Godmorgon!

Eller ja, ni kanske vaknade nu men jag har varit vaken sen halv 8. Jag vet, helt sjukt. Jag kan inte sova ut längre? Det där med att sova ut till 12 funkar liksom inte längre.

Iallafall, det gör inget att jag vaknade tidigit för då kunde jag planera dagen lite. Jag har precis duschat och ska nu fixa iordning mig. Sen ska jag in till stan och till tygaffären dom hade massa massa rea i. Om jag inte hittar något där ska jag till Söderköping och Jofotex för att handla där istället. Syster kanske vill ha skjuts in till stan sen?

Dagen ska alltså vara min sy-stuge-dag. Ska knåpa ihop ett par fräcka leggings och kanske ett fint linne? Vi får se vad det blir :) Ikväll är det utgång med Malin och jag ska ha min nya, fina, lila klänning på mig. Stina och Anna borde vara med oss ikväll :(

Hörs troligen senare. Om inte annat, trevlig dag! :)

Hit me!

Efter mat på Gu Va Gott med tjejerna tog vi en tur i Malins BMW med dunk på högsta volym. Nu sitter vi och förfestar, det kommer bli en uuuuuunderbar kväll, jag känner det påååå mig! :D

Puss på pinglorna som kom hit, detta borde ske oftare! :)

Dagen jag fick körkort

Dagen bestod av ett evigt åkande hit och dit ungefär. Vilken känsla att åka helt själv! Nåt man aldrig kommer glömma.. Jag åkte runt med Malin, Mia och Fille hela dan och åkte McDriven bara för att, haha. På kvällen gick jag, Malin, Sara och Sandra och såg High School Musical 3. Jag vet. Tönt-stämpel. Jag har mobbat min syster som tusan för att hon gillar filmerna så mycket, och nu satt jag där i biosalongen och suktades över Troy, haha! Mycket trevlig kväll, härligt att träffa några av mina danstjejer igen! :) <3

Igår åkte jag, mamma och Kajsa till Stockholm och gick på Rosa Bandet-galan. Mycket mysigt att de hade gjort hela Globen rosa, det var fint.

Idag kommer Stina och Anna från E-tuna/Flen hit! :D Wooh! Får se vart kvällen bär oss, ska bli spännande, yao!

SE UPP I BACKEN!

SARA ÄR EN GLAD GLAD GLAD TJEJ MED KÖÖÖÖRKOOOOORT :D :D

SARA ÄR EN GLAD GLAD GLAD TJEJ MED KÖÖÖÖRKOOOOORT :D :D

SARA ÄR EN GLAD GLAD GLAD TJEJ MED KÖÖÖÖRKOOOOORT :D :D

SARA ÄR EN GLAD GLAD GLAD TJEJ MED KÖÖÖÖRKOOOOORT :D :D



Oj.

Jag tror jag just förstod, jag är nervös nu.

UNDERBARA BRÖLLOPSMÄSSA!

Jag har igår och idag varit frisör tillsammans med Philip, Ida och Tina på Bröllopsmässan i Värmekyrkan.. Här är en summering av dagarna!

De senaste två dagarna har varit hektiska, slitsamma, jobbiga och trötta. Men allt det liksom försvinner när man tänker på hur otroligt kul, lärorikt och inspirerande det har varit! Vi har mött motgångar men lyckats lösa dem och vi har verkligen överträffat oss själva. Jag är så stolt över oss! Alla har varit nöjda och supertrevliga och det har varit ett rent nöje att jobba med modellerna och alla inblandade.

Lördagen: Gick upp ca. 03.45, klädde på mig och fick skjuts av underbara mor till Gamla Hårtorget där vi skulle jobba på morgonen. Modellerna kom på löpande band från 05.00 och framåt och var trots tröttheten väldigt trevliga. Jag gjorde under lördagen 4 uppsättningar och var väldigt nöjd med alla! Ibland tog kreativiteten lite stop, men man fick jobba på ändå och slutresultatet blev alltid bra! Fick jobba med många olika hårtyper vilket var bra för träningens skull. 

