Big frikkin' steps forward, alltså!

Jag har precis sökt jobb i Eskilstuna. Hjälp.

Ajaj!

Neeh, usch! Jag har jätteont i halsen! :( Förkyld är jag också. Ändå tränade jag idag men det var skönt. Träffade Tina och Malin på stan och hade snack om allt mellan mäns rumpor till renoveringsobjekt. Vi pratade också om hur gamla vi börjar bli.. Jag menar, jag har snart bara hälften kvar till 40 och det gör mig fan mörkrädd! Det var liksom 6 år sedan jag gick i sjuan och det var snart 2 år sedan jag fyllde 18. Puh.

Har gått runt och tänkt mycket på allt med Eskilstuna de senaste dagarna. Jag vill vill vill men vet inte om jag vågar. Hur mycket kommer jag få offra för att göra det jag vill? Man lever bara en gång. Ska jag göra det någon gång så är det nu..

Should I stay or should I go?

Bullseye

Löven kanske faller,
men trädet står kvar
Det här är bara ett hål i vägen..



<3

I know you're allways there to catch me when I fall..


Ja, herregud

Hittade en liten rolig kommentar någon hade lagt på YouTube om hon som vann melodifestivalen:

barbielovesmakeup (Ja, det är hennes nick)
Ursäkta mig? de är en kvinna, ingen man och för de andra. Jag tyckte hon var så JÄVLA mycket bättre än Magnus Uggla's dotter med låten Snälla Snälla! Ni är så patetiska, gå inte från utseéndet idioter. De är rösten Svenska Folket röstar på!

Klassisar

Hur fan ska jag klara mig utan er efter studenten? Efter en kväll som denna ser jag bara framför mig att jag kommer tjuta som ett djur på studenten. Inte över alla, men en del små stjärnor som förgyller mig vardag. Ni är bäst. Och Philip? Det är inte Minttun som talar nu, men dig kommer jag faktiskt sakna mest. 10 år och then what?

Hej Migrän!

Det var hur min morgon började. Blev hemma från skolan och kände att det skulle bli skönt att bara vara hemma. Sen kom jag på att jag ska färga min fri dam som jag klippte igår. Idag. 14.40. Kul! Men jaja, det är väl kanske bättre än att bara sitta hemma och glo.

Har haft en stor svacka när det gäller allt som har med livet att göra. Gesällen framför allt. Jag ligger bara på botten nu när det gäller självförtroendet och det är ju inte så hilma skoj kanske.



(Trodde faktiskt verkligen att du skulle komma :( )

Blä.

Panikångestattack.

Jobb - Student - Gesäll - Flytta hemifrån - Tjäna pengar - Leva livet - Hålla kvar kompisarna

Mitt hjärta slår för dig.

Lördag, söndag och måndag tillsammans med älskling.
Du gör mig till den lyckligaste tjejen på hela jorden. Jag älskar dig.

Praktik

Vad en ovanligt lugn dag idag på praktiken, fick iallafall 2 klippningar, en stammis och en dropin. Trött och dan är jag nu, sitter hemma helt själv, det har jag inte varit på evigheter och jag gillar det inte alls! Malin kommer hit en sväng sen för att se lite film, blir svårt att inte ha nåt att knapra på. LÄNGTAR TILL MÅNDAG.

På söndag åker jag till Johan igen, ska väga mig då igen och se om nåt hänt. Får lön på måndag så då köper jag gymkort, vill träna!! Vill svettas och känna att jag gör nåt vettigt än att bara sitta och dega hemma.

Nu är det dax för dagens sista soppa. Vanilj blir det nog. Blä. Alla goda är ju slut, :(

Cambridgekuren - Dag ..10

Nu är jag bara trött på det. På allt som har med soppor och milkshakes att göra. Allt smakar likadant och jag vill bara ha MAT. Det är inget kul längre. Blä.


Nu ska jag på praktik. Nån som vill hitta på nåt ikväll? Ciao!


Lista

Kommer ni ihåg att jag skrev en lista på allt jag var sugen på? Då var det bara nyttiga saker som broccoli och annat.. Nu ser den helt annorlunda ut kan jag lova.

- Macka. Vanlig jävla macka med ost. Eller skinka. 
  Eller tonfisk. Eller räkor.
- Marabouchoklad. Mintkrokant helst.
- Potatis.
- Pomme med bearnaise-sås.
- Plankstek. Pappas eller den på Baccus.
- Cola. Massa cola.
- CHICKEN KEBAB
- Cheeseburgare
- Tacodipen på Max
- Orginalmålet på Max
- Wienerbröd
- Valnötsbröd med smör

Dock är det här grejer jag har planerat att sluta äta. Det här är ju sådana saker man ska unna sig då och då, men jag har alldeles för låg självdiciplin för det. Börjar jag väl äta det där så går det inte att sluta.

