som, jag hoppas att snön har gjort sitt nu.

Idag ska jag iallafall göra ett nytt försök att ta mig hem till Eskilstuna.. Det står på SJ:s hemsida att alla tåg till Etown är inställda, men att det ska gå en ersättningsbuss istället. Så 14.32 är tanken att jag ska få åka hemåt. Imorgon har jag Zumbaworkshop med ett företag, tjoho! Skönt att träna lite, har känt mig så slö de senaste dagarna! På fredag är det långträning med Move!, det ska bli så skoj! Hårdträning inför Åmål, wooh!

Nu ska jag ta mig lite mat i magen och sen sminka mig lite så man inte ser ut som Mr. Hej Komohjälpmig.. Hörs senare!

&%#(9fj("&¤890("#()/¤=!

Hej på er igen!

Guess what? Jag är fortfarande i Norrköping! Tåget blev inställt, jag missar alla lektioner och är sjukt irriterad! Inte på SJ, inte på vädret utan att folk inte har någon förståelse för en situation som jag inte kan göra ett skit åt. Jag har gjort allt jag kunnat för att ta mig tillbaka till Eskilstuna men jag kan tyvärr inte ändra hur vädret är. Tänker inte låta mig själv bli nertryckt över det här, nej nej.

Nästa tåg (om det går) går 14.30 vilket resulterar i att jag inte ens hinner till min sista lektion. Får se om jag blir kvar här några dagar till eller om jag åker hem. Vi har ju sportlov nästa vecka så man kanske skulle passa på att vara kvar. Tråkig start på lovet bara. Skittrist.

Nu ska jag ta mig en dusch och blir förhoppningsvis på lite bättre humör efter det. Ciao!


Jag.. För tillfället.

Linköping - Eskilstuna - Sala.. Inställt.

Jahapp, idag skulle man ju åkt hem från Norrköping. Icke sa Nicke! Det tåg jag skulle åka med blev inställt och nu sitter jag hos mina föräldrar igen. Imorgon går inte första tåget förrän 12.32, alltså 1,5 timme efter att jag börjat jobba. Not good! Detta resulterar i att jag får ställa in Zumban, tävlingsträningarna får bli friträningar och jag har tur om jag hinner till formationsträningen. Nu är det bara att hålla tummarna för att tågen imorgon inte är försenade eller inställda, wish me luck!

Nu över till annat. Jag har nog haft den mysigaste helgen på länge! Allt har bara varit superbra, har fått myst massor med min bästa Johan och ja, allt har varit perfekt helt enkelt! Vilket gör det ännu tråkigare att åka hem, men men! Nästa vecka är det ju lov så vi får hoppas att jag har tid att åka hem till Norrköping, vore mysigt. Ska bli skönt med lov men kommer ha så sjukt mycket överskottsenergi! Blir nog några spinningpass på Friskis eller dylikt så jag får träna lite.

Nu ska jag äta mitt goda godis (vore ju konstigt om man åt äckligt godis..) och kolla på filmen The Ugly Truth med Cathrine Heigl och Gerard Butler. Den verkar kul. Cathrine är ju så galet snygg, lite Marilyn Monroe-look på henne tycker jag nog allt.


Cathrine Heigl

Sådan far sådan dotter

Ibland är min pappa faktiskt rätt rolig. Eller så är det så att både han och jag har lika dålig humor. Kan vara vilket som. Idag fick jag iallafall honom att gå med i Lockerz.com så jag skulle få poäng. Då har han tydligen en "fejk-mail" som han använder till just sådana saker för att slippa all skräppost som kommer annars. Vet ni vad han heter?

per.siljekvist

PER SILJEKVIST

PERSILJE-KVIST

Hahahah, jag dog! Så jävla kul. Typisk Söderlunds-humor.


Anyways, nu är jag som sagt i Norrköping igen. Ska alldeles straxt klippa min morbror och sedan ska jag försöka ta mig till stan för en fika hos Malin i hennes lya! Det ska bli mys! Ikväll är det Ö-Ryd som gäller, myyys!

Enough is enough!