När vi var klara traskade vi bort mot Värmekyrkan. Vi hjälpte till med lite av det mesta men när första visningen var hade jag körlektion så jag åkte dit och mötte sedan upp "teamet" när jag var klar. Vi gick och åt och de andra berättade om hur visningen hade gått och så. Den sista visningen den dagen var kl. 15 och då var man måttligt trött efter allt slit, men det försvann när allt väl satte igång. Vilket pepp man fick när modellerna gick på catwalken! :D

Söndag: När vi jobbade igår märkte vi att vi jobbade snabbare än tänkt så vi flyttade fram schemat 1,5 timme. SKÖNT! Fick alltså sov morgon ända till 06.00, wooh! Modellerna kom som vanligt, på löpande band. Stackars Hannah som inte visste om att det hade blivit vintertid så hon kom 1 timme för tidigt. Snygg(are) blev hon iallafall och hon klagade inte det minsta. Vi bytte lite modeller den här dagen så vi fick lite mer utmaning och det flöt på som det skulle.

Första visningen stod jag "backstage" och hjälpte modellerna med diverse slöjor, tiaror, brudklänningar och hårnålar. Sjukt kul och peppande att stå bakom och hjälpa till, åter igen var alla modeller kalas-trevliga och tacksamma över att man var där. Sista visningen var bara perfektion och jag bara stod och njöt när jag såg våra underbara modeller på catwalken. Man blev helt känslosam efter allt slit och sömnbrist och dom var så vackra! Helt otroligt.


Finns nog inte ord att beskriva den här helgen. Jag har vuxit som frisör otroligt mycket och kommit förbi många hinder och tveksamheter jag har kämpat med länge. TACK Philip, TACK Ida, TACK Tina, TACK alla vackra modeller, TACK arrangören för den här möjligheten och upplevelsen!

(bilder kommer, håll ut!)

Kära Äggskalle-by!

http://www.aftonblajet.com/

F.U!

"Haga Trafikskola: Trafikskolan i Norrköping med eleven i centrum."

"Vill du få körkortet vid första uppkörningen? Kom och kör med oss!"


Ni är ett jävla skämt, vet ni det?
Jag är så glad att det här snart är över, för jag tål inte ens att tänka på er.

Sjuk, igen. :(

Vad tusan är det här? Blev sjuk i onsdags, var frisk i söndags och nu har jag feber, igen?

Jag ska iallafall gå till skolan, har ändå bara en lång makeup-lektion idag. Ska fixa mig nu, ciao!

Photoallergic?

Idag efter fikat gick jag och Philip enligt gammal tradition ut och tog massa bilder. Problemet som infann sig idag var att jag med min stadiga hand tog exelenta bilder på hunken Philip medans han pga dåliga batterier i kameran kände sig stressad och detta senare resulterade i.. suddiga bilder. Så, här har ni bilder på min gode vän Philip.


 




Blandad kompott

By the way,

Visste ni att Prince Henry of Wales jobbar på posten här i Norrköping?

Blir glad av samma rus, som en dröm i vackert väder.

Mor, far och 4 av deras vänner åkte precis härifrån. Dom skulle åka buss och hade ett jäkla problem att få iväg sms-biljetterna, haha! "Såna här saker ska en gammal man på 50+ inte behöva pilla med heller!"

Våra gamla grannar från Östra Ryd var här, jättelänge sedan jag träffade dom. Och det förstod man när Marita säger till mig:
- Jaha, kommer killen hit sen så du slipper vara ensam eller?
 
Verkligheter slår en verkligen rätt i ansiktet ibland, och när man minst anar det. Dom flesta trodde nog det skulle vara vi för resten av livet, och ska jag vara ärlig så trodde nog jag det med. Men vad ska man göra? Gå vidare. Och det är precis det jag fortfarande försöker med.

Nej, usch. Jag kan inte sitta hemma ikväll. Inte ensam och absolut inte med dom dumma tankar jag har i huvudet just nu. Så jag ska ta Panodil (igen) och åka och träffa Mysan. Blir självklart en vit kväll idag, men bättre att komma iväg än att sitta här. Dax att fixa iordning sig!

Ciao!

Endless Love

Ja, dagar som dessa är det bara underbart när man ligger och tycker synd om sig själv i sängen och vips! så spelar de Friends på 5an. Jag har visserligen alla säsonger på Dvd, men det är alltid något speciellt när man inte vet vilket avsnitt som visar och sen tänker man; "Åh, det här avsnittet! Det var ju jätte längesen jag såg"



Ja, men härliga tider!