Väntar fortfarande på min lön, men när den kommer ska köpa gymkort. Funkar inte att bara gå runt om dagarna och aldrig träna. Visste ni att det snart är ett år sedan jag tränade regelbundet senast? Sjukt. Men nu kör vi igen!

Ciao!

Cambridgekuren - Dag 9

Hej igen!

Nu vet jag knappt hur många dagar det gått, man tappar räkningen. Vet bara att jag börjar med GI på onsdag med soppor till kvällsmat och jag längtar kan jag tala om.

Det där med att jag skulle fira med räkor var ingen bra idé för nu är räkor allt jag tänker på, haha! Åt räkor idag med, visserligen bara 7 st men ändå. Har dåligt samvete. Jag hoppas iallafall att det inte sätter kroppen ur balans.. Om den nu kan få mig mer ur balans, jag känner mig aldrig riktigt bra. Yrsel och trött jämt, sånt som borde gått över efter dag 3. Det håller på än. Tur iallafall att jag har Johan, utan han hade det aldrig gått för han är den enda som får mig att tänka på nåt annat än mat, haha.

Jag som tidigare inte gillat GI Rivstart ser fram emot det den här gången. Längtar så efter att få tugga ordentlig mat, varm mat.

Negativ? Jag?! Nej då. Det har faktiskt varit en bra dag men jag är bara lite trött på det just nu.

Nu blir det mys med älskling! Ciao!


Oj oj oj!

Jag tuggade idag :D Har aldrig varit så lycklig över att faktiskt få tugga. Räkorna var bara vanliga räkor, men oj så gott det var när man har hållt sig till vatten och soppor/milkshakes den senaste veckan. Mamma var så snäll och köpte åt mig och det var räkor med skal. Hon köpte ett kilo, haha, men jag åt bara 12. Det räckte faktiskt. Festmåltid!

Matrutinen idag har varit käpp-rätt åt helvete ärligt talat. Åt frukost vid 11, sen åkte jag och Johan till Linköping och var inte hemma förrän 19.00. Hade inte ätit nåt under hela den tiden :/ Åt en kycklingsoppa + dom älskade räkorna när jag kom hem och är faktiskt mätt än. Ska försöka få i mig sista soppan även om det är sen, innan jag går och lägger mig. Blir nog en jordgubbsshake med krossad is i. Mums!

Imorgon ska jag och Johan till Tropicariumet i Kolmården. Äntligen! Har pratat om det hela veckan men det har aldrig blivit av. Men imorgon!

Ciao!


UPPDATERING:
Jag har under dagen nästan brytit ihop för jag varit så hungrig och trött och tänkt under dagen att jag ska börja på kombinerad kur. Har kollat lite nu vad som gäller och vet ni vad? RUN KUR ÄR DET SOM GÄLLER. Bara 6 dagar kvar nu, det fixar jag.

Cambridgekuren - DAG 8

Hej!
WOHO, jag har redan klarat en vecka :D Känns underbart! Bara 6 dagar kvar..

Ställde mig faktiskt på vågen igår kväll och jag (som inte har vägt mig på ett år) var inte helt avskräckt. Kan tänka mig att jag har gått ner 3-4 kilo under den här veckan, vilket är helt fantastiskt! Nu när jag vet vad jag väger nu så är det lite lättare att sikta in  sig på en målvikt än att bara mäta sig..

Sov hos Johan inatt, han får mig alltid att tänka på annat! Förutom när han bestämde sig för att äta mina favoritnudlar igår kväll, haha! Det suktades i magen kan jag lova.

Fick lite tips från en Anna som tipsade mig om att man kunde festa till det rejält genom att äta 100g räkor istället för en soppa. Ska kolla lite näringsämnen och sånt men det låter ju helt underbart att faktiskt få tugga. Haha.

Nu blir det frukost! Jisses, vad sent. Jaja. Ciao!

Cambridgekuren - Dag 7

Hej!
Nu var det länge sen jag skrev nåt.. Det har gått jättebra med milkshakesen sen i lördags. Hungrig på kvällarna men byxorna sitter löst så det är det värt! Har aldrig varit mer taggad och nu har ju halva tiden gått :)

Ikväll åker jag förhoppningsvis ut till Johan och sover där. Är ledig på onsdag och torsdag så det blir mys :) Ska träna första gången idag , ska bli spännande att se hur mycket jag orkar, haha!

Nu fortsätter lektionen. Puss!

Tji fick jag.

Visst fan vann den där jäkla operasångaren som i verserna sjunger som en transa. Nej, nu är jag arg. Jag strejkar.

