Höstlov

Sådär, nu är sista lektionerna inför höstlovet avklarade.. Skönt! Nu blir det att vila upp sig och tänka på allt annat än dans ett tag, har inte funnits tid för mycket annat. En tripp till Norrköping blir det, lite klippningar oså, men annars lungt. Vet inte mer vad man ska skriva, så vi säger hej för nu!

Familia

Gillar min mamma och pappa så sjukt mycket! <3

Alla har hjälpt mig så sjukt mycket idag, och det är så hilma mysigt i sovalkoven nu! Man vill bara ligga där hela dan, så fint blev det! Nu ska jag och Johan åka och käka, sen blir det sova! Sjukt trött. Sista lektionerna imorgon innan lov, tjoho!

Tvätt-tids-tjuvar!

Är det inte bara förjävligt när man på en lördag, efter en vinkväll med bästa Stina och Madde, går upp 07.30 för att tvätta? Bara det är illa, ännu värre blir det när man märker att nån jävel har snott tiden och slängt in sin tvätt?!

Ne, fy fan nu är jag arg. Så vadå, för jag inte var där prick 7 får jag ingen tid? JAG HADE FÖR FAN TILL 10!

Så nu har jag traskat runt lite här i lägenheten, plockat undan lite sen igår och glott på tv. Käkade honungsmelong till frukost, det är fan lyx det! Om ett par timmar kommer mamma, pappa och Johan hit! Wooh! Vi ska åka och köpa en säng, en stor en! Vuxen-poäng åter igen! Jag tyckte jag kunde köpa sängen själv, och mamma säger sarkastiskt på telefon; "Jaha, och hur ska du få hem den då? På cykeln?". Hon har visserligen rätt. Min Berit klarar mycket, men kanske inte två resårmadrasser och en 1,60x200-bäddmadrass.

Nu ska jag börja göra mig iordning, måste ju vara fin när man får gäster! (Igår var ett undantag, Stina satt i mjukiskläder och jag osminkad med fult hår. Men vi gillar varann ändå..)

Ciao!

We'll make it trough

v. 43
Torsdag: 2 kurser, Privatlektion med Mikaela och Lovisa
Fredag: Mys med Stina
Lördag: Johan, mamma och pappa kommer upp. FÅR MIN NYA SÄNG :D
Söndag: Kurser hela dagen

v. 44
Måndag: Arbetsintervju, åker mot Norrköping
Tisdag: Oplanerad
Onsdag: Klipp+Färg hos Ida, i Coola-Holm!


In my head

Jag fortsätter på föregående inlägg ang. det här med minnen.. Hela dagen idag har jag haft ett speciellt minne på hjärnan hela dagen! Inne på Coop, påväg hem, påväg till jobbet, på jobbet, wtf?! Minnet som ploppar upp i skallen hela tiden är från mellanstadie-tiden, tror vi gick i 5an eller 6an?

Det är när Carro Gredstig och jag står i omklädningsrummet i gympahallen i Östra Ryd och gör iordning oss inför "Mim-festivalen". Jag tror det var den (av alla) gången som Carro skulle vara Emilia - Big big world och jag skulle promt mima till Coyote Ugly-låten. Iallafall, vi är i omklädningsrummet och jag ska locka Carro's då blonderade page men tycker det är skitsnyggt med bara 3 lockade slingor på Carro. Don't know why? Den här bilden har jag iaf haft på hjärnan hela dagen, tyckte det var lite skoj..


Memories

Jag minns den där kalla kvällen, juldagen förra året. Jag träffade Johan på Otten och vi stod och höll handen när dom stängt. Det var så mysigt. Jag skulle ta taxin hem och Johan hem till sin kompis. Innan jag går in i taxin kysser vi varann innan Johan säger: "..Är det här bara tillfälligt eller?" Jag förstod inte då vad han menade men det gör jag nu, snart 10 månader senare. Då var han den blyga killen som stod på sig och fråga om mitt nummer och nu är han min. <3


Hours on end

Onsdag-Söndag var helt enkelt för bra för att få ner i ord. Jag älskar mina vänner, Johan och min familj. Så enkelt är det. Puss på er.

Nu vecka, nya tag! Hade Årby och det tar emot att gå upp tidigt kan jag säga. Ska dit imorgon med så vi säger natti här!

Ps. TÄVLING I ESKILSTUNA SPORTHALL PÅ LÖRDAG! Jag är taggad och All Stars ska rocka! Ds.


Norrköping in my <3

Alltså, idag (igår) var min födelsedag och vi skulle ut och fira. Tyvärr är Eskilstunas uteliv mil från Norrköpings och jag saknar mitt kära Norrköping. Staden där man känner alla, Otten, Wasa och t.o.m. Hugo! Ofta man spelar Spice Girls på krogen? Det är bara okej på Ottens lilla. Jag saknar Norrköping för första gången sen jag flyttade.. Men sen när Stinish (<3) fyller 18 är det Otten som gäller, med hela dansgänget!

Snart ska jag sova, lite taco-rester från igår men sen är jag good to go!

RSS 2.0