Jag vaknar, känner mig rätt bra i huvudet och kroppen. Hade bara lite ont i halsen men det överlevde man ju. Så jag gick ner och plockade fram frukost och gav mig på att försöka äta den. Det gick sådär. För varje tugga jag åt kände jag hur jag bara blev yrare och yrare. Så jag gick upp och tog 2 panodil och nu, en sisådär timme senare, börjar jag kallsvettas och det är dax för sängen för att sova bort febern. Känns kul, verkligen!

HTS

Jag går, trots 39 graders feber, till trafikskolan där jag skulle ha min utbildningskontroll 15.10. Jag springer för att hinna och när jag kommer fram och mår så dåligt att jag nästan svimmar säger receptionisten;

- Jaha, oj nu har det blivit ett misstag..
- Skämtar du med mig?
- Din lektion har blivit flyttad till 16.40 och jag antar att du inte har blivit meddelad detta?

Tack, Haga Trafikskola.

Som en lögn i ett vackert väder

Nu har jag även gjort om Sandra's blogg, ta gärna en titt! :)

Sandra's Blogg

Du ser i mina ögon att jag gav upp för längsen

Jag är så glad att vi efter alla dessa år äntligen funnit varandra <3




Åh, bittra tomrum.

Det är verkligen som att en del av mig liksom.. saknas. Jag fungerar liksom inte utan att få gå in i en svettig dans-sal och köra tills musiken stannar. Jag saknar det så mycket att det gör ont ända in i hjärtat och människorna uppe i Eskilstuna ska vi inte ens prata om. Jag saknar er alla, så mycket. Partystylerz, Maria, musiken, träningarna, hoppet, glädjen, tron på oss själva, peppet och fjant-dansen på varsinn sida av golvet sekunderna innan vi skulle in och ge allt. Ahh, vad jag skulle ge för en sista dans med er. <3



SM-guld 2007, utan en aning om att det bara var början.

Oh, lord. Won't you buy me a Mercedes Benz?

INGEN BRA DAG.


Det enda positiva idag var att jag hittade massa fint på Ur&Penn och typ skitbilligt. Sparade inte mindre än 310:- på köpet som gick på 169:-, helt sjukt billigt!

   



Uppdatering:

Ja, jag överlevde spinningen.. Och FYFAN så kul jag hade! Musiken pumpade och trots att jag var helt slutkörd cyklade jag på som bara den :) Sjukt kul! Samma pass nästa söndag.

Nu ligger jag i sängen och kollar på Pretty Woman, en riktig klassiker enligt mig. Skönt med sovmorgon imorgon, senare på dan ska jag ha körlektion.. Hoppas det går bra :)

Nu ska jag se klart filmen, sen sova. Hörs yao. Ciao!

Dj, spin that shit!

Ehm. Jag ska på spinning med min mamma idag. Jag har en sådär konstig känsla i magen som är blandad förtjusning och förskräckelse.  Livrädd skulle väl vara rätt ord.

För det ena vet jag inte hur länge sen det var jag tränade eftersom jag inte dansar längre, och för det andra VET jag att om man väl börjar trampa på de där pedalerna finns det inget stopp. Lägg på att jag är rädd om min arm, mitt knä och min tå också. Fin blandning.

Nu ska vi äta lite, sen åker vi. Jag kör, självklart. Övningskörde förut också och vad bra det gick :D Underbart att jag är på väg i rätt riktning!

Nu: Mat.
Ciao!

Malin, du känner mig så jävla väl!

Jag kollade just på Jef-ef-ef DunHAM (.com!) och jag typ gråter av garv! Tack Malin för tipset



I love this record baby, but I can't see straight anymore.

Igår var det fest. Big time.

Liiiite för mycket bål som resulterade i liiiite för mycket minnesluckor. Men satan så kul jag hade! Mycket folk, alla väldigt trevliga och jag ville nästan inte gå från festen. Men så blev det inte för vi kom på något vänster till Otten och helt plötsligt står vi på lilla dansgolvet och dansar som aldrig förr. När jag kom hem märkte jag också att jag inte hade samma kläder på mig som tidigare under kvällen. Skumt. Mycket skumt.

Hur som helst var det sjukt kul! Det var/är så kul att träffa nya människor, speciellt om dom är sådär trevliga som alla var igår. Tack alla, speciellt Ida&Malin som fixade allt detta!

