Cutiepie

Chilli är söt!


image29


27/3

Japp, det har gått 2 dagar sen lön och mina pengar är redan slut! Aj-aj!

Inhandlat;
- 10 st Dvd-box-fodral
- 1 lila bh, H&M
- 1 blommigt linne/tröja, H&M
- 1 satin vårjacka, NewYorker
- 1 blommigt linne, Gina Tricot
- 1 svart kofta, Gina Tricot
- fika
- mat på stan x 2

..Och sen var det roliga slut, även pengarna. Men boy var det värt det :D

Dagen D

Nu ska jag iväg till läkaren, wish me luck!

Dr. Jones

Nu har jag äntligen fått tid hos en liten knädoktor som ska ta reda på vad det är för strul med mitt ben. Det ska bli skönt att veta vad som inte stämmer men samtidigt skrämmande eftersom det kan vara hur illa eller hur o-illa som helst. Scary. Tänker inte missa att få dansa på Vm detta året med. Icke!

25 mars idag, vilket betyder löööön :D Ska ha körlektion sen, I SNÖ, jag kommer nog krocka, Chanserna till katastrof känns så mycket större när man inte ser vägen ordentligt. Ska nog ner lite tidigare till stan så jag kan köpa mig något fint!

Förresten, min mamma fick ett ganska stressat samtal igår från en uppfödare. Dom frågade om hon ville ha en hund .. samma kväll..! Det var nån tant som hade köpt en hund och sen inte riktigt haft tid för den så hon lämnade tillbaka den. Då ringde uppfödaren mamma och frågade om hon ville "ta över" hunden. Snacka om snabba beslut! Mamma vart jättechockad och glad men hon bestämde sig efter en stund att hon inte skulle ha tid för den hon heller. Men fatta vad mysigt det hade varit!

Nu; Laga lunch och duscha. Stan, körlektion, träffa Dennis :)

Söderköpings mörka verklighet

Här följer en artikel om idyllen som presenterades i 'Knugen',  min skolas webbtidning.

Bakom den pittoreska fasaden av kullerstensgator, utkikstorn, glassrestaurang och vattendrag finns en mörkare baksida. Det som många upplever som veklighet är just bara en fasad, uppbyggd för att gömma all skit som egentligen existerar.


Bilden av Söderköping är för många Norrköpingsbor en liten stad som väcks till liv på sommaren då det erbjuds lyxiga glassar och trevliga promenadstråk för både turister och invånare. Det är ett trevligt utflyktsmål för den som tröttnat på stora gallerior, trafik och stress. Orkar du gå alla trappsteg upp på Ramunderberget kan du se över staden och samla nya krafter med en glass i handen. På samma berg samlas ungdomar för att festa och bli redlöst fulla och i samma trappor hittas en ung kille död, tillsammans med saker som kan användas när man "sniffar". Det är verkligheten. Medan kommunen storsatsar på att locka pensionerade Stockholmsbor till att bosätta sig i idyllen finns många ungdomar som behöver hjälp. Men de prioriteras inte, istället läggs pengar på saker som "förskönar" bilden av Söderköping.

Många invånare, unga som gamla, säger att de ofta känner sig otrygga när de är ute om kvällarna i staden. Det är ofta bråk mellan ungdomar och saken blir inte bättre av att kvarterspoliserna som förut patrullerade har försvunnit. Att vara ung i Söderköping är ingen hit. Det tog flera år innan kraven på ett "ungdomens hus" resulterade i "Ungdomskaféet". Genom att de unga inte haft någon mötesplats har det resulterat i att människor blivit misshandlade och att det genomförts olika moppe-race i innerstaden. Dessa race, som stört den äldre delen av befolkningen, är det minsta problemet. Att det i Söderköping de senaste åren blivit vanligare med droger är allvarligare. Halv åtta på fredagskvällen kan du höra högstadieungdomar skrika hur höga de ska bli, när du sitter och väntar på bussen på det så påkostade resecentrumet.

Får man skylla sig själv när väljer att frivilligt dra in giftiga gaser och ämnen som förstör hjärncellerna? Eller är det någon eller några andra som bär skulden? Modellen för att stoppa ett samhällsproblem är att stoppa det innan problemet uppstått, något som Söderköpings kommun har misslyckats med totalt
.


Yippey-Kay-Ey mot huset för alla som är gay!

Igår satt jag hemma och kände mig så jävla ensam, trots att det var fullt med folk på nedervåningen.. Jag ringde Philip och sa; "Nej, så här kan vi inte hålla på!" Han satt i mjukisar och klia sig på pungen och jag ville festa. Sagt och gjort, jag tog tidigaste bussen in mot staden och gick på förfest med Philip hos någon .. :Joakim? Nåväl, trevligt var det. "Jag har aldrig"-leken med 13 promiskuösa fikusar! Har inte skrattat så mycket på länge.