Cambridgekuren - Dag 4

WOH! Jag överlevde dag 3, det är ett mirakel! Det var riktigt jobbigt igår kväll men jag tog mig igenom det, har Johan att tacka för det.. Så fort han kommer hit försvinner allt som har med hunger att göra.

Milkshakesen börjar gå ner lätt nu, mår inte lika illa av dom och tycker inte dom är lika äckliga längre, haha! Johan kom och klämde på mig igår och sa att han tyckte jag hade blivit smalare, men han vill nog bara vara snäll :) Jeansen drogs dock på väldigt lätt imorse, härligt!

Nu ska alltså den värsta fasen vara över och jag ska börja bli piggare och hungerkänslorna ska börja försvinna. Det är också nu kroppen börjar ta av fettdepåerna och det är då det börjar hända grejer! Så nu är jag verkligen pepp!

Mamma&Pappa sitter på nedervåningen nu och äter kött och potatisgratäng, inte alls sugen ska jag säga, haha! Försöker intala mig själv det iallafall, det luktar iallafall jävla gott. Längtar till den 25:e då min rena kur slutar och jag får börja äta mat igen! Då ska hela familjen köra igång med GI så jag förhoppningsvis går ner ännu mer eller åtminstonde stannar på den vikt jag uppnått.

Nu är det snart melodifestivals-final, tjoho! Jag hejjar nog faktiskt på EMD eller Sarah Dawn Finer. Jag bryr nog egentligen inte, så länge vi inte skickar "Snälla snälla" eller hon som sjunger opera.

Ciao!

Cambridgekuren - Dag 3

Idag är alltså dagen D. Idag är den dag alla säger ska vara den värsta - man är som hungrigast, humöret ligger i botten och man bara vill ge upp. Trots allt så vaknade jag pigg imorse, innan alarmet t.o.m. Känner mig dock yr och kallsvettas om vartannat. Ska till praktiken nu, hoppas på en bra dag. Hörs ikväll! Ciao!

Rastlös

Nu jäklar börjar mitt humör tryta. Jag är hungrig men har redan ätit och ska inte äta igen förrän 20.00. Ser inte ens fram emot det, tyvärr. Jag är sjukt sugen på att tugga på något, även om det skulle vara en broccoli. GAH, uttråkad är jag och vad gör man då? Jo, man äter. Men vad får jag nöja mig med? Vatten.

Lite saker jag är sugen på:
Gurka
Kantareller
Räkmacka
Pasta
Popcorn
Pannbiff
Morötter
Ananas
Kiwi
.. ja alla frukter
MJÖLK
Potatis
Bulgur

Nej, men det är nog inte så farligt ändå. Jag är pepp fortfarande, jag lovar. Just i denna sekund är det bara lite tungt. Imorgon kommer bli ett helvete. Men förhoppningsvis har jag mycket att göra på praktiken så dagen bara flyger förbi och att jag inte ens märker att jag är hungrig. Personal reminder: Drick vatten!


Utmaning

Utmanad av Märta men kommer inte utmana någon annan. Man ska alltså fylla i listan och bara använda svar som börjar på första bokstaven i sitt namn..

1. Vad heter du? Sara

2. Ett ord på fyra bokstäver: Sand

3. Flicknamn: Sandra

4. Pojknamn: Simon

5. Yrke: Stylist

6. Färg: Svart

7. Klädesplagg: Strumpor

8. Mat: Soppa

9. Sak i badrummet: Schampo 

10. Plats/stad: Sarajevo

11. En orsak att vara sen: Sex 

12. Något man skriker: Saaaatan!

13. Film: Sex and the city - The movie

14. Något man dricker: Sambucca

15. Band: Slipknot

16. Djur: Snok

17. Gatunamn: Svedjevägen

18. Bil: Saab

19. Sång: Stronger

20. Aktivitet med mer än en deltagare:  Stadsvandring


Cambridgekuren - Dag 2

Vaknade imorse med världens migrän :(
Stannade hemma från mina 3 lektioner idag och sov istället. Har fått nya migräntabletter som jag provade för andra gången idag och nu kändes det som de funka bättre än förra gången för jag är rätt pigg nu..

Drack min frukost förut som var en milkshake med cappuchino-smak. Idag drack jag den varm och med mixerstaven och då var den faktiskt helt okej. Fortfarande pepp, men dom säger ju att den tredje dagen är den värsta och det är imorgon. Lycka till mig själv!

Tittade precis på Twilight och fan vad bra den var! Vill bara se uppföljaren, om det kommer nån.. Philip har nog koll på det? ;)

Lunch om ca. 2 timmar, vad för spännande ska man dricka då? Vanilj-shake kanske?