Vad har dagen bestått av? Absolut ingenting. Det enda vettiga jag gjort var att jag plockade undan maten efter vi hade ätit idag. Wow. Starkt jobbat Sara. Imorgon blir det andra bullar dock! Vet inte riktigt vad jag ska göra än, men jag känner på mig att morgondagen kommer bli en effektiv dag.

Nu ska jag ta mig lite sömn, hörs när vi hörs!
Ciao!


:(

"Detta är alla som är uttagna att representera Sverige under EM/VM den 02/12-07/12 i Slovakien.

Formation över 16 år
Knock out
Partystylerz"

jag saknar mina disco-tjejer! :(

TONIGHT IS THE NIGHT!

Oj-oj, jag är nästan nervös över hur jävla kul vi kommer ha ikväll, haha!

Jag ska snart packa ihop mina grejer och senare ta mig mot Lagerlunda för att hjälpa Malin och Ida med alla förberedelser inför festen. Det ska fixas med bord och stolar, musik, hår, smink, bål m.m. Partyhumöret tror jag inte vi behöver finslipa något på, DET ÄR IGÅNG REDAN NU. Hela dagen igår trodde jag stenhårt på att det var fredag då, inte idag. Då ser man verkligen fram emot nåt!

Underbara och bästa mamma hämtar mig inatt, det är väldigt snällt av henne! Men jag har ju lovat att hämta henne och pappa några gånger framöver så fort jag får mitt körkort :) Det är det nog värt, en kväll som denna!

Nu måste jag packa och fixa, hoppas ni får en underbar kväll, det ska jag ha :)
Puss&Ciao!

Lovisas mormor

Vi satt i skolan igår och då börjar Lovisa berätta om sin mormor och vad hon tycker om Bonde Söker Fru:

Mormor'n: "Ja, det där Bonde Söker Fru är ju bra. Men nu har dom ju med en homosexuell också. Dumt påhitt det där, att gå och bli homosexuell. Onödigt."

Alla titta på varandra och sen bara börjar as-garva, vad fan ska man göra? Låter så sjukt att man kan tycka det är "onödigt" att "gå och bli" homosexuell. Som att det var något val man gjort för att få mer uppmärksamhet, eller vad? Jaja, lilla mormor'n gav oss ett gott skratt iallafall. Skönt att folk inte tänker sådär längre, ett bevis på att vi faktiskt går framåt i den här frågan.


Studiedag

Jaha, idag var man ledig och vad gör jag? Vaknar halv 9 och kan inte somna om!

Idag ska jag ha körlektion kl. 14.55. Sen åker jag med Philip ut till mammas jobb där vi ska sy in massor av hans jeans.. Det är väl den enda planeringen jag har inför dagen.. Skriver nog senare, Ciao!

Hot Pepper

Idag har varit en bra dag :) Hade egen hårvård i skolan, och även om jag inte gjorde något med mitt hår hade jag kul ändå :) Gjorde blonda slingor och banan-slingor i brunt på Jenny och det blev ju kalasfint! Sen klippte jag Philip och färgade partier i petrol-grönt och resten i en matt brun ton. Efter denna trevliga skoldag bjöd bästa vännen Philip på Chicken och det var väl ett perfekt avslut på dagen?

Nu har jag precis kollat lite på Make Me A Supermodel, oj-oj vilka hunkar det finns! Ska duscha och rulla upp mitt hår på spolar, se om det blir fint inför fredag. Det är ju mega-party för Malin&Ida då och man måste ju vara på topp då! Ska dit lite tidigare och fixa deras smink och Malins hår, yay :D Är så jäkla peppad inför fredagen, ska bli sjukt kul. Det märktes av i skolan idag när jag stod och dansade i salongen så fort det kom en party-låt, haha!

Men som sagt, nu ska jag in i duschen :)
Ciao!

Bad day.

Låter bli att berätta om min natt, vill inte skrämma upp er eller få er och tro att jag är helt.. psykiskt störd. Det var jävlig illa iallafall. Jag orkar inte med det här längre, speciellt inte när det går ut över skolan och livet. Vaknade imorse och var helt förstörd men tog mig till skolan ändå. Skrev provet och det kändes bra, det var inte så svårt..

