AH :D

Nu finns det ingen återvändo, teoriprovet är bokat!
Plugga, plugga, plugga!

Shit,

I'm preparing for the worst, regarding tomorrow.

Philip är min bästa vän, ever!

I warn you, this draft is not for you. It's for me so I can ease my heart a little.

Jag hatar verkligen att det här är så svårt för mig. Det är nu 2 månader sedan det tog slut och jag mår inte ens lite bättre. Om nåt så mår jag sämre och varje dag känns som den 2a maj. Lika ensamt, lika tungt och lika hemskt som 2a maj. Jag vill att du ska hitta tillbaka till mig. Jag vill att det ska vara du och jag precis som förr. Det är sanningen. Inte för att jag vill att det ska vara så illa, men det är sanningen om vad jag vill.

Men, det är bara min sanning. Den verkliga sanningen är inte ens i närheten utan så jävla långt bort att man inte ens ser den. Jag försöker iallafall inte se den. Du&Hon, det är den verkliga sanningen. Du är kär på nytt. Sådär som du var i mig när vi träffades. Mitt hjärta slits i bitar bara jag tänker på det. Ändå ska jag trycka upp det i mitt egna ansikte och titta på bilder och tänka på minnen. Jag kan inte lägga av. Jag kan inte stänga av mina känslor. That's it.


this is it

الرقص يكون الحلم مع ملكك اقدام


No,

'C a u s e  y o u  c a n ' t  h a n d l e  m e.

Helt såld

Jag är inne i en rejäl Robyn-period nu. Det är så kul att se att det går så bra för henne! Gillar hennes nya stil som fan.


 
1997 - Show me love. (HAHA, jag mimade till denna när jag var liten på skolans melodifestival!)

2008 - Be mine. Live in L.A. Helt underbaaaaart!

B-e M-i-n-e

Det här är enda sättet för mig att berätta hur jag känner idag. Det var som att någon tog min värsta mardröm och spelade upp den rakt framför ögonen på mig.

It's a good thing tears never show in the pouring rain
As if a good thing ever could make up for all the pain
There'll be no last chance to promise to never mess it up again
Just the sweet pain of watching your back as you walk
As I'm watching you walk away
And now you're gone, there's like an echo in my head
And I remember every word you said

It's a cruel thing you'll never know all the ways I tried
It's a hard thing, faking a smile when I feel
like I'm falling apart inside
And now you're gone, there's like an echo in my head
And I remember every word you said

(I saw you at the station,
You had your arm around what's-her-name
She had on that scarf I gave you
And you got down to tie her laces)


'Cause you never were, and you never will be mine
(You looked happy, and that's great)
No, you never were, and you never will be mine
(I just miss you, that's all)


Allt påminner mig om dig.

Freessten..?

Did I tell you that my mother is a hell of a madrass-makare? Hon är skillad på alla slags dynor och madrasser och nu har mammasen varit extra gullig och gjort mig en Tempur-madrass! Dock en som är mjukare som passar mig rygg och mina knän bättre :) I love her <3

Imorgon blir det kuk-jobb sen utgång med mina allraste skönaste och fagraste vänner. It's party-time a lá FST. (HAHA FST, säg det fort och det blir fest. Jag är så klyftig!) Nej, men om man skulle sova lite då? Inget 12h-pass imorgon iallfall :D Körlektion också, wooooo-HO!

F-U-C-K

Jävla-Helvetes-Fanskaps-Horunges-Morsas-Klamydiasmittade-Fitt-jävel! :@

Why I don't like math

Det var du och jag i 30 månader. 30 månader! Det tog dig inte ens 30 dagar att gå vidare.

Today is one of those days. The days where you just feel like it's about time to surrender, to give up. The days when you feel like you have nothing else to give, nothing to aim for or dream of. The days when you don't even want to get out of bed just because you feel like a fucking train-wreck. This is one of those days. Why, why am I having such a hard time getting over you? It feels like I'm never ever going to feel the rush of happiness again. I'm sure I look strong as hell on the outside, but if you see what I feel like on the inside, you would see I'm not as strong as i appear. I might look like I've moved on, but I feel the exact opposit of moving on. I feel like I'm just moving backwards and the days just get harder and harder to get through. The memories of what we had, and who we were, won't fade away. The images just get clearer and brighter each day. Why, WHY am I having such a hard time getting over you? You moved on quicker than I could even imagne you would and now you're with her. Her. It's all I can think about. You walk the streets of my neighborhood, and do the things we did in my neighborhood. It makes me sick. Just thinking about you two togheter makes my heart break down to the core. "Was it all that easy to put aside your feelings." You have allways been, and allways will be, special to me. But the fact is that I hate that right now. Varför kan det inte vara lika lätt för mig som för dig?

