Hahaha

Jag sitter och knåpar på Malins header, och letar nu textsnitt. Tror ni hon gillar denna? :D


Dagen

Jag blev hämtad av Jocke-pocke runt 12.30 och vi begav oss mot Morängen, idag IGEN. Haha, tycker det är så mysigt där ute, men idag var vattnet skabbigt som tusan. Men badade gjorde vi ändå :)  Sen kom molnen och regnet och då åkte vi hem. Jag gick till trafikskolan (chockerande va?) och pluggade lite.

Har övningskört nu och sitter och tittat på inför-the-big-finale av Shear Genius. Synd att det redan är slut :(  Imorgon ska jag jobba och.. gissa vad? PLUGGAAA!

Åh, längtar jag till fredag eller vad? :D


It's fresh

Ny header :) Ska göra en åt Blomberg nu!

I rätta tiden, framåt.

Har pluggat en hel del idag, börjar känna mig rätt lugn när det gäller teoriprovet. Ska läsa de frågor jag hade mest problem med idag innan jag somnar. Då borde jag kunna dom imorgon.

Snart är det SYTYCD :)

Att vara eller inte vara.. kvinna.

En dag som denna skippar jag gärna att vara just tjej. Har haft kramper i magen sen tidigt imorse och först nu börjar det avta, usch! Knarkat Alvedon nu så nu när jag ha käkat ska jag knata iväg till trafikskolan och plugga lite.

Ses later!

You make me smile <3


(S)- öde -köping

Jag ber om ursäkt till er som bor och trivs i Söderköping (aka Sörping), men jag gillar det verkligen inte. Varje gång jag åker dit känner jag en klump i magen. Visst, det är jättefint på sommaren, men är det inte bara en fasad? Det händer så mycket skit i den "fina, idyll-liknande sommarstaden" när det inte är sommartider. Det nämns inte mycket om vad som egentligen händer när Smultronstället har stängt.

Jag spenderade 3 lusna år av mitt liv där, och det är något jag inte gör om. Inte mycket goda minnen från den tiden, och det sitter i än, trots att det gått 3 år sedan jag gick ut högstadiet där. Usch.

Dock måste jag erkänna att det är jäkla mysigt på sommaren. Även om det bara är en fasad är det en lyckad fasad.

Håret bli äckligt när man badar i sjön.

Idag var Philip, jag och Gabriel ute vid Morängen igen och badade :) Helt värt! Fint väder och jag&Gabbie badade som 3åringar, haha.

Nu ska jag iväg med mor&far till Söderköping för att äta mat, sen ska jag plugga tills jag somnar. Imorgon ska jag jobba så det blir tidigt ikväll, efter jobbet ska jag plugga plugga pluggaaaaaaaaa. Jag vet inte om jag vågar skriva det där provet, det känns som jag vill ha en vecka till på mig. Men detta kommer säkert gå galant, och sen har jag körkortet inom nolltid! (Hör ni hur jag övertygar mig själv?)

Nu ska jag byta om sen åker vi. Kör jag? Jepp! :)

SATC big time!

Nu ska jag, Philip och Gabriel se Sex and the City på Philips för en gångs skull fungerande dator, yay!

Stolt tjej på ingång

Ja, jag är då otroligt stolt över mig själv som hoppade från berget vid Morängen inte mindre än 2 GÅNGER! Ojoj, big step för Sara Söderlund. Höjdrädd som fan, men när jag väl satte igång kunde jag inte sluta.

Sen kom Gabriel och Philip på den fina idén att vi skulle simma in till land. "Det var ju inte så långt". När vi hade simmat halva stäckan gjorde vi vår dödsbön och tackade för det fina livet vi levt. Haha, vi höll på att drunka för vi blev så trötta, och så garvade vi så dant åt att vi inte orkade. Kul var det iallafall.

Jag körde dit och hem och det gick galant. Philipen var micket micket imponerad.

Nu blir det grillat med mor och far + Philip. Familjen alltså :) Sen ska vi hem till Philippés lägenhet för att se Sex and The City-filmen som jag fortfarande inte sett. Mysigt :)

Av med kläderna och på med bikinin!

Nu har allt löst sig :) Jag åker med Philip&Mamma och badar någonstans. Jag kör självklart, yay! Sitter nu och smaskar Cheesecake med mixade jordguubar i solen och väntar på att mamma ska komma hem.