Nej, nu räcker det! Vill inte ha med snö!! Vill ha tunna tygskor och en sval vårjacka. Inte två par byxor och mössa. Blä för snön, nu vill jag ha vår!

Vet att det var ett tag sen jag skrev, har inte haft ork till att blogga. Har varit så sjukt trött de senaste dagarna, det spelar ingen roll hur mycket jag sover. Ska bättra mig, lovar!


VALLENTUNA-TÄVLINGEN
I lördags var jag på tävling i Vallentuna! Det var en supermysig bra tävling där det gick bra för många av våra dansare! Massa final. och pallplatser och 22 prickar!! Det är bra det! Bussresan hem satt vi och snackade skit hela vägen hem, haha! Dom är så goa mina elever. Kom hem runt 22.30 och somnade direkt!





foto: Carola Karlsson & Jonathan Adolfsson

Nu har jag precis kommit hem från ett skoljobb på Årbyskolan. Ska göra iordning mig snart för att gå ner till dansen för kvällens kurser. Imorgon är jag ledig och ska åka till Norrköping för att gå på en arbetsintervju! Ska bli såå skönt att vara ledig några dagar, har inte varit ledig på hur länge som helst känns det som. Ska bli mysigt att få träffa Johan också <3 Saknar min älskling massor!

Hörs när vi hörs! Ciao!


Blame it on the P-P-P-P-Pokerface

Som jag skrev innan så har jag jättesvårt att somna om nätterna. Igår var jag trött redan vid 21.30 men somnade ändå inte förrän 01.45. Sjukt. Men jag ställde klockan så jag inte skulle gå miste om hela dagen. Har fått rätt mycket gjort!

Snart ska jag ner till stan, ska ringa Maria och höra om vi ska luncha. Tror dock hon jobbar nere på dansen så vi får se hur det blir. Ikväll är det tävlingsträning kl. 19, enda jobbet idag.. Nu ska jag fixa håret! Ciao!

Fruxo Original

Köpte med mig en påse Fruxo Original med mig hem. "Gott" tänkte jag. På pås-jäveln är det nåt bär, ett päron, en apelsin och en citron. Vad är det i påsen då? EN citron, RESTEN APELSINJÄVLAR?! Det är fan inte okej!

Vad händer med världen egentligen, va va va?!


Sjukligt trött!

Idag är tredje dagen då jag är så sjukt trött att det inte finns ord! Problemet är att jag ändå aldrig tycks kunna somna.. Somnar typ alltid runt 02.00 vare sig jag vill eller inte. Men idag är jag så trött att jag skulle kunna lägga mig och bara dö i sängen.

Idag har jag varit på Årby-skolan och undervisat i 2,5 timme. Alla 9:or ska ha en musikal i slutet av terminen med Michael Jackson-tema så idag var jag där ute och lärde alla avslutningsnumret. Det gick superbra, dom var så duktiga! Kaxiga, men duktiga! Timmarna gick snabbt och sen bar det av till dansen för att ha en till lektion. Nu sitter jag här i jobbkläderna fortfarande, ska sätta fart mot duschen på bums!

Imorgon är jag så gott som ledig, SKÖNT! Har bara en lektion på kvällen och det är tävlingsträning inför helgens tävling i Vallentuna. Så det är en kul lektion, bara massa pepp! Både Maria, Fia, Mehedi, Martin och Lisa ska med så det kommer bli en finfin tävling, det känner jag på mig! Även om Maria ska vara domare är det skönt att ha henne där. Innan det ska jag hinna ner till stan en snabbis för lite ärenden.

Nu väntar duschen på mig! Ciao!

She's a muscle-natzi

Hej på er!

Mitt knä har tyvärr bara blivit värre och det var inte lika kul på Zumban idag eftersom jag har konstant ont :( Bästa Maria fixade en tid åt mig hos Jenny imorgon så jag hoppas det blir bättre då. Jenny är en tjej som är expert på sportskador som jobbar i samma hus som dansstudion. Hon är även bodybuilder och folk brukar komma därifrån med blåmärken för hon verkligen masserar musklerna in på djupet. Så stark är hon ju...

