Disco Nybörjare 9-12

Jag: Jaha, vad är det för datum idag då?
Eleverna: 28:EEE!
Jag: Ja, just det! Inte många dagar tills jag fyller år!
Eleverna: Hur gammal blir du?
Jag: Jag fyller 20..
ELEVEN: Jaha! Jag trodde du var 30!


Day off

Helt ledig idag, inget Norrköping denna helg, inget besök och inget jobb idag. Helt ledig. Lyckades ändå ta mig ner till dansen för att träna par med Jonte, imorgon smäller det! Vi ska till Täby där det hålls en regionstävling i Disco & Street. Jonte och jag tänkte "Vafan, ska vi köra par?" - och så blev det. Ska bli kul att stå på golvet men förväntar mig absolut ingenting, haha! Vi får se.

Resten av dagen är jag bara där som lärare. Shit, min första svenska tävling som coach. Ska bli spännande. Har haft massa privatlektioner som ska visas upp imorgon, hoppas det går bra för alla!

Nu ska jag sova, har sådär jätteont i magen och vet inte varför. Då går jag alltid och lägger mig och hoppas att det går över, haha! Skriver imorgon om tävlingen!


Som

Du springer aldrig ifatt när jag väl är där
Jag vill inte tänka framåt men är livrädd att fastna här

Vi testar nya vägar som aldrig tycks ta slut

Jag vill ha en sista chans, så jag säger det rakt ut
Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut.

Hur hamnade jag här?

Jag sitter här vid mitt lilla bord och är helt sentimental.. Hur hamnade jag här?

Jag verkligen älskar mitt liv. Jag trodde aldrig i hela mitt liv att jag kunde känna mig så hemma. Jag trodde aldrig i hela mitt liv att jag skulle få leva det liv jag lever idag. Jag är så otroligt tacksam för de människor som fått mig hit, de människor som trott på mig. Utan dem hade jag aldrig varit här, och det är hela sanningen. Jag är så otroligt, förbaskat stolt över mig själv att jag vågade ta steget från säkerheten i Norrköping till ett helt nytt liv i Eskilstuna.

Jag älskar att gå till jobbet, jag älskar att lära ut, jag älskar att se elever uppskatta vad man gör, jag älskar att se elever ge allt, jag älskar att dansa, jag älskar mitt ansvar, jag älskar att komma in i salen och säga hej, igen till eleverna, jag älskar mina kollegor och jag älskar framför allt Eskilstuna Dansstudio Let's Move för chansen, utmaningen, jobbet och livet ni gett mig. Tack! Jag har allt jag någonsin drömt om <3

Overdrive

She was standing there by
The broken tree
Her hands are all twisted
She's pointing at me
I was damned by light comin'
Out of her eyes she
Spoke with a voice that
Disrupted the sky
She said walk on over here
To the bitter shade
I will wrap you in my arms
And you'll know you've been saved
Let me sign
Let me sign


Swayze, this one's for you!

Rest in peace, Patrick Swayze



Vad är problemet?

Kom hem 19,30 och skulle börja packa direkt men här sitter jag ännu helt opackad? Fick sminket till tjejerna av Maria idag och det var ju lite mer än jag trodde. 4 neccesärer med bara Make Up Store-smink i, och tror ni jag kan hålla fingrarna borta då eller? Så jag satte igång och gjorde tjejernas provsminkning, fast på mig själv, haha! Så nu sitter jag här med Astrids smink på ena ögat (svart, silver och rött glitter) och Idas på andra ögat (rosa, lila, svart och hologramglitter). Ser helt störd ut, haha!

Borde packa och borde hinna bort till Coop för att köpa lite frukost att ha med mig till imorgon men det tycks inte gå så bra.. Jag är alltid såhär! Packar alltid i sista sekund, annars blir jag helt hispig och packar fel vilket resulterar att jag får packa om ändå. Så det gör nog inte så mycket än ..