Sen hade jag körlektion med en ny lärare IGEN men den här verkar rätt vettig. Det känns verkligen att jag inte haft körlektioner på 2 månader, man har tappat hur mycket som helst även om jag har kört hemma. Är iallafall taggad att finslipa på allt det sista och sen ta mitt förbannade körkort :)

Snart kommer mamma hem med mat, ikväll blir en myskväll framför Tv:n bara. Känns som jag behöver det..

Hörs.


Hej Malin, den här är till dig!

Jag ber om ursäkt för mitt obefintliga bloggande idag men jag är på sådär tråkigt pms-humör fast jag inte har pms. Allt känns bara sådär inte så värst bra. Men jag får sova lite på saken och hoppas att det är bättre imorgon.

Igår var jag på knyt-kalas hos Anna och det var verkligen jättemysigt! Massa skratt åt ingenting alls, eller åt allt kanske? Det var mat i kopiösa mängder och jag hade hur kul som helst. Fick skjuts av Anna hem, du är för snäll :) Jag har sagt åt alla nu att jag kommer skjutsa runt som en tok när jag får mitt körkort, men man kanske ska ha en bil då med? :P Det löser sig nog :) Idag har jag övningskört MASSOR och det gick kalas! Åkte till Bauhaus, sen ända ut till Tallebo där vi skulle lämna av hundarna vi varit hundvakt åt i en vecka. Jag vill verkligen ha mitt körkort nu, känner att jag är redo för det och värd det!

Imorgon är det prov i svenska och jag känner mig faktiskt lugn över det. Har pluggat ganska mycket idag och det kommer nog gå bra imorgon :)  Nu ska jag vidare, Ciao mina vänner!


So what? I'm still a rockstar!

Gårdagen var väldgit trevlig :) Jag och Malin möttes upp på stan för lunch och annat. Jag åkte hem, bytte om och åt mat och åkte sedan hem till Malin där det var förfest med massa trevliga människor :) Vi fick idag skjuts av underbart snälla Anna som körde oss till Hugo. Stod i kö längre än vad vi var där inne men vi hann ju sjunga "Jag må hon leva" för Kicka iallafall :) Gick över till Otten och allt blev genast mycket bättre! Vi dansade och tjoade hela natten lång och hade störtkul :)

Dock blev det lite för mycket att dricka för mig del, det kände jag av både igår natt och imorse. Känner det fortfarande faktiskt. Men det känns som att det var värt det, jag hade verkligen jättetrevligt igår. Bilder finns på http://swrutt.bilddagboken.se.

Idag åkte jag in till stan för fika med Philip, Gabriel och Jannas. Att sitta och snacka skit med en latte är aldrig fel! Nu ska jag snart åka mot Anna där det vankas knytkalas! Vet att det kommer bli en trevlig kväll, jag har med mig taco-paj och mega-kanel-bullar. Tänker bara på den där Findus-reklamen nu, haha!

Nu ska jag byta om och göra mig lite fräsch innan jag åker :)
Ciao!


Photoshop-addicted?

Jag satt och kollade igenom hur många headers jag gjort de senaste månaderna och det är några stycken.. Det blir faktiskt bättre och bättre för varje gång och det är ju alltid kul med utveckling! Här är några av dom :)





Sist men absolut inte minst är Märtas! Fick den precis klar, har knåpat ett bra tag på den. Hoppas hon blir nöjd sen när allt är klart, här kommer en lite tjuvtitt!


I'M IN LOVE!

Japp, jag är förälskad igen och det känns helt underbart! Jag är nämligen helt kär i min nya kamera, den är så bra och fin på alla sätt och gör mig aldrig besviken. Puss på dig!



Popcorn och vatten

Sitter i sängen nu, snacka om 'multi-tasking' (BonAqua för er som inte kopplade). Pluggar på provet jag har imorgon med en skål popcorn, samtidigt har jag Grey's Anatomy på och nu msn. Mitt i allt ska jag blogga, haha!

Imorgon har jag som sagt prov i Företagsekonomi med knäppa-lärar-Peter. Har inte lärt mig ett jota på de lektioner vi haft med honom och jag är nog inte ensam i klassen. Det här ska bli intressant.

Nu ska jag fortsätta med mitt, vi hörs nog imorgon! :)
Ciao!

ÄNTLIGEN!

Nu är jag ä-n-t-l-i-g-e-n nöjd med min blogg :)

Vill ni lära er?
Designa Din Blogg där har jag lärt mig (nästan) allt jag kan!

RSS 2.0