The Ark

Vart tog de vägen? Helt knas var dom men shit vilka låtar de gjort! Min absoluta favorit är helt klart Tell me this night is over, så mycket i den låten som träffar mig rakt i hjärtat.

"Why should it be so bad to be bad,
When it´s so hard to be anything at all?"

"- You get so silly when you´re lonely
And you think that you're the only"
I hope that someone´s gonna call
And tell me this night is over
Cause I wanna start living my life
Before I get much older"

"But now and then
When I look into the mirror
All I see is a big mistake"

"I just wanna believe
That I could be something to someone
- Am I the only one around here,
Who´s not gonna live my life in fear?"

"- I don´t have words to say
How much I think I owe you,"

EPIPHANY

She was lost
in so many different ways
Out in the darkness with no guide
I know the cost of a losing hand

I've been alone
When I'm surrounded by friends
How could the silence be so loud?
But I still go home knowing I've got you
There's only us when the sun goes downI found heaven on earth
You were my last, my first
And then I hear this voice inside
Singing Ave Maria

Människans definition av den 25e

Jättekul, den 25e smäller det! Lön, tänker ni.

För det första; Min lön kommer den 27e.
För det andra; Det enda jag tänker på har med en viss första kyss att göra.

Idag har ändå varit en relativt bra dag. Gick upp och sprang imorse, hurtigt hurtigt! Kom tillbaka och fixade mig för att sedan bli upphämtad av Sofie. Det blev en sväng ner till stan, för lunch, sedan till Gökstenskolan för att hämta och skjutsa Nathalie, för att sedan åka till Tuna Park och sen hem. Bytte om och åt, sen åkte jag och jobbade. Efter jobbet bar det av till Stina med Madde för att kolla på SYTYCD, myselimys!

Nu ska jag sova, imorgon ska jag färga och klippa Sofie, Filip får sig nog också ett tag med saxen! Sen jobb och sen får vi se vart livet tar en.

If you're not the one

Dagarna känns inte längre som dagar.. Mer som veckor.
Jag vill bara ringa dig. Jag vill bara prata.
Reta dig för din östgötska.
Hur mår Dextis?
Säga att jag saknar dig.
Berätta att dom spelade Thin Lizzy
på tv:n och att det fick mig att tänka på dig.

Föräldrar

Min mamma och pappa är fan de bästa på hela jävla planeten. Vet inte någon som känner mig så väl, som kan läsa av mig utan att jag behöver säga ett ord och som bara behöver ge mig en bamsekram för att jag ska må bättre. Jag älskar er, så mycket <3

Efter att ha varit här i 24 korta, men välbehövliga timmar är det dax att åka hem igen. Jonte kommer och möter mig vid tåget, vi ska hem och dricka vin och dränka våra (läs; mina) sorger. Tack Jonte, du är en pärla!
 "What do you mean 'Happy Ending'? In real life there are no happy endings"
- Bed Time Stories

-


-

Hur kan någon
ha en sån otrolig
makt över ens liv?
Hur kan en
annan människa
lyckas blåsa ut den
enda livsglöd
man har med
4 ynka ord?
Jag har setat
hela dagen
och försökt hitta
en sak i MITT hem
som inte får mig
att tänka på dig,
utan framgång.
Hur fan hamnade
jag här egentligen?
Hur fan hamnade jag här?
Jag hade inte en
plan B och nu får
jag stå mitt kast.
I tisdags var
mitt liv perfekt.
Du gav mig det och nu tog det ifrån mig.

That you only meant well

Cause when the roof caved in and the truth came out
I just didn't know what to do

Visste inte att livet kunde kännas så hopplöst, vart tar man vägen nu?

ETELEDd-e-l-e-t-e.
låt mig bara radera hela denna dag, snälla. kan inte äta, kan inte andas, kan inte leva, vill inte tänka. vill inte dansa, vill inte skratta, vill inte gå vidare, vill inte det här.

Det blir aldrig riktigt som man tänkt sig

Som jag skrev igår så skulle jag ju åka hem direkt efter jag slutade jobba, jo tjena! Men denna gång blev det inte av för att jag vickade för stackars Sofie som var dyngsjuk. Så jag jobbade till halv 10, sen hem. På sätt åkte jag ju hem direkt när jag slutade, men aa ni fattar..

Nu håller jag på och städar och pular inför fysen jag ska ha med superstar-gruppen idag. Vi ska vara utomhus, jättekul tyckte alla, men nu kom jag på att det är ju för tusan bläcksvart ute när vi ska ha den? Dom skulle springa i Vilsta-backen med det kan väl inte gå när det är svart ute? Så nu försöker jag komma på en ny idé..

Måste varit trött när jag bokade min tvätt-tid igår för jag bokade fel! >_<
Jag skulle boka från 10-13 men lyckades boka in den som var från 13-16.. Och då är ju Stina och Anna här och fikar så dom får stå ut med att jag springer lite upp och ner för att hämta tvätt. Jaja!

Nu ska jag fortsätta städa, ciao!


Skrämmande fakta

2 augusti

But hey, does it even matter? I'm not quite sure what happend with us, maybe you just found someone better.. Time fly by so fast, but do you ever stop to think?