Jag är så nervöööös! Ska inte ens dansa men är mer nervös än dansarna, haha! Men har man tränat hårt med dom i 3 veckor så är det klart att man vill att det ska gå bra.. Sen att jag måste hålla koll på när dom ska in och ut och omdanser och allt, det är en helt annan historia!

Så här ser schemat ut för våra dansare
Fredag:
Duo Children 11:10 1st round
Linnea och Ida
Solo Male Adults 12:10 1st round
Jonathan
 
Lördag:
Solo Female Children 11:10 1st round
Ida, Linnea och Astrid

All info hittar ni på Discoworld's hemsida.

Ska upp tidigt imorgon, åker från dansskolan 05,45. Det är inte sent det! Kommer inte ha nån tillgång till internet så ni får höra allt om resan när jag kommer hem! Ciao alla vänner!

En dagens, tack!

  • Packa
  • Växla pengar
  • Städa
  • Handla mat
  • Laga mat
  • Ha lektion

Det var väl det hela. 05,45 imorgon!






Nerverna på utsidan

Oj, idag blev jag riktigt nervös över resan till Vm.. Har ju inte planerat för fem öre för jag har inte riktigt förstått att vi ska åka. Helt sjukt. Jag ska på Vm och hålla koll på alla, fixa hår, sminka, se till att allt sitter där det ska, peppa, filma, ta kort, stötta, omdanser, semifinaler, när och hur vem ska in vart. Det är inte lite ansvar där inte. Men HERREJÖSSES vad kul det ska bli! Hur nervös jag än är så är det en dröm att få den här chansen och jag kommer njuta av varje sekund!

Idag ska min kära bror växla pengar åt mig, jag hinner inte idag och vill se till att de inte behöver beställa in valutan. I värsta fall har jag kortet men det kommer nog i sista hand. Imorgon ska jag städa och packa så åker vi på onsdag morgon! Iiih, spännande! :)

Nu ska jag vika tvätt, tjoho! Ciao!

Förresten..

Saknar min älskling så mycket :( Nu är det en vecka sen han var här.. Jag jobbar hela helgen så kan inte åka hem och på onsdag åker ju jag till Slovakien och är borta hela nästa vecka. Så vi får inte ses på 3 veckor, och det suger! Kommer krama ihjäl honom när vi väl ses, min fis <3

Sara's Bönor

Japp, det blir namnet på den nya gruppen! Haha, herregud nej! Har inte kommit på något än, lutar åt All Stars och se till att de har märket på ryggen på tävlingskläderna eller nåt, haha. Gratisreklam?
Hade iallafall privatlektion med dom idag efter att ha färgat håret på Stina och hängt lite med henne och Anna.. Gick riktigt segt i början men det kommer bli helt sanslöst bra! Ska bli så jäkla kul att se dom tävla sen!

Nu ska jag bara byta om, sen går jag bort till Stina för filmkväll. Ska svänga förbi Coop och köpa naturgodis och lärre, men sen är jag good to go!

Ibland är livet inte rättvist, alls

Om det är någon blogg som verkligen fängslar mig så är det Vimmelmamman's blogg! Hon är gift, har en toksöt son, ett jobb och cancer. Det är verkligen inte rättvist alls. Hon känns verkligen som en kvinna som lever varje dag 'til the fullest och man blir så inspirerad av henne! Det är när man läser hennes blogg som jag blir extra trött på tjejer som råkade födas med några hjärnceller för lite och gör "karriär" på det. Usch. Om alla som läste dessa bloggar utan mening läste den här bloggen istället, satsade alla pengar som fjortis-bloggarna tjänar och la de på forskning istället, kan ni förstå vilken skillnad det skulle göra? Tråkiga verkligheten, men all lycka till Vimmelmamman!


Vimmelmamman till vänster tillsammans med
Malin Åkerblad.. Är hon inte vacker?

