Vad är en dag vid vattnet?

Helt underbar om du frågar mig! Jag och Johan packade med oss fika och åkte sedan ner till sjön, åkte lite båt och stannade vid en ö. Solade lite men jag var sååå sugen på att bada så årets första dopp blev av! :D Lite kallt men inte alls farligt, det är ju trots allt bara sista maj. Ah, ih! Sista maj, sen är det juni och det betyder att min studentvecka börjar alldeles snart.. WOH!

Har nog bränt mig som en tok nu, men det gör mig inget.. Då kanske jag har en liiiten chans att bli liiite brun/röd istället för rosa som jag brukar bli. Ikväll sover jag hos Johan men upp tidigt imorgon eftersom han börjar jobba 05.30. Imorgon ska jag till skolan för att öva på utspringet och ha sångövning, ih!

Bitterf*ttor

Usch! Var som sagt på Törnrosa igår och ville att dom skulle fixa till det som jag var missnöjd med. Hade det varit en kund som kommit in och inte varit nöjd på en frisörsalong kan jag lova att det här aldrig skulle hänt! Jag kom in, sa som det var: "Jag var här och gjorde naglarna igår och det blev inte riktigt som jag tänkte mig, jag blev inte riktigt nöjd.." Det hela slutade med att jag bara gick därifrån efter att hela personalen stått och dumförklarat mig och hetsat mot mig. USCH! Om jag hade varit beredd på att de skulle göra så hade jag varit mer inställd på att tjaffsa tillbaka men det här kom som en sån jävla chock så jag gick till slut bara därifrån.. Vad är det för jävla service egentligen? Sånt där folk borde inte få jobba inom branchen!

Så idag ska jag köpa egen fransk manikyr och måla på naglarna, vill inte sätta min fot där igen..

Jaha, vad säger man?

Fixade för första gången någonsin mina naglar igår. Har sett fram emot det som tusan, såklart blev de skit och inte alls som jag tänkte mig.. Ville ha franskt, men fick nåt jäkla mellanting.. =/ Man ser själva lösnageln och ingen vit tipp någonstans, buhu! Ska dit och sola idag, ska klaga lite och se om det går att fixa till.. Hoppas det, vill inte måla över nåt som man betalat 350 spänn för..

Efter jag har solat ska jag hem och göra prov-uppsättning på Vicky till balen.. Ikväll vet jag inte vad som händer, kanske singstar hos Jannas eller nåt? Får se vad kvällen bär.

Nu ska jag fortsätta det eviga strassandet av min balklänning, den tycks aldrig bli klar? Men jaja, det är kul :)

Fix you

Idag blev det inte mycket gjort i skolan.. Gjorde klart mitt arbete på kultur- och stil-historian på morgonen för att säkra mitt betyg, sen lunch och till sist kundpass utan kund. Inte mycket gjort som sagt. Åkte ner och sola efter den effektiva dagen så nu är man sådär snyggt skär-rosa-röd. Beställde äntligen löshår idag, det var väl på tiden? Ska förhoppningsvis sätta in det på tisdag om man har turen att ha fått hem det tills dess. Blir nog att färga mitt eget till en mörkare blond för att få det att matcha lite bättre, känner inte för att färga löshåret till fördärvelse.

Ikväll blir det mys med Johan och lite sista fix på balklänningen. Fan, det börjar närma sig nu. Om exakt en vecka har vi studentmössorna på oss och sitter hos Jannas och grillar, gladare än någonsin förr!

Nu väntar duschen, Ciao!


De bästa sakerna i livet

Det finns mycket som är fint i livet. Glada föräldrar som alltid ställer upp, vänner och drömmar som går i uppfyllelse. Men när mitt hjärta kryper ner i min säng på morgonen efter att ha jobbat natt har jag svårt att tänka mig något som slår det. Älskar honom.