New York

Vi sätter oss ner
Utan ett ord
Som så många gånger förr,
du beställer ett glas vin
och jag en kopp te

Och fast vi båda vill,
mer än något annat
Så står det skrivet i pannan att
man väcker en ångest när man släcker en annan.Idag hade jag Årby på morgonen, gjorde klart Fiffilura-dansen, äntligen! Vet dock inte hur det kommer gå när jag inte är med och dansar på deras uppvisning, men det får vi ta då. På em hade jag 9-12års-grupperna (nybörjare och fortsättning) och sen silver/guld-gruppen.. Imorgon har jag Årby-skolan igen, men lågstadiebarnen den här gången. Efter det ska jag handla mat, klippa Martin och sen ha 2 lektioner. Imorgon ska jag nog bannemej åka hem direkt när jag slutar, det har hittils hänt 1 gång på 4 månader. Det ni..

Nu ska jag sussa och drömma sött om min fina <3 Dobranoc!

Poo in the blue locker?

På tal om absolut ingenting..

Varför säger man; "Nu har du skitit i det blå skåpet!" När någon gjort nåt fel eller dumt?
.. Varför inte ett rött skåp? Eller en garderob?

Så står det skrivet i pannan att man väcker en ångest när man släcker en annan.,

Kom så gott som nyss hem från jobbet.. Setar och pillar med musik till strechen ikväll, har tröttnat på den enda lugna skivan jag har, Absolut Relax 2006 eller vad det är! Haha, det funkar liksom inte längre.. Melissa Horn, Jason Mraz, Molly Sandén, Erik Hassle och massa annat mysigt är vad som står på schemat.

Jisses, idag går vi in på 11e kursveckan, har jag verkligen bott här så länge? Från början pratade jag om att bo här ett halvår, men jag kom ju nyss? Är långt från klar med allt jag börjat bygga upp.. Det är så jäkla jobbigt ibland, mest när man pratar med nära och kära på kvällen, men när man ser sina elever högst upp på pallen är det värt allt slit och all saknad. Det finns verkligen inget som slår det!

Nu ska jag laga lite mat, pasta och pastasås med kyckling/bacon blir det idag.


Halmstad

Nu håller jag på att packa inför Halmstad-resan. Kl. 15 går bussen och där väntar 5-6 timmars resa, kanske inte det bästa men det är det värt! Blir nog många skratt, massa skitsnack och pepptalk under turen, och ikväll kommer jag nog fläta ihjäl mig, haha! Ska hejja så dant på mina fina elever imorgon så det är inte sant! Många pokaler ska med hem, så är det bara! Hörs på söndag, Ciao!


Suppa-staaahr

Igår hade jag första riktiga vikarie-lektionen med Star- och Superstargruppen. Gick bra! Förutom att Anna höll på att spy på fysen (trodde jag? :P), Jonna började gråta på strechen och halva lektionen handlade om tamponger på tävlingsgolvet, haha! Fick även fin-besök i form av Soffe, där har vi en tjej man saknar! Hennes skratt är fan oslagbart :D Började på avslutningsdansen som jag ska koreografera, känner pressen, det måste ju bli klockrent. Men jag kirrar biffen!

Imorgon, runt 16.00, åker jag med alla dansare mot Halmstad för en riks-tävling! Ska försöka få tag på en riktigt bra kamera, så man kan ta fina bilder under dagen. Nu ska jag bara klä på mig och åka mot dansen. Idag är det 2 lektioner som gäller och efter det en privatlektion med Julia. Hörs!

Tömma mitt hjärta

Att flytta till Eskilstuna och ta den chansen var det bästa jag har gjort i hela mitt liv. Utan tvekan. Det har öppnat så otroligt många möjligheter och jag har vuxit så otroligt de senaste 4 månaderna. Jag trodde aldrig man kunde älska sitt jobb så mycket som jag gör.

Med det sagt kan jag också säga att det ofta är så jävla tufft och jobbigt. Den senaste veckan har varit ett rent helvete utan sömn och massa tårar om nätterna. Vet ibland inte vad jag gör här eller om jag ska ge upp och flytta hem igen.. Det låter så hemskt att säga och det gör ont att säga det.. Jag saknar Johan så jävla mycket, det går inte ett telefonsamtal utan att jag sitter där med gråten i halsen för att jag vet att jag får somna utan honom, igen. Jag saknar min älskade mamma som stöttar mig i vått och torrt och som jag har blivit så hilma nära med sen jag flyttade. Vet att hon alltid finns där, min pappa med. Hade aldrig fixat det här utan nån av dem, men det är hjärtskärande att ha dom 13 mil bort. Det gör så jävla ont.

Det enda som håller mig på fötter är dansen. Att få träffa mina underbara, älskade elever och se dem köra gärnet. Alla underbara jobbarkompisar som alltid blir glada för att just jag kommer. Det är sådana saker man inte tar för givet. <3

Jag vill inte flytta tillbaka, jag tänker inte ge upp som jag gjort så många gånger förr. Jag är inte den tjejen längre.


Kalmar-tävlingen!

