Öhh, watcha say?

Hej hopp!

Jag har då över natten tappat min förmåga att prata. Låter som karl i blåsväder, inte okej. Jag tycker det iallafall är skönt att jag bara är lite hes, har inte ont eller feber eller något annat så allt blir nog bra till slut.

Idag tog jag mig en ordentlig sovmorgon och åt min frukost i lugn och ro. Har precis köpt ny yoghurt som jag trodde skulle vara aaaaasgod, men den smaka skit. Inte okej. Men jag hade ju iallafall mitt älskade Indian Chai-te så jag överlever..


Idag är det bara några lektioner, skönt eftersom jag är lite krasslig. Har Årby-skolan, disco forts. 2 och gruppträning med Nitarna och Move. Mina A-klassare! :) Nu ska jag börja packa ihop mina grejer och dra mig mot dansen! Ciao!

Måndag

Goddag på er!
Sitter här i mjukisar och har redan ätit frukost, det händer inte ofta! Brukar vakna såhär dax eftersom jag slutar sent och börjar sent.. Men idag hoppades jag på en tvättid så jag var uppe tidigt. Dock blev det ingen tvättid :/

Hittade massa recept i kokboken så idag ska det bakas och lagas!

Nu ska jag bränna lite skivor, HÖRS!

Never before

Nu ska jag faktiskt göra en sak jag aldrig i hela mitt liv gjort förut. Jag ska lägga mig i min såå sköna, underbara säng och läsa min nya kokbok jag fick av mamma. Japp, du läste rätt! KOKBOK! Älskar att kolla recept, vet inte varför. Så på med MYS-listan på Spotify, mysbelysningen och med chokladen i handen.

Hörs imorgon!

Drömmen


Jag är så otroligt tacksam för allt jag får uppleva varje dag. Att varje dag se så underbara människor, som ger mig så mycket glädje.. Kan inte sätta ord för hur mycket ni alla betyder för mig.

Visst finns det studer då jag undrar vad jag håller på med. Inte vad jag håller på med men hur mycket tid jag faktiskt spenderar på jobbet. Jag är mer på jobbet än vad jag är hemma och ibland blir det bara för mycket. Men varje gång jag ser mina elever på dansgolvet så blir all tid man lagt ner såå värt mödan! Att se dem lyckas, att se dem glänsa på tävlingsgolvet och veta att man varit en del av varför dom lyser så starkt.

Det finns inget i världen jag hellre gör. <3


Blä blä blä!

Usch och fy flamingo vad dåligt jag mår! Feber och så ont i halsen att jag bara vill dö. Om jag får halsfluss nu dör jag ännu mer. Har inte tid att vara sjuk för tusan! Idag var jag hemma från jobbet i god tro om att det skulle bli bättre men nej då! Varför inte bli ännu sämre?

Nej ni, jag skriver igen när mitt immunförsvar tagit sig i kragen igen! Hejdå!

Winter Cup, Åmål

Tänkte ta och skriva lite om tävlingen som var i helgen i Åmål! Liten hall och trångt men SHIT vad alla mina underbara elever körde gärnet! Helt klart en nytändning för tjejerna, det syntes så fort dom gick ut på golvet.

Trots en trång hall och halt dansgolv blev det en väldigt lyckad tävling för Let's Move och vi knep många prickar och pokaler! Satt men tårar i ögonen många stunder när jag såg eleverna dansa, jag är så otroligt stolt över dem! Att jag fått möjligheten att vara en del av deras dans och pressa dem att ge sitt bästa och se dem lyckas är det bästa jag vet!

Lite resultat:
Jonna vann! Madeleine Bjørlo (flerfaldig junior - och seniorvärldsmästare) hade henne som etta, fantastiskt! Jonte kom 2a och kom upp i Superstar, första killen från oss som jobbat sig från brons till Superstar hos oss! Helt sjukt! Isabell var skitsnygg i sin nya dräkt och kom till final och slutade 7a, bara en prick kvar till superstar där nu! :) Julia Lindberg kom precis utanför finalen men fick prick! Ida tävlade i ny åldersklass och knep andraplatsen direkt i en helt klart tuffare klass! Linnea gjorde debut i Superstar 12-15 år och kom på en imponerande 8onde plats, så jäkla bra jobbat! Ida och Linnea tävlade par och knep andraplatsen, bara en prick kvar till star nu! :) Rebecka tävlade sin första tävling i Superstar 16+ och dominerade dansgolvet! Hon tog hem bronset vilket är helt sjukt! Så duktig!

Nu blir det sängen! Ciao!

To-do-list

Att göra innan bussen åker 16.30!

- Hämta skorna till Daniella
- Köpa läpppennan från Make Up Store
- Köpa mjukisdressen jag spanat på i evigheter
- Monki
- Packa
- Fixa mat inför resan

Det här kommer vara en så sjukt spännande tävling! Dels för att jag sett hur mycket eleverna utvecklats och taggat inför den här tävlingen. Men också för att vi har mycket nytt som händer den här tävlingen. Linnea ska köra sin första Superstar-tävling, dessutom i 12-15-klassen! Move ska köra sin första tävling i A-klass, Rebecka och Julia ska köra sin första tävling i star, och Jonte ska förhoppningsvis fånga sista pricken till Superstar imorgon!

Så det kommer vara en stor dag imorgon! Ikväll spenderas resan på bussen, är framme runt 21.00-21.30 tror jag. Då blir det flätning och brun-utan-sol-sprayning på 7 taggade A-klass-tjejer. Ska bli så mysigt! Jag har inte sett fram emot en tävling så här mycket på länge. NU KÖR VI!

Hörs på söndag kväll!

Åmål!

Fy fan vad mina ungar ska köra gärnet i helgen!! NI ÄR BÄST!


Battle StudiesJust when I had you off my head
Your voice comes thrashing wildly through my quiet bed
You say you wanna try again
But I've tried everything but giving in

When all we ever do is say goodbye
All we ever do is say goodbye
All we ever do is say goodbye
All we ever do is say goodbye

I bought a ticket on a plane
And by the time it landed, you were gone again
I love you more than songs can say
But I can't keep running after yesterday


RSS 2.0