Trevlig dag på er!

Oh, tell me why?

Varför har jag inte körkort? Det är så djävulsk irriterade i dessa tider. Bilen står på parkeringen, jag skulle säkert få låna den OM jag bara hade körkort. Men nej nej! Philip och jag vill åka och bada, men eftersom Norrköping är så dåligt så ligger allt typ 5 mil bort. Varför bor man inte i Östra Ryd fortfarande?

Mår som man förtjänar..

Det vart lite mycket igår. Märkte inte av det då men imorse - fy fan. Inte lika illa som för Philip dock ;) Vi hamnade på Otten efter mycket om och men. Idiot-taxiförare som var helt störd. På riktigt. Men allt löste sig till slut och jag fick slagga på Jockes soffa så jag slapp ta taxin hem. Det var snällt :) Idag kom Tina och plocka upp mig så åkte vi och badade i Sörsjön. Helt sjukt mycket folk där, men det var mysigt ändå :)

Nu sitter jag hemma och bara lider. Vet inte vad jag ska göra och vet inte ens om jag vill göra något, så illa är det.. Mamma och pappa är i Rejmyre hos några vänner så jag är helt ensam. Jag hatar att vara ensam. Verkligen.

Ska man sova? Se en film? Sitta vid datorn? We'll see.

Ciao!

The deed is done

Nu har jag varit i staden med Philip och försökt att hitta något man kan ha på sig till kvällen. Det blev en fin liten kjol från H&M i svart. Sött.

Nu knåpar vi på en suprise till Tina bara för att hon är så söt! :) We like her.

Ikväll dricks det Piña Colada a lá Pineapple, cider, vin och Äppelkrock. Findricka med andra ord! Vi ska ha en supertrevlig kväll, hoppas ni får det med!

Ciao!

Skuldfri

Äntligen, äntligen har jag kunnat betala av mitt lån till mamma, känns som en ett berg flyttades från mina axlar. Hatar att vara skyldig folk pengar, speciellt om det är mycket pengar det handlar om. Tack mamma som lånat ut åt mig hela sommaren <3

Jag sitter och undrar vad jag ska göra av dagen, behöver städa rummet iofs.. Det kanske man skulle ta tag i? Behöver också fara ner på stan (NEJ. inte fara, GÅ heter det.) och hitta något att ha på mig ikväll. Funderar på den vita kjolen från Gina, men kjol? Och vit? På mig? Det brukar inte vara något jag ha, men omväxling förnöjer väl, antar jag.

Satt förresten 2 timmar på trafikskolan imorse, det var duktigt gjort av mig. (Klappa på axeln.) Börjar bli nervös nu, men det ska nog gå bra det där :)

Nu börjar städandet!

Dagens sanning;

Actions speak louder than words.

Ja, den är till dig.

Did I make it all that easy?

Nej, usch. Bara allmänt förvirrad och besviken. "If it seems too good to be true, it probably is."

IMORGON :D Fille, Sara och Tina-partaj, och det ska bara bli så klockrent! FST! Vet inte än vart utgången lyder, men kul som fan ska vi iallafall ha! Sitter nu hemma hos Philip, hos här (FÖR ER SOM UNDRAR) efter lite misshappends igår. Philip ska klippa lite folk nu och sen blir det Chicken, såklart, bara för att det är bäst. Och för att Philip är bästa vännen i hela världen. På riktigt. Jag älskar dig.

Pepperlipeppad!

Sitter redan och försöker hitta musik till "the project", jag är sjukt taggad!


EDITED: NYA CLUBLAND ÄR UTE :D

You broke the boy in me, but you won't break the man!

Nu, nu jävlar kör jag tills jag dör. Eskilstuna Dansstudio, the journey won't end here :) <3

Goddag mina herrar och hönor!

Party fredag och lördag. I fredags gick jag med Malin, Olle och Martin till Otten och hade jäkla kul. Nya vänner denna krogrunda också och fyllekäk på Max. Sov hos Malin och slappade till 15.00 typ och sedan åkte jag hemåt. Fixade iordning mig och sa farväl till föräldrarna som åkte till Tyskland. (Kom hem inatt och en Bacardi Apple & en Malibu är nu mina :D) Igår gick jag på förfest hos de trevliga människorna jag träffade i fredags och gick sedan till Palace :) Hade sjukt kul och både min bror och syster var där, det händer inte varje dag. Massor med folk och bra musik, kalas-kväll helt enkelt!