I lördags-morse, 04.45 för att vara exakt (!), åkte jag med Carola, Dannis och Jonte mot Kalmar.. De andra åkte upp redan på fredagen så dom var redan på plats. Tävlingshallen måste vara den sämsta jag sett under alla år jag har varit med. Pytte-liten och 2 rader läktare?! Resten fick sitta på några bänkar, alla i samma höjd så ingen såg ett skit! Förutom att hallen var värdelös så var speakern den värsta jag varit med om. Skällde ut två stackars tjejer i mikrofonen inför alla för att de fick reda på omdansen jättesent och ena tjejen inte hann ta på sig skor. Fy säger jag bara! Riktigt dåligt arangerad tävling..

MEN
Om man bortser från det så gick det så hilma bra för alla våra fina elever! Många pallplatser, massor av finaler, och massa prickar! Så kul att se, nu fick vi revansh för Täby som inte gick alls lika bra. Bäst av allt för min del på tävlingen var mina fina grupper som har kämpat så hårt inför den här tävlingen! Massa nya steg och svårare men det lönade sig för både Nitarna (under 11 år) och Move (12-15 år) VANN! :D Har aldrig bölat så mycket i hela mitt liv, haha! Jag var så stolt!! Som att inte det var nog fick BÅDA grupperna sista pricken och är nu i högsta klassen, helt fantastiskt! Innan har de bara haft gruppdiscon som en kul grej, men nu kom beviset att om man verkligen satsar och tränar så lönar det sig! Grattis mina fina tjejer och Mattias!

På lördag är det tävling igen, denna gång i Halmstad. Får se nu i veckan om jag åker med eller inte. Skulle kännas konstigt att inte vara där, men vi får se.. Grupperna skulle ju ha kunnat tävla då men de laddar inför nästa termin istället, och då ser vi till att allt sitter perfekt! Mål nr. 1 är avklarat, nästa termin är det mål nr. 2 som ska klaras av! På lördag gör även Jonte och Fia sin debut, tror det kommer gå skitbra för dom! Mycket kul på lördag som händer som jag inte vill missa!

Nu ska jag mixa lite musik och laga mat. Hörs senare - Ciao!

Möte, middag och Kalmar!

Igår hade vi möte inför avslutningen, skönt att lätta sitt hjärta lite och träffa alla dom man gillar så mycket! Kan verkligen inte önska mig bättre arbetskamrater! Pratade om allt mellan himmel och jord, fick också reda på en mycket glad nyhet, grattis Maria! <3

När jag kom hem vid 23 igår hade målaren lämnat en lapp på golvet där han skriver: "Hej! Imorgon (fredag) kommer jag ca. 07.00.. Mvh Målaren"

- Vafan, kul att gå upp 7 när man är ledig? Jaja, surt.

Idag kommer Anna hit, ska färga och klippa henne, äntligen! Har dragit ut på det som tusan, men nu är det dax! Senare ikväll kommer Stina och Jonte hit så ska vi käka lite middag och dricka vin, tjo! Blir dock jäkla tidigt för jag åker ju 05.00 till Kalmar imorgon för regionstävling, wooh! Ska bli kul att hejja på alla sötisar men inte resan hem och dit :/ Men det är det värt!

Nu ska jag göra mig iordning, tjoho! Nu är det faktiskt kul att göra nåt med håret när man inte ser ut som blomvatten längre ;) Är så nöjd med färgen, den är perfekt! Hej så länge!

Come on ya'll!

Idag har jag äntligen kommit tillbaka något till vardagen.. Tillbaka på dansskolan, har saknat det där stället under lovet! Hade 2 privatlektioner, båda i grupp. Blir så glad av att göra grupper, älskar att se när det klickar! Gav dem mycket idag så vi får se hur förvirrade de är på tävlingen. Men känner jag mina tjejer och grabbar rätt så kommer det gå finfint! Efter privatlektionerna hade jag och Fia tävlingsträning med alla som ska köra på lördag, sjukt hur många de är! Men även om de var många så var det kul att få dom lite taggade inför tävlingen. Efter det klippte jag Linda och nu sitter jag här! Försökte vara med på Avancerade jazzen men kom fram till att jag nog ska hålla mig till medel, haha! Har inte hittat mitt jazziga jag än..

Imorgon är det stor-möte inför avslutningen, ska ha lektion med Årby-skolan också. Nu ska jag glo lite på Vänner, sen sussa gott :)

(Förresten! Målarn kom idag, han var trevlig så jag skyller nog inte gårdagen på honom. Sen att han rev ner hela hallen och sa; "Oj, det här tar nog lite mer tid än väntat.." har inte med saken att göra... Men ändå.. Inte Leif's fel, Sandå Måleris fel!)


Damn you, Sandå Måleri!

Är det inte underbart när man ligger sjuk hemma och kommer på att målaren kommer kl. 07.00 morgonen efter? Är det inte ännu mer underbart när man går upp 06.45 för att öppna åt honom? Är det inte för jävla underbart att han inte kommit än? Varit uppe i 4 timmar nu tack vare Sandå Måleri, tack kära ni! Nu går jag och lägger mig..


RSS 2.0