Visste du att..

..det är förbjudet att tatuera sig i Oklahoma och South Carolina in the U.S?

Fascinerande tycker jag. Man får ha vapen hemma, men man får inte ha en tatuering?

Detta fick jag nys om då jag är i tatueringstadiet.. Ska boka tid snart, tror det blir på Lucky 7. Varför där? För att jag inte riktigt vet hur jag vill ha den och kan inte måla den själv. Där vet jag att jag får vad jag vill ha och att jag får valuta för pengarna.. Spännande spännande!It, it hurts with every heartbeat.
It still hurts with every heartbeat.

Partystylerz, @ World Championships in Czech Republic

Bilder tagna av Marias Martin (:


..

Den jävligaste stunden i livet var den när du gick
Och allt var förlorat.
Där satt jag med mina grön-bruna ögon och såg med blå-ögd blick
Allt jag hade förstorat
Kom änglar och ta mig henne och ge mig en chans,
för jag tror att snart brinner ett hjärta för henne nånstans.

En låt som fortfarande bränner i hjärtat när jag hör den. Tänk hur annorlunda livet hade kunnat vara..
Fan.

Helges Näsa

Hej hopp snopp! (Dildon Sven?)

Nu sitter jag i lilla Helgenäs med Tina, unt her brother&sister. Föräldrarna hennes är i husvagnen så nu jävlar är det röj! .. Not. Vi ska väl snart sova eller dylikt, annars en film kanske? We'll see. Imorgon är det midsommarafton och vi ska på fest hos folk jag inte har en aning om vilka det är, men det blir nog trevligt. :)

Nu.. ja. Hejdå.

Shit-mah-gadh!

Holy Jesús!  Jag är helt slut! Jobbat 11 timmar idag, och stått konstant. Det känns kan jag tala om, snacka om mör i bena. Och imorgon är det samma visa igen, TJOHOOO! (känn hur ironin bara flööödar)

Om någon känner för en klippning, gratis, så kan ni väl höra av er under dagen imorgon? Tar gärna emot kunder.

Har packat och allt nu, så direkt efter jobbet imorgon åker jag ner till resecentrum och tar bussen mot Västervik och Tinysh. Ska bli fett najs att bara slappa i några dagar. Puss på henne som kom och åt lunch med mig idag, och puss på mamma som tog mig på mysig middag ute ikväll och sedan övningskörde med mig.  Puss på att jag parkerade perfekt  och en till puss till min mamma, hon är snäll. Aj löv höör.

Nu jävlar ska jag sova arslet av mig, hajdåååh hajdåååh!

:'(

Jag saknar Partystylerz :( <3

Kam&Sax

Imorgon börjar jobbet och jag är taggad!
Först jobba vanliga jobbet mellan 6-9.30 och sen till salongen. Ska klippa mor och sedan förhoppningsvis färga Tina efter lunch med samma dam. På onsdag efter jobbet åker jag mot Västervik för några dar hemma hos familjen Gustavsson, ska bli mycket trevligt! :)

Nu; Sova. Jobb om 7 timmar -,-

Kat Von D

Är inte hon typ det snyggaste på denna planet? Helt grym är hon! TIll henne skulle jag säga; Gör vad FAN du vill med den där nålen, hon är galet bra..


Björn Gustavsson - the man of my dreams?

Haha, helt sjuk dröm jag hade inatt. Partystylerz hade precis tävlat någonstans, och så gick vi till final. Finalen gick dock inte ut på att vi skulle dansa, utan då kom Björn Gustavsson in i arenan och skulle hålla en tävling, typ Parlementet-tävling fast med Partystylerz. HAHA.

Helt stört.

I said; "I'd rather be with your friends, mate. 'Cause they are much fitter." Yes, it was childish and you got agressive.

PISS OFF,

C-to-the-fused

Asså grabbar, helt ärligt, ni gör mig så jävla förvirrad. Och ni säger att kvinnor är komplicerade?

Slöfock x 100

Gud, vad jag är seg. Utgång igår och jag hade bara lite kul, och morgonen var inte mycket bättre. Första gången jag var riktigt onykter på länge, och jag fick smaka på verkligheten imorse. Usch.

Jag börjar jobba tisdag, det ser jag fram emot. Det verkar iallafall bli en väldigt lugn sommar för min del, och det är inget jag klagar på. Jobb ca. 3-4 dagar i veckan, lön så jag klarar mig och lagom mycket fritid. Blir kalas. Anmälde mig till danslägret igår och det ska bli skitskoj! Tyvärr är det ju några månader kvar men jaja! Ska bli skoj iallafall.

Vad gör man imorgon då?