Nu har jag precis käkat, ska ta mig en film och poppa lite popcorn. Tror det bara blir lungt ikväll, vi får se! :) Kanske utebio?

Blomberg bär Prada

Malin: Hej, vet du vart jag är?
Jag: Näej?
Malin: Jag är på akuten..
Jag: NÄÄH?! Vad har hänt, hur är det?
Malin: Jag ramlade i trappen, och stukade foten, jag får inte dansa och vi kan inte gå ut ikväll..
Jag: Men Malin, stukar du foten så skiter jag blanka fan i om vi skulle ut eller inte!
Malin: Vad bra, för jag skämtade bara.

MUPPUNGE! I just got punked'.

Nu; Make och klädval, AH! Sen säga faväl till mor&far som åker till Tyskland och sen till Malin! Hoppas på det bästa ikväll :)

Ciao mina vänner :)

Men jösses

Fan, vad bloggande det blev. Blev på tok för mycket Youtube också, så jag länkar bara. Vill ni titta, gör det. Om inte, well fuck you then. Det är OneRepublic live med låten Stop and Stare som har helt fantastiska texter. Jag ryser. <3

http://www.youtube.com/watch?v=Z-3JPGkKZ6c&NR=1

Gamla godingar!

Sitter och lyssnar på massa gamla tävlingsdisco-hits, ahh! Man blir helt glad inombords när man hör dom och tänker hur mycket man tränat och svettats till dessa. M e m o r i e s! Kommer ni på några fler? Kommentera och tipsa :)



 


 



Idag är den dag som väger upp för alla andra dagar.

Ikväll är det rajraj som gäller, Otten&Palace och vi ska ha så roligt! :)

Zzxyz Rd,

I don't know how else to put this.
It's taking me so long to do this.
I'm falling asleep and I can't see straight.

My muscles feel like a melee,
My body's curled in a U-shape.
I put on my b e s t, but I'm still afraid.

Propped up by lies and promises.
Saving my place as life forgets.
Maybe it's time I saw the world.

I'm only here for a while.
And patience is not my style,
And I'm so tired that I got to go.

Where am I supposed to hide now?
What am I supposed to do?
Did you really think I wouldn't see this through?

Tell me I should stick around for you.
Tell me I can have it all.
I'm still too tired to care and I got to go.

Jag hatar att jag älskade 16e.


Goddag, mitt herrskap!

Nu är jag hemma igen, blev lite senare än vi tänkt och lite mindre glass än tänkt men det var trevligt att bara vara med mammsen ett tag. Jag gillar henne! <3

Nu ska jag bara byta om och  ta mina teoriböcker och bege mig mot stan för att träffa Philip en snabbis och sen till trafikskolan. Ikväll ska jag bara slappa och ladda inför morgondagen. Vad dricks? Malibu eller den gamla flamman Pepino? Vi får se. Roligt utav bara helvete ska vi ha iallafall!

Behöver färga mitt hår! Jag har recept och allt klart, ska bara börja skolan så man kan genomföra det också. Kommer blir såå fint! (: Kommer äntligen vara sådär blond som var planen för 6 månader sedan ;)

Nu måste jag dra mig, Ciao!

Tillbaka i spåret!

Efter 2 dagars frivilligt uppehåll med bloggen är jag nu 'Back on track'. Har fifflat med designen som en tok nu, är fortfarande inte nöjd, men det får duga för stunden..

Idag ska jag köra ner till Gryt med mamma där hon ska göra ett jobb och jag får övningsköra hela vägen :) På hemvägen ska vi nog stanna i Söderköping och ta oss en glass, mums! Sen ska jag direkt till trafikskolan och plugga teori, tycker man borde lärt sig något de här 2 dagarna jag bara suttit och läst, läst, läst. Vi får hoppas!

Imorgon smäller det! Haha, jag tror vi kommer ha jätteskoj :) Förfest hos Malin och sen Otten. (egentligen Palace, men det är bara jag som vet om, shhh!) Vet inte riktigt vart jag sover sen, om jag tar taxi hem eller om jag kanske kan sova hos Malin? Vi får se hur det blir :)

Nu ska jag sminka mig lite och sen åker vi :)
Puss!

Yes, si, ja, da.

