Enough is enough!

Nej, nu räcker det! Vill inte ha med snö!! Vill ha tunna tygskor och en sval vårjacka. Inte två par byxor och mössa. Blä för snön, nu vill jag ha vår!

Vet att det var ett tag sen jag skrev, har inte haft ork till att blogga. Har varit så sjukt trött de senaste dagarna, det spelar ingen roll hur mycket jag sover. Ska bättra mig, lovar!


VALLENTUNA-TÄVLINGEN
I lördags var jag på tävling i Vallentuna! Det var en supermysig bra tävling där det gick bra för många av våra dansare! Massa final. och pallplatser och 22 prickar!! Det är bra det! Bussresan hem satt vi och snackade skit hela vägen hem, haha! Dom är så goa mina elever. Kom hem runt 22.30 och somnade direkt!

foto: Carola Karlsson & Jonathan Adolfsson

Nu har jag precis kommit hem från ett skoljobb på Årbyskolan. Ska göra iordning mig snart för att gå ner till dansen för kvällens kurser. Imorgon är jag ledig och ska åka till Norrköping för att gå på en arbetsintervju! Ska bli såå skönt att vara ledig några dagar, har inte varit ledig på hur länge som helst känns det som. Ska bli mysigt att få träffa Johan också <3 Saknar min älskling massor!

Hörs när vi hörs! Ciao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0