Duktiga elever!

Träningen idag gick helt underbart! Hade så kul med tjejerna och Jonte och hoppas de hade lika kul! Körde hårt med dom på fysen för jag märkte att de inte blev tillräckligt trötta igår, haha! Det blev mycket springa, och mycket kickar men de kämpade på så bra och det gör en så stolt!  Sista tävlingsrundan när alla skulle köra singel släckte jag ner och satte på discolamporna, då blev alla som födda på nytt och öste järnet!

Efter dansen tog jag en sväng förbi Coop och sen hem för att laga mat. Dog i soffan för jag hade sovit så lite under natten men Stina kom förbi och lyckades hålla mig vaken. Älskar att hon bor bara några meter bort och kan komma över när som helst! Bäst, den tjejen asså!

Haha, igår ville Stina tända ljus i min lägenhet, hon är galen i ljus! Då sa jag att mina ljus tog slut kvällen innan och vad gick hon och gjorde då? Hon gick och köpte fetaste värmeljuset till mig idag :D Sånt där gör en glad. Ett ljus men vadå, hon är en fin vän. <3

Nu ska jag dricka min nya saft, jordgubb&rabarber, hur gott låter det inte? Ekologiskt också, då brukar det smaka ännu godare! Sen blir det SATC, sen goodnight! Imorgon ska vi sätta upp affisher i stan, Stina och jag.. Sen möta upp Maria för lunch, mys!

Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0