:'(

Vi fick inte ha Pepper mer än 2 veckor och 2 dagar.
Vila i frid. :'(


H&M HOME

Åh, jag blir helt flytt-tokig när jag ser alla dom här coola grejerna! :) Billigt är det ockå, kliar ju i fingarna!1. Kuddfodral, 98:-
2. Duschdraperi, 98:-
3. Kökshandduk, 39,50:-
4. Påslakan och kuddfodral, 298:-
5. Kuddfodral i lackimitation, 59,50:-
6. Kuddfodral, 49,50:-
7. Kuddfodral, New York-tryck, 29,50:-


Pluggeli-lugg

Sällan jag gör allt i sista sekund? Har jobbat hela lovet och inte känt för att plugga alls, även fast jag borde gjort det här för länge sen. 4 sidor om Dadaismen, kul. Det går infe bra, jag är trött och har huvudvärk.

Sitter hemma hos Johan, tänkte att jag fick mer gjort här men tydligen inte.

I aint got no time for ya'll!

Jag veeeeeet. Jag har inte skrivit något vettigt på jag-vet-inte-hur-länge.

 
Tyvärr blir det inget vettigt denna gång heller. Tänkte bara berätta att jag har haft "sportlov" som bestått av jobb-jobb-jobb. Lite Stina-tid, lite Johan-tid, men mest jobb. Vill inte tillbaka till skolan nu, kan väl bara fortsätta jobba ist?

Ikväll blir det party, för en gångs skull är jag definitivt inte nykter, 8 Xcide och en halv Jäger står i kylen redo att intagas. Lugn, allt är inte till mig, Johan-gullet ska ha lite också. Lite.. Förfesten blir hos Sara med massa trevliga människor, i hope, så får vi se vart vi tar vägen sen. Fylletaxi har Mallan så snällt ordnat upp redan, allt handlar om tjänster och gentjänster, right? ;)

Nu ska jag duscha för att sedan börja göra mig iordning. Apropå ordning.. Mitt rum är ungefär lika städat som toaletterna i Thailand, det ska ordnas innan jag beger mig. Men, ha en fin kväll, CIAO!

Du

IMORGON KOMMER STINA HIIIIIIIIT! :D

JAG LÄNGTAR SÅ ATTANS MYCKET!

Sjungom studentens lyckliga dag,
låtom oss fröjdas i ungdomens vår!
Än klappar hjärtat med friska slag,
och den ljusnande framtid är vår.
Inga stormar än
i våra sinnen bo,
hoppet är vår vän,
och vi dess löften tro,
när vi knyta förbund i den lund,
där de härliga lagrarna gro!
där de härliga lagrarna gro!
HURRAAAAAAA!!Vi har blivit med marsvin!

Eller näe. Vi har inte blivit med marsvin, Johan har blivit med marsvin. En svart, tjock, liten krabat som ska heta Pepper om jag får bestämma. Men det är inte säkert att det slår igenom, vi får se, haha!Strax ska jag till praktiken, eller aa nu faktiskt. Hörs ikväll! Ciao!

To the place where I belong!


Många glädjetårar, riktiga tårar och oändliga kramar blev det idag när jag överraskade mina älskade dansare på Let's Move. Mitt andra hem! Åh, jag saknar det redan! Marias ord gjorde mig så glad och nu vill jag bara ännu mer..

Vilken väg ska jag gå?


VEM FAN ÄR DENNIS M?

Den här jävla nöten till bloggare berättar om hur han fierce han är genom att satsa stenhårt på size zero genom att köra något han kallar 'Paris Hilton-dieten'. Den går tydligen ut på att inte äta ett skit på 5 dagar för att sedan hetsäta ihjäl sig den 6e dagen. För att sedan fortsätta såhär dag ut och dag in hela livet ut.

Han har också sitt lilla gäng som han kallar 'Team Skinny' och skriver kommentarer som 'Slim-i-licious!'. DET ÄR JU HELT JÄVLA ABSURT! Han uppmanar liksom läsarna att "äta är skit" och han tycker på allvar att han lever ett fullkomligt bra liv. Dessutom har han någon tjej vid namn Lisa som försvarar honom och hans Skinny Crew från alla kommentarer om hur pantad killen faktiskt är..

Just another manic torsdag

Igår fyllde min bästa vän Philip Per-Yngve Alfred Fohlin 20 gamla år. GRATTIS!

Snart kommer min klassiska dam som ska sitta modell på gesällen hem hit och då ska vi öva uppbyggnadsfön till tusen! Ciao!

Danspass

Idag gör jag ett nytt försök! Sist jag skulle på danspasset blev jag ju sjuk men ikväll ska jag gå. Kul, kul, kuuul! Ingen mindre än Mallan-Brallan-Blomberg följer med. Ska vi visa dom hur det går till? ;)

Fick ett litet infall och köpte en liten present till hjärtat, hoppas han blir glad över den :) <3 Ah, han gör mig så lycklig!


Underbara helg!

Har spenderat heeela helgen med mitt bästa hjärta! Man borde ju ha tröttnat, men inte det inte! Bäst. <3

Nu sitter jag i skolan, kom hit vid 10 för att märka att vi faktiskt inte har någon svenska. Bra Sara. Det är så typiskt mig. Men jaja! Så här har jag suttit ett tag, Tina och Malin kommer nog snart och då ska dom ha matte, man kanske hänger på? Jag menar, matte har ju alltid varit min starka sida :O Ska fika med dom senare.

Ikväll blir det nog danspasset, jag hoppas att Malin hänger på? (:

Ciao!

RSS 2.0