Miwn bezztis

I fyran flyttade en kille vid namn Philip Fohlin till Östra Ryd. Han var lite konstig och hängde mest med tjejerna, hade en kort pott-frilla och en grön fleece-tröja på sig jämt. Han var lite vilse, men jag gillade honom för det, och det visade sig att han skulle bli min bästa kompis. Han är lika mycket bror för mig som han är vän, ibland tjaffsar vi men det brukar gå över. Nu har vi sedan den dagen, då han gick runt i den gröna fleece-tröjan, gått i samma klass och varit bästa vänner. Till min familj tillhör han. Även om vi har tappat varann lite ibland så har vi alltid gått i samma klass och alltid hittat tillbaka, även nu på gymnasiet. Om exakt 3 veckor, på dagen, kommer vi för första gången på 10 år inte gå i samma klass längre. Han flyttar sedan iväg, jag med. Det som, på något sätt, var vårt liv kommer nu bli hans och mitt. Och, jag kommer sakna det. <3
Synden straffar sig

Igår var vi på Otten, har jag haft så roligt där som igår? Jadå, det har jag nog, men det var fan en toppenkväll. Förfestade hos Moa och jag körde lite trolleri med en kortlek för två killar som hade lite alkohol i kroppen och några skruvar lösa, haha! Stod i kö l-ä-ä-nge men röjde ordentligt när vi väl kom in. Höll på att lappa till både Tina och Ninos för jag fick en hand på arslet och inte visste vem det var, men dom kom undan lindrigt ;)

Fick skjuts av snälla Ia hem, somnade fort och sov länge. Idag har jag på första gången på en månad eller två inte gjort något alls. Första gången då jag bara kan vakna upp utan stressen, skönt.

Saknar redan Eskilstuna, vill bo i den där danssalen! Så bra trivs jag. Är jättesugen på en fika med Stina precis just NU men hon är ju 13 mil bort så det blir svårt :( Men det är inte alls lång tid kvar tills jag är boendes i Eskilstuna, danslärare och med en av mina bästa kompisar 5 minuter bort :) <3

En försmak av framtiden..

Från söndag eftermiddag till idag har jag varit i Eskilstuna. Hängt med Stina, fikat och framför allt dansat! Var gästlärare för tävlingsträningen silver-superstar och det var uunderbart! Sjukt nervös innan men man kom in i det fort, vilken KÄNSLA att se människor dansa ens egen dans och se dom verkligen ge gärnet! Går inte att beskriva den känslan.

Nu har jag iallafall fått ett litet humm om hur min höst kommer se ut. Dans-dans-dans, jobb och massa tid med underbara Stina <3 Vad hade jag gjort utan dig? Inte hittat till tågstationen iallafall ;) Massa kurser i veckan, allt från nybörjare 7-9 år till formations- och grupp-disco. AH, jag har inte ens förstått lite av vilken tur jag har som har fått den här chansen, det kommer bli så underbart! Let's Move <3

GESÄLLEN, 8 av 10 MOMENT AVKLARADE!

Nu är det äntligen avklarat, gesällen. Det har varit så otroligt påfrestande och det är så skönt att det är gjort. Dagen gick mycket bättre än jag förväntade mig och jag är sjukt stolt! Jag kuggade på Klassisk herr-klippningen och på färgen. Klippningen gjorde jag mitt bästa på men det räckte inte hela vägen. Färgen var bara slarv från min sida och det gör mig irriterad, men det är bara göra om! :) De moment jag var mest osäker på var permanent och uppbyggnadsfönen, det är dom moment jag har haft mest problem med. Det är däremot dom momenten jag fick bäst betyg i.

Var helt övertygad om att jag skulle kugga på permanenten för jag tyckte verkligen inte det var en bra permanent, men när jag sa det till domarna började alla skratta och berättade att jag var den enda som hade fått ett MVG på permanenten! :D Blev så sjukt glad!! Fick VG på uppbyggnadsfönen (!!) och på långhåret :D

Nu är jag 50 kilo lättare nu när det här är över, har varit en tung sten på mina axlar. Nu är det bara 2 veckor kvar till studentveckan börjar, WOO!

Ledsen, kompisar.

Bloggen tar en paus, som allt annat i mitt liv, fram till den 14e maj. Hörs då!
Så länge; lite bilder som gör mig glad i stressade tider som dessa.tin-tin                        vänner                        johan                        stina


RSS 2.0