Fashion-Smashion?

Nog för att jag inte har de allra hippaste kläderna alltid, jag klär mig i det jag trivs i och är inte så besatt av trender. Och det tycker jag är ganska skönt. Därimot blev jag ganska chockad när jag åkte buss hem igår och såg en tjej som hade en stooor munktröja (eller vad man nu säger?) på sig som det stog typ 76 på med feta bokstäver, hur sliten som helst. Till detta valde hon sedan otvättat hår, LEGGINGS och för att avsluta det hela stiletto-stövlar. WTF?!

Nog om det. Jag sitter hemma idag :( Har haft huvudvärk 3 dagar i rad och känner mig helt tung i hela kroppen, BLÄ! Tävling om en vecka och jag ska dra mig iväg till Dansstudion här i stan och försöka gå igenom lite med Märta. Vet inte om jag hinner fixa mig dress till lördag, känns lite trångt om tid.. Typiskt mig, alltid vara ute i sista sekund när det gäller dansdressar!

Nu ska jag dricka honungsvatten och knapra morot. Morot är den bästa grönsaken, EVER!

Sketchin'

Suttit och knåpat ihop en skiss nu som jag ska spara och måla alla mina dansdressar på sen innan jag syr. Har alltid varit lite streck-gubbar innan :P Så nu ska första dressen målas dit och det blir ju mina slutliga version av min nya singel-dress. Yay! :)Nu ska jag laga mat och sen åker mamma och jag på dans-möte :)

Ge mig fredag?

Bra, det är bara måndag än så länge, och jag längtar redan till fredag..
Anledningen till detta är då att jag äntligen får lön och studiebidrag och kan ä-ä-äntligen sätta igång med min singeldress! Har mycket av tyget klart, men har inte satt igång än och måste handla meeer tyg.

På lördag är det intensivträning med formationen i Eskilstuna, jag sover nog hos bror efteråt eftersom vi har träning igen dagen efter :) Helgen efter det är det tävling i Falun, och vi ska åka direkt till tävlingen :| Inget sova på hotell utan upp 03,00 och åka ända upp dit, tävla direkt och sen åka hem igen. Big no-no.

Jag måste se till att träffa Märta massa den här veckan så vi kan träna, det behövs!


image20
Märta och jag på vår första tävling i Västerås!

Björn is the new black!


Caleb Bartolo

VILKEN TALANG! Kan se det här om och om igen.. :)
Bland svett pch stek-os

Jag var på ett rekryteringsevent på McDonald's i tisdags för en intervju. Det hade visst varit 800 som hade kommit och sökt jobben, 600 föranmälda och ca 200 på drop-in. Intervjun var en gruppintervju och det kändes jättebra efteråt. Jag stack ut i mängden, men inte för mycket.. Sedan sa de att dom skulle höra av sig inom 2 dagar och jag har väntat och väntat..

Jag trodde de skulle ringa och jag har inte lämnat min mobil ur sikte de här två dagarna.. Men när de inte ringde igår tänkte jag att det var kört. Men nu kollade jag mejlen och det visade sig att jag var erbjuden en till intervju :D

YAY!

(yeah, i know.. mcdonald's. men pengar är pengar och jag är i behov av dom. plus att jag tror att det är jäkla kul också!)

1:a i Sverige, 2:a i Europa och 11:a i Världen

Jag vet inte vad jag skulle göra utan dansen. Jag vet bara att den dagen jag bestämmer mig för att lägga av vet jag att jag har så hilma många fina minnen från danstiden.  För att citera en trevlig tjej som precis fått lägga av med dansen: "Once a dancer, allways a dancer" .  Bulls-eye.

Många av alla minnen har kommit de senaste två åren. Att jag valde att börja dansa i Eskilstuna kan jag säga direkt att det var ett av de bästa valen jag gjort  hela mitt liv. Det jag fått äran att vara med om de senaste två åren hade jag inte ens drömt att få vara med om under en hel livstid.  Em-silvermedaljörer, Svenska mästare och en semifinal på Vm är något av det vi hittils lyckats med. Och jag tycker vi har gjort oss värda varenda liten placering!

Gud, det här vart så mycket mer deprimerande än vad jag tänkt! :P
Vad jag försöker säga är att dansen är en så stor del av mitt liv och att jag är glad att jag får dela det med 23 andra godingar! Tack för året som var och nu satsar vi ännu högre! WE ARE THE PARTYSTYLERZ!! WE'RE GONNA MAKE YOU DANCE! :D

image10


In the land of far, faaaar away

Kalla mig (motsatsen till morsgris?) .. farsgris om ni vill det.
Men nu är det så att min kära far ska åka till jävla Kina i 3 veckor och det kommer kännas väldigt tomt tycker jag nog allt. Det är typ skitlångt bort och jag har nog under mina 18 år aldrig inte sett honom på länge. Jag sa till honom att jag kommer vara ledsen även när han kommer hem, och att det var bäst för honom att köpa med sig massa fina jag-är-hemma-igen-presenter till mig. :)
Nu när jag börjat tjäna liiite pengar ska jag faktiskt vara duktig och spara el del varje månad till något fint.
Jag har spanat in mig på denna: 26" och med PC-ingång så jag kan koppla datorn till och så småning om kunna kasta ut både min fula skärm och mitt ännu fulare dataskrivbord! :)
image9

Shame on me

Fyyy mig!
Är ju alltid i Eskilstuna på onsdagar, så jag kan aldrig se Top Model, men tack vare Youtube.com kan jag det! Och slipper dessutom vänta dessa långa veckor till nästa avsnitt.. Lovely!

I already got my favorite!

image6
image7

Ett telefonsamtal á 2100 svenska riksdaler

Min svarta lilla lön gick med ett telefonsamtal från 4000:- till ynka 1900:-. Fan va snorigt =/
Snacka om att kasta skit på den lilla städaren som inte är värdig nog att stå i butik.

Skulle jobbat idag, men valde att ta min första sovmorgon på hela lovet och valde också att jobba söndag. Spelar ju ingen roll när, bara det blir gjort så är allt frid och fröjd. Idag ska jag antagligen träffa Märta och träna lite. Dansen är ju klar men den sitter inte riktigt än.. NÖTA NÖTA NÖTA!

Ünderbar frukost:
1 glas Brämhultsjuice
1 banan
2 fullkornsmackor med stekta kantareller

Ibland får man faktiskt lyxa till det med The Golden Mushroom till frulle.


RSS 2.0