Idag är det SYTYCD igen :D Tänka sig, en hel vecka sedan vi var på kareokekvällen på Palace. Det var en trevlig kväll. Har typ ångest för att jag inte gör något ikväll, hatar verkligen att sitta hemma vilket mina kära föräldrar har börjat förstå nu. Men dom klagar inte, underbaringar som dom är <3 Imorgon ska jag ta mig till trafikskolan IGEN för att plugga ännu mer, kanske träna också? Kände inte att jag körde 200% som jag brukar göra. Då kanske man ska träna igen?

Jag längtar till fredag och jag längtar till måndag då jag får peeeeennnngggggaaaar :D ÄNTLIGEN. Har väntat 2-3 månader på mina sponsorpengar, dom kommer först nu. På fredag blir det partaaaaaaj med underbaringen Malin "Blomman" Blomberg och vänner, ska blir sjukt kul, eller hur? :D

Nu jävlar ska jag ge mig på bloggdesignen igen, tror inte jag kommer lyckas, men skam det som ger sig!
Jag måste vara riktigt dåligt på detta alltså :P

Puss!

Nerkrypen- och mysen.

Nu ligger jag i sängen och är redo för sömn. Dock är jag inte trött, men jag borde sova eftersom jag jobbar imorgon.

Planen för morgondagen;
06.00 - Jobb
10.30 - Träna
12.30 - Teoriplugg
Plugga teori ska jag göra tills jag kräks,

Vad händer sedan? Who knows.

Sov gott mina darlings!


Japp, jag ger upp.

Jag har kollat designadinblogg.se och gjort en jättesnygg header men får det inte att se bra ut ändå. SÅ, jag ger upp. Det är fint som det är .. eller nåt.


Yesyesyes

Ahh, nu, tack vare underbaringen och datasnillet Olle har jag äntligen Photoshop på min dator :D IH! Efter jävligt mycket om och men så lyckades vi (han) med allt :) Thank you, honey!

Nu sitter jag äntligen och pillar med min header, sen ska jag bara lära mig hur man får in den i bloggen också. Verkar bli en lång natt..

Sov gott mina turturduvor! Imorgon ska jag träääääna :D

DATORH*VETE

Nej, jag tycker inte mycket om datorer. Jag försöker få tag på Photoshop, och jag skyller på min ekonomi att jag inte köper det på.. ja, vart man nu köper det. Men neeejdå, inget ska ju funka när jag väl försöker vara dator-smart.

Jag litar starkt på min vän Olle som brukar kunna lösa sådant här. Men det verkar så komplex att inte ens han klarar det. Fan. Om det är någon som kan hjälpa mig så får ni gärna hojta till.

Pitty myself

Buhu, jag har jä-ä-ä-ätteont i armen där min pstav sitter :( Så ont att jag sitter och skriver med en arm nu. Blä. :(

ILOVEYOU,GUYS!

Martinas pappa som filmat och sedan av Martina från projektorn.. :)


Tack, verkligen (:

Gårdagen var precis vad jag behövde. Helt otroligt, härligt, underbart roligt hade jag hela kvällen och med underbara små människor :) Jag, Malin och Jonna skaka loss på dansgolvet med nyfunna vänner som var otroligt trevliga och otroligt sämst på att dansa, haha! Men det var grabbar som våga bjuda på sig själva, sånt tycker vi om! (Oh, lala. Tiny Weeny String Bikini!, HAHA) Sov sedan i min systers lägenhet, som låg mycket närmre än Smedby, det var skönt. Sov länge och åkte hem runt 2 och har varit ensam hemma sen dess och inte gjort ett knyst! Ikväll skulle det bli grillning, men FY FAN vad det regnar! Det är sjukt! Verkligen öser ner, jag förstod inte vad som hände? Det var ju soligt när jag åkte hem förut?

Nästa vecka ska jag leva på trafikskolan, ska försöka vara där varje dag nån timme iallafall, förutom onsdag-torsdag då Tiiiinnaaaaa antagligen kommer! :D Me very happy! Jag saknar den där lilla knodden, ska bli kul att se henne. <3


Kolla vad jag hitta! :)  'Bamse', Marcus, Jag, Malin och Olle.

Godmorgon!