,<3

Nu ska jag ta mitt pack och dra mig mot Montlé för att köpa blondering, väte och toning till mami. Hon ska tydligen färgas och klippas i helgen och eftersom jag inte börjat jobbet än får det ordnas hemma. Sen ska jag till salongen och fixa iordning schema och så inför sommaren. Sen? Who knows?! Jag har lov :D


Hon får det att låta så lätt;

I want you to want me,
like the air you breathe
I want you to feel me,
in your everything
I want you to see me,
in your every dream
The way that I taste you, feel you,
breathe you, need you.
I want you to need me,
like I need you


No inspiration

Jag vet att jag är kass på att uppdatera, men jag känner att jag inte riktigt har något att berätta om. Så varför skriva?

Jaja, jag har varit med Tina typ.. konstant och haft så jävla kul! Riktig pingla, den där tjejen. OCH PHILIP ÄR HEMMAAAA :D I'm totally thrilled and excited. Stackars killen var så trött igår dock att man inte riktigt fick träffa honom, han var som en zombie. Men det kommer till sommaren! Kalas att du är hemma, aj löv it. 

Jag hade nog tänkt att lägga mig några timmar, är så trött. Har iof varit trött konstant i 2 veckors tid nu, men nu har jag sommarlov och jag ska bara glassa. Och jobba lite.

So.. Ses!

Vekling

Usch, jag är förkyld och har jordens huvudvärk. Imorgon gäller jobb, skolavslutning, sätta i löshår på Tinas kusin (?) och sedan partaj :) Hoppas bara att jag pallar och att förkylningen är bortblåst imorgon bitti.


Did I just mess up the perhaps greatest thing?

"It's like the end of an era"

Fan.
I'm sad. De här två åren med er har varit de aboslut bästa i mitt liv. Vad ska jag göra om det inte blir mer? Jag ÄR och kommer alltid vara en del av Partystylerz, vad som än händer. Fan, jag älskar er, jag älskar oss!

Idag sket jag för första gången i om vi kom sist eller först. Idag handlade allt om oss och att vi skulle ha roligt. Vi vet att vi inte behöver få en pokal för att visa att vi satt formationsdisco på kartan. Hur många formationer fanns det när vi startade? Vi har nog fått många att vilja starta en formation, och visat för många att det är möjligt.

Som Maria sa; "Jag vill bara säga tack." Svenska mästare 2007, Semifinal på VM 2 år i rad, TVÅA PÅ EM 2007 och så sjukt mycket glädje, skador och glädjetårar och allt tack vare er. Jag älskar er.

"We are the Partystylerz, we're gonna make you dance." Och det har vi! Pusspåer.


Martina, i'm gonna miss you like crazy! Och jag är inte ensam, Det vet du. <3

Veckan i bilderJAPP NI SER RÄTT! Bild nr 8? Japp, det är vår föredetta gympalärare Henrik som var på Otten med alla studenter och glassade med en Bacari Pineapple. Helt sjukt kul.

Taggad

.. Not.

Fan, vart är glöden, passionen? Jag är inte det minsta taggad inför morgondagen, inte ens lite. Jag gör det för jag måste typ. Blä. Och brun-utan-sol-jäveln som jag PRECIS fått bort sen Vm ska på igen. Vill inte, vill inte.

Svenska Mästerskapen, Hovet

Imorgon åker jag, mor och far till huvudstaden för att jag ska tävla på SM. Det är på två dagar, första dagen singel & par och andra dagen grupp och formation.

Hoppet om att vi ska bli regerande Svenska Mästare brinner starkt, och visst fan ska vi klara det! We are the Partystylerz, we're gonna make you dance!

Lé Grande Finale

Ikväll är sista utekvällen för mig på läääänge. Det tar tydligen lite stryk på kroppen att festa 4 dagar i rad av 4 möjliga. Men sate vad kul jag har haft! Tina får Veckans Stjärna för att hon är så otroligt ball och för jag gillar henne skarpt. Ikväll gäller Otten, även om jag tidigare hatat stället så har de rustat upp sig lite nu. Känns fint.

Ska försöka få in lite bilder från de senaste dagarnas stå-hej, vi får se om jag orkar. Tjo!


Birdy

Malin påväg hem från Tjeckien, detta gjorde min dag kan jag lova! Skrattade så jag tjöt :D


Annika/Trädgårn/Palace/Otten

Igår var det partaj och jag är jäkla sliten nu. Inte mycket till skola idag, så nu ska jag sova ett par timmar för att ta igen allt jag missat.


Jag är hemma

Jag är hemma, jag är trött. Vi dansade semifinal och vi är jättenöjda. Jag ska sova en stund, sen festa och jobba imorgon 06.00. Puss.

RSS 2.0