Vi gick sedan till Seaside, en RFSU-klubb vid hamnen och dansa schlager hela natten lång. Kul som fan :D
Detta gör vi om, darling!

image28


Crucifix-Conveyor-Belt

Haha, Lexin är roligt.

I ett desperat försök att se all denna skit lite positivt så översatte jag korsband (såna som finns bakom knät, knävecket) i Lexin fast jag delade in det i två ord och tog de konstigaste översättningarna. Jesus.

Jo, jag skadade ju mitt knä i somras. Knät hoppade ur led och det konstaterades att jag hade väldigt slappa ledband. Träna upp skiten och sen dess mått mycket bättre ..Ända tills nu. Skulle gå till tåget i söndags och fick satans ont i knävecket. Trodde det var något temprärt men icke! Det har suttit i sen dess och jag kan inte gå i trappor eller en längre sträcka. Min idrottslärare säger att det är korsbandet, låter ju illa som fan, hursomhelst ska jag till läkaren imorgon och se vad fan problemet är.

Nu; Mackor och juice ska packas ner och sen Eskilstuna-träning fast sittandes :(

Frisk&Svettig tant?

Slutade skolan redan vid 11 idag, gick efter det till Trafikskolan och pluggade 2,5 timme. Jag är duktig.
Åkte sedan hem och har nu ätit och tittat på TV. Nu ska jag in till stan och gymma och avsluta kvällen med ett Ki-Yogapass. Har aldrig provat förut, så det ska bli skoj! Imorgon gäller Aerobic 2, ser fram emot det :)

Efter åker jag till min käresta och sover där, party med gänget imorgon :D

Blog Privacy?

En del saker kan man dela med sig på sin blogg. Veckans händelser är inte en av dem.

Jag mår förjävligt. Ledsen, deprimerad, arg, förtvivlad, förvirrad och besviken. Allt i en enda jävla sörja som aldrig verkar ha ett slut. FUCK för de senaste dagarna och speciellt senaste veckan. Mycket jävla skit på en och samma gång och mycket lite till det positiva.

FAN FAN FAN FAN FAAAAN. Blä på världen. (Förutom Dennis, du är verkligen hela världen för mig, vet inte vad jag skulle göra utan dig, du är allt. Och Märta också, världens bästa danspartner och jordens vänligaste och mest förstående människa)

Spray, sten, sy, färg.

Dagens lista som ska klaras av innan 20.00:
 
- BUS-spraya mig en sista gång
- Stena klart kläderna till imorgon
- Sy om parkläderna
- Färga håret

Jo, men tjena. Det här lär ju gå bra. Not..

TID NÅGON? ÄR DET NÅGOT MAN KAN KÖPA BEGAGNAT PÅ TRADERA?!

"How to dance like a Partystyler"

HAHAH, KOMISKT SOM FAN :D

Ingen-tid-för-rubrik

Har varit sjukt dålig på att uppdatera bloggen de senaste dagarna, ursäkten är att jag helt enkelt inte haft tid.

Hänt sen sist: (Blir i list-form då jag inte har tid för annat)
- 10 timmars träning i Eskilstuna på 2 dagar
- Sov hos bror med dans-tjejerna, svull&mys
- Ny praktikplats, trevligt
- Massa träning på Friskis, hurtigt-hurtigt
- Börjat med singelkläder, gett upp och sen börjat om igen. Inte mycket kvar nu.
- Inte träffat Dennis på flera dagar :(
- Plugg

Dagens: Åker till Eskilstuna om 1 timme, träna formationen hela 2 timmarna vi är där uppe. DET BEHÖVS :| Flipp eller flopp på lördag, hoppas på det förstnämda. Ska visa Maria singelkläderna och få dom någorlunda godkända, då dom inte är klara riktigt än. Jaja.

Puss på er alla snuttiduvor.


Jag dömer samhället!

Vart fan är vi påväg egentligen?

Jepp, några jävla idioter har valt att göra punktering på våran Saab och har kvaddat sönder min systers bil TOTALT. Ja, men det vore ju onödigt att ha bilarna ståendes på vår parkering i ett så kallat "säkert" område. Jävla idioter!

Formationsträning for the win!

Imorgon är det formationsträning mellan 10.00 - 18.00 :D
Ser sjukt mycket fram emot det!

Sen ska hela gänget från Norpan (-Malin P som firar pojkvän) sova i min brors lägenhet i Eskilstuna, se melodifestivalen och bara umgås och mysa :) Ska bli hur kul som helst, verkligen!

Dennis ligger och sover i min säng, men jag är inte trött.. Hursom ska jag upp och kela lite med han nu innan vi somnar. Han är bäst min kakadua <3

TÄVLING PÅ LÖRDAG! THIS IS IT! Vm & Em detta år med? Allt avgörs på lördag! Haha ;)

RSS 2.0