Fast, för mig var det godmorgon för ca. 5 timmar sedan. Jag har jobbat och gick sedan till Friskis för lite gym :) Jag körde den vanliga maskinen till uppvärmning, vet inte vad den heter. Jobbig som satan och jag lägger på 5-7 minuter för varje gång jag tränar, så det är mer kondition nu än uppvärmning :) Men det är gött! På gymmet blev det mage, rygg och armar för min rumpa och lår var helt slutkörda efter den första maskinen :P

Ska äta vattenmelon och se en film nu, vad händer ikväll?


BÄSTA VÄNNER <3





boy,
do
i
miss
this,
or
what? :*)


M&Ms

Sitter och kollar på SYTYCD Season 4 nu, dom är sjukt grymma! Åter igen har Mia Michaels gjort en gruppdans som är helt fantastisk, som alltid! Hon är min absoluta favorit-koreograf, finns ingen som slår henne enligt mig. Här kommer lite YouTubisar på dansen som hon skapat, även från säsong 4 så vill ni inte veta vilka som är med låter ni bli att titta :)

TITTA OCH NJUT


Travis & Heidi från S2.


Kameron och Lacey från S3.

 
TOP10 från S3. (Danny är helt enastående!)


TOP16 från den senaste säsongen som går nu i Sverige.

Sliten som en dörrmatta

Vi tar det här en annan gång, jag orkar inte nu.
ASKUL IGÅR. Inget att klaga på alls.


Trevligt, helt enkelt

Igår gick jag, Philip och Gabriel till Palace (JA NI HÖRDE RÄTT, PALACE PÅ EN TISDAG!) och vi var faktiskt inte ensamna! Det var kareoke-kväll och vi drog av några godingar på scen och dansa loss hela natten. Otroligt trevligt, mysigt och roligt :) Thanks mates!

Ikväll ska jag och Philip till Wasa för ännu en kareoke-kväll, Carro ska också med. Har alltid kul på Wasa på onsdagar, onykter eller ej. Ser fram emot det liksom :)

NU; Duschen, fixa mig, möta Philip i stan och hem till honom igen :)

Puss på er!

Fy mig! Men ändå inte, typ?

Klockan är nu 10.30 och jag har hunnit vakna, jobba 3 timmar, solat och komma hem. Nu då?

Jag skulle egentligen tränat, men jag ORKADE inte. Eller jo, det gjorde jag nog, men jag hade glömt skorna hemma och vem vill träna utan skor? Big no-no. Så jag åkte hem istället. Ska på stan med Philippé och även kolla nya glajjer, SEN tränar jag nog. Skönt att bara åka hem sen, duscha och sen sova :)

Blomberg skrev något väldigt privat igår, och det gjorde mig inspirerad till att göra samma sak. Rensa luften liksom.

Ja, jag har äntligen tagit tag i min vikt och min syn på min egen kropp. (yay me!)
Nej, pengarna räcker nog inte till för att fortsätta dansa i Eskilstuna nästa termin. :( Jag ska dock göra ALLT för att få det att fungera.
Ja, jag.. jag.. jag älskar fortfarande mitt ex. Alla kärleksballader gör fortfarande lika ont att lyssna på.
Nej, jag jobbar inte kvar på salongen. Jag vill inte jobba för någon som tar mig för nån jävla idiot.
Nej, jag är typ fattigast ever, men jag överlever! :)
Ja, jag ska byta ut min P-stav snart, vilket betyder att det var 3 ÅR sedan vi fortfarande var vi och var där tillsammans och satte in den. Minns det som igår.

DERRICK BARRY, dagens alltså! :D


Hurtbulle

Idag har väl varit den mest aktiva dagen under hela sommarlovet tror jag? Började med att jag försov mig och höll på att missa körlektionen, jag hann dock! Gick asbra på den, satte mig sedan och pluggade teori några timmar. Gick sedan till optikern för en synundersökning då jag fått skäll av min körlärare om att jag ser så jävla illa.

Gick alltså till optikern och där säger han att jag ska ha glasögon PÅ HELTID. H-E-L-T-I-D?! säger då jag. För det första passar jag inte i glasögon och för det andra sa dom på trafikskolan inte en knyst om att jag behövde glasögon, inte ens när jag hade körkort. Synen hade även blivit sämre sen jag var där sist och han fattade verkligen inte hur jag kunde fått mitt körkortstillstånd. Det var liksom långt från gränsen att vara godkännt. Helt sjukt.