Lite rädd över morgondagen faktiskt.. Inte nog med att jag ska dit imorgon på förmiddagen, men sen ska jag ha lektioner mellan 12-20.30. Egentligen ska man inte anstränga sig efter en massage hos henne men jag kan ju inte göra så mycket annat med tanke på mitt jobb. Så det är bara att bita ihop. På fredag får jag vila..

Nu ska jag slänga mig i sängen, är hur trött som helst.. Hörs imorgon! Ciao!


Tuesday

God dag! Allt väl?

Håller på att laga mat, pasta och pastasås. Mums! Ska ta mig ett Vänner-avsnitt till detta och sen börja göra iordning mig. Ska ta hand om disken också innan jag kommer iväg till jobbet. Idag är det jobb 16.30 till 21.30, avslutas med ett Zumba-pass. Håll tummarna för att knät håller!

Hörs!


Dumma knä..

Har inte haft problem med mitt knä på 2 år nu men ikväll på Zumban gick det inte att undvika det längre.. Precis under styrke-biten av passet var mitt knä åter igen väg på att hoppa ur led. Det var bara att bita ihop och fortsätta passet men nu känns det inte bra alls.. Har inte behövt tänka på knät på så länge och nu är det problem igen. Har missat så mycket på grund av det redan.. Så nu är knäskyddet på framöver!

Annars det varit en bra dag med mycket roliga kurser! Hade sista träningen med lilla gruppen, dom var så tjusiga i sina nya kläder! Sen har jag haft 3 discokurser och Zumba. Så en bra dag!

Nu sitter jag med en skål nudlar, sen blir det en dusch och sen bums i säng! Är så trött i kroppen, känns som jag redan har träningsvärk, haha! Fick visserligen ingen vila i helgen eftersom jag jobbade fast jag var ledig så det kan vara därför kroppen är lite extra öm.

Hörs!

Sing hallelujah!

Tack och lov, jag verkar frisk! Med tanke på att jag åt två gånger på 12 timmar igår och hade danslektioner 6 av dessa är det nog inte underligt att jag var hungrig. Samtidigt ville jag ju inte äta igår ifall allt skulle upp igen.. Men nu mår jag prima!

Har precis fått i mig frukost och suttit och degat framför TVn.. Snart ska jag göra mig iordning och sedan ner till dansen för att förbereda mina lektioner! Hörs!

Vinterkräkis?

NEJ TACK!
Har mått illa hela kvällen.. Vet inte om det är kräksjukan som spökar eller om jag bara ätit för lite idag. Vore inte konstigt om jag åkt på nåt med tanke på hur mycket folk man träffar om dagarna.. :( Hoppas på det sistnämda. Har inte tid att vara sjuk!!

Is it true?

Jepp, Sara har en helt ny design på bloggen! Ny typsnitt, nya färger, nya bilder. Lite mindre lull-lull och lite mer ..vuxet? Jaja, man ska ju alltid försöka.

Livet rullar på som alltid! Har precis avslutat kursvecka 2 och det känns redan som vi har hållt på mycket längre! Det tar på krafterna att ha så sjukt mycket lektioner, även om det inte känns av när man väl står där och undervisar. Förra terminen hade jag ca 15 lektioner i veckan, och då började tröttheten komma i kursvecka 10. Nu har jag istället 25 kurser i veckan, både på dansskolan och diverse skolprojekt, vilket är nästan det dubbla. Lägg på 2-3 privatlektioner i veckan, då förstår man att mitt huvud och min kropp inte riktigt vill hänga med! Men jag ska inte klaga, det finns så mycket arbetslöshet där ute och jag ska vara glad över att ha jobb! Sen att mitt jobb är det roligaste jag gjort i hela mitt liv gör inte saken värre, hihi!

Nu ska jag hoppa i säng! Jobbat mellan 11-17 utan paus så min kropp har kastat in handduken för dagen! Måste lära mig att äta mellan lektionerna, men det är svårt när man inte riktigt finner tiden till det.
Ha det gött, godnatt!


RSS 2.0