A place like home

Efter vm-träningen igår kom Stina och vi åkte till Sylvia och fikade. Det regnade så sjukt mycket!! Inte lite regn sådär utan det verkligen ÖSTE ner! Men det var mysigt att sätta sig där med en varm latte och jordens godaste  (ni anar inte hur gooood den var!) kladdkaka. Satt där tills de stängde vid 23-tiden och åkte hem i regnet då. Kan inte fatta att jag satt med Stina på ett fik vid dansskolan och sen cykla hem.. Det låter inte som mycket, men vem kunde för ett år sedan veta att jag skulle göra det? Att jag skulle jobba på Let's Move? Att jag skulle ha Stina inte mer än 2 minuter bort och att jag skulle ha de bästa jobbarkompisarna? Inte jag iallafall. Men jag har aldrig varit så lycklig i hela mitt liv!




Idag har jag haft 2 privatlektioner, sen kom Josefine och klippte sig. Stannade kvar på dansskolan och satt och snacka med Jonna och Rebecka, dom fattar inte hur bra de har det! Ibland vill jag faktiskt också vara 14 år och ha hela livet framför sig! Men sen får jag tänka efter och komma fram till att jag har allt jag önskat mig. Så inget klagande från min sida! Åkte och handlade sen och nu sitter jag här. Ikväll blir det bara mys framför tv:n. Imorgon tas min oskuld på Eskilstunas ute-liv, dock nyktert eftersom jag jobbar 10-20 på söndag. Kul att träffa brorsan iallafall! Man skulle kunna tro att vi ses varje dag när vi bor så nära, men nej nej - vi är för lata för det, haha!

Nu blir det vindruvor och film, ciao!


In your face!

Vet ni vad?
Jag vet vad ni känner, att jag inte är värd det här.
Jag vet också att det bara handlar om avudsjuka,
och vet ni vad?
Jag vet att jag är värd det här,
och det är allt jag behöver veta..

Puss, på mamma, pappa, Stina, Maria, Johan!
För att ni är dom ni är och för att ni ger mig allt jag någonsin behövt!

Så, du tror du kan dansa?

Ikväll är det final, tjohooo!
Även fast jag vet vem som
vinner kommer jag ändå
sitta där helt spänd, haha!
Till detta firar jag
med morötter och ett
samtal till mamsen i pausen.

Resumé

Vet att uppdateringen har varit helt off, det är för att jag helt ärligt varit död när jag kommit hem från jobbet..

Helgen var iallafall den mysigaste och finaste på länge! Johan överraskade mig i fredags med att komma hit, glad tjeeej! Han ringde, precis när jag skulle klippa Anna, och sa att han inte kunde komma upp den helgen och jag blev skitledsen. Precis då ringer det på dörren och jag trodde det var Anna men då stod fina, fina Johan där! Jag klippte Anna och sen åkte jag och Johan runt i Eskilstuna till diverse ställen jag inte kunnat åka till för jag inte har nån bil. Blev presentshopping till Johan, en sväng till ÖoB för en tavla, grytlappar och diskhandskar, haha! Vi orkade sen inte laga mat så det blev svullomat - kycklingtallrik!

På lördagen skulle några av danstjejerna ha uppvisning på Parken Zoo och jag skulle vara där och hålla lite koll. Jag och Johan åkte dit tidigare för att bara gå runt på parken och kolla på alla djur och Fantomengrottan, hahah! Den var så läskig när jag var liten och nu var det bara - "jaha, var det allt?"..

På kvällen gick vi på bio på Rio, så mysigt! Biosalongen där var myyycket mindre än den i Norrköping men gud vad mysig den var! Köpte på oss massa gott och kollade på Inglorius Basterds, så sjuuukt bra film! Rätt grov men ändå rolig, Pitten är ju så jäkla bra skådis!




Nu ska jag till jobbet, Vm-träning och 2 andra kurser.. Ciao!

RSS 2.0