Hur eller hur så sprang jag sedan ner till stan för att handla en söt tubtop i hallonrött och sallad på Paus. (Oh, yes Philip, I DID!) Åkte sedan hem och åt upp hela kittet, bytte om och åkte och träna :) Känns skitkul att ha kommit igång med träningen igen, och jag är helt sjukt peppad när jag är där! :D

Nu har jag duschat och ska slänga i mig lite mat. Sen blir det nog att somna framför TVn, jobb imorgon bitti!

Öhm. Hejdå!

THE EVIL LOOK

SÖTASTE JAG SETT :D GIVE ME!




A Fine Frenzy

I  c a n n o t  w a k e  u p  i n  t h e  m o r n i n g
W i t h o u t  y o u  o n  m y  m i n d
S o  y o u ' r e  g o n e  a n d  I ' m  h a u n t e d
A n d  I  b e t  y o u  a r e  j u s t  f i n e

D i d  I  m a k e  i t  t h a t  e a s y
t o  w a l k  r i g h t  i n  a n d  o u t
o f  m y  l i f e?


Pitten

Jaha. Istället då? Surt som fan.


  
Helt okej mellanmål! :) Har sovit bort halva dagen, varit sjukt trött! Fest hos Evelina igår, inte mycket folk men trevligt som tusan ändå :) Imorgon ska jag upp tidigt och jogga, sen körlektion + teori och sedan sola. Har ju fått lite rosa färg i ansiktet nu efter massa bad i veckan, tänkte försöka få det lite mer åt det solkyssta hållet istället för den gris-rosa färg jag har nu ;)

No need for anything but music, music is the reason why I know time still excist.

Prinsess-partaj imorgon :)

Super-(socker-)sugen!

Detta är jag sugen på just nu och har varit den senaste veckan:

- COLA (Kall jävla cola i solen, aaaahh)
- Smågodis
- Chips & Dipp
- GLASS
- Såser, typ pepparsås & bearnaise-sås
- POMME
- Choklad

Listan kan bli oändlig, jag lovar. Herregud. Men jag är stark, satan vad jag är stark. Yay me, bra jobbat Sara. Jag hoppas och ber till någon från ovan höjder att detta ger avlöning i slutändan, att mitt enorma sötsug försvinner. Jobba jobba jobba!

Ska ut och jogga nu, har inte mycket annat för mig ändå. Jobbade imorse och klippte sedan mammas kompis och morbror här hemma. 300:- + i kassan, jatack! :)

FÖRRESTEN! Min underbara och trogna vän Philip var på Granit idag och där sålde dom ut ALLA kläder för 100:- :O Jag har ju gått och spanat på en hood där typ forever och nu var gullet snäll och köpte en åt mig, eftersom jag inte var i stan. 100:-, lätt värt!

. .

S p e e c h l e s s ..


Jag har verkligen inte vilja att skriva något idag. Hejdå.


How do I do?

Hm, jag hade ju planerat att partaja med Kickelickan imorgon, men hur tusan gör jag med Gi-grejen? Skiter i att dricka eller ser det som min syndar-dag för veckan? Hm. Vi får se.



Jag ber om ursäkt, kära läsare.

Jag har nu läst min egna blogg och märkt att jag låtit jävligt, ursäkta ordet, bitterfitta på senaste tiden. Ska väl ta och passa på och säga att jag faktiskt är en ganska glad person, har bara haft det lite dåligt på sistonde.

Nu ska jag försöka vända detta åt det positiva hållet istället :)

Inatt fick jag ungefär 2-3 timmars sömn, kunde verkligen inte somna. Jag skulle upp och jobba imorse kl. 6 också, men visst tusan kom jag upp! :) Jobbade och gick sedan till trafikskolan för teori och sedan körlektion. Köpte sallad på Paus, den bästa i hela stan kan jag lova! Det är en sån salladsbar så man får välja precis vad man vill ha i och dom har verkligen allt! Eftersom jag och familjen har börjat med GI nu så blev det ingen pasta i denna gång, men kyckling, tigerräkor, fetaost och ruccola i :) SMASKENS :D

Sedan åkte jag hemåt och har sedan dess dansat, sovit och legat i solen. Ska nog ta mig en film nu!

Imorgon åker jag och dansartjejerna mot Västervik för dansuppvisning. Jag och Blomberg åker hemåt redan på kvällen medan de andra stannar kvar i V-vik.

Kicka kommer imorgon kväll :D

RSS 2.0