Cambridgekuren - Dag 1

Idag började allvaret på riktigt. Mätte mig imorse men kunde inte väga mig eftersom.. vi inte har någon fungerande våg. Första "milkshaken" var med choklad/mint-smak och jag mådde jätteilla efter att jag hade druckit den. Samma sak med lunchen, då fick jag inte ens i mig hela.. Har druckit ca 7 halvliters-flaskor vatten under dagen så jag har kissat som en kamel idag, udda.

Eftersom jag mådde så illa av milkshakesen så ska jag prova en varm kycklingsoppa nu för att se om den är godare, håll tummarna! Kan ju tyvärr inte leva på vatten, även om det är gott.

Har lite ont i huvudet och är trött men det ska man tydligen bli, inte så konstigt när man lägger om kosten så mycket, så fort. Dock säger dom att den första dagen inte är nåt jämnfört med 3e dagen.. Så håll er undan på fredag! ;)

Nu blir det kycklingsoppa och filmen Australia. Jag saknar min Johan! <3

Snott av Malin

Tio första!
1. Första bästa kompisen: Philip
2. Första bilen: Haha, har ju ingen egen än
3. Första kärleken: Billy, jag var 5 och vi delade en varm O'boy i skogen.
4. Första husdjuret: Oscar, dvärghamstern.
5. Första semestern: Österrike eller Kreta, jag var 3.
6. Första praoplatsen: Ica Nära i ÖRyd, haha!
7. Första köpta skivan: Linkin Park - Meteora
8. Första riktiga kärleken: -
9. Första piercingen: Tungan. Nej! Näsan var först.
10. Första konserten: Oj, jag har nog bara varit på gig och dylikt.

Nio sista!

1. Sista alkoholdycken: Champagne på Palace
2. Sista bilfärden: Idag hem från syster i Söderköping
3. Sista filmen du såg: Slumdog Millionaire
4. Sista telefonsamtalet: Johan <3
5. Sista bubbelbadet: Hos Tina i somras.
6. Sista spelade cdn: Egenbränd skiva i bilen.
7. Sista kyss: Imorse <3
8. Sista gången du grät: 1 vecka sen
9. Sista måltiden: Varm smörgåstårta för ca 2h sen

Åtta har du någonsin?
1. Dejtat en av dina bästa kompisar: Nej
2. Blivit tagen av polisen: Nej
3. Blivit kär vid första ögonkastet: Nej
4. Krossat någons hjärta: Ja
5. Busringt till någon: Haha, jaa.
6. Varit otrogen? Aldrig
7. Knarkat? Skulle inte kalla det att ha knarkat, men provat. Aldrig igen.
8. Stalkat någon? Nej

Sju saker du har på dig!
1. Strumpor
2. Jeans
3. Vitt linne
4. Svarta trosor
5. Rutig, grå skjorta
6. Svart Bh
7. .. Toffs på armen?

Sex saker du har gjort idag!
1. Övat till gesällen
2. Kört bil
3. Sjungit i bilen
4. Hittat bal och studentklännings-mönster
5. Pratat i telefon
6. Sett på Wipeout

Fem favoriter!
1. Johan
2. Dans
3. Vänner <3
4. Familj
5. Frisörande

Fyra personer du kan berätta exakt allt för!
1. Tina
2. Stina
3. Philip
4. Mamma

Tre val!
1. Svart eller vitt
2. Sommar eller vinter
3. Kaka eller godis

Två saker du stör dig på!

1. "Chefen"
2. Min egen lathet

Hair, hair - Hair!


Har jag sagt det?

Har jag sagt hur nöjd jag är med livet just nu? Mina vänner har alltid funnits där för mig, och gör det än. Det är jag evigt tacksam över! Samma sak med min familj. Men en liten (eller gigantisk) sak som har hänt är att jag är så upp-över-öronen kär som man kan bli. Johan får mig att känna sån lycka, riktig jävla lycka. Jag är så glad att han finns där för mig och tycker om mig för den jag är. <3

Sättet han ler mot mig när vi ses.
Det får alltid mitt hjärta att banka ett slag extra.

Nu ska jag äta, ciao!



WBGF?

Igår var jag en duktig flickvän som gick och köpte GuitarHero till Johan. Han fyllde inte år eller nåt, jag tyckte bara han var värd det.. Ikväll kommer det spelas! :)

Idag ska jag ÄNTLIGEN få färga mitt hår! Det har inte blivit av på 2 månader, anledningen till det vet jag inte. Det bara hände.. Men idag ska det iallafall bli av, Tina ska väl också få sig en dos av Schwartzkopf.

Till sis! Du måste ju ta kort och lägga upp på bloggen så jag får se resultatet, är ju jättenyfiken! :) Kul att du blev nöjd!

..Jag saknar Pepper. :(


RSS 2.0