Lilla mamma då :)

Jag får vara lite tydligare i min blogg har jag märkt..
Idag fick jag frågan av mamma om jag och Jonte var ett par, haha! Jag frågade vart hon hade fått den idén från och då svarar hon: "Nee, jag läste nåt på din blogg..". Haha, Jonte är som en jobbig jävla lillebror ibland så det är verkligen inget där :)

Ska vara lite tydligare framöver iallafall.. ;)


OH MY GOD

Oh my god
Oh my god
Oh my god
Oh my god
Åouh maj gaaaaaaaaaad,

IMORGON ÄR DET DISCO SM 2010!

massa bilder ska tas, ännu fler videos ska filmas och my lord vad roligt vi ska ha!

Tävliiiiing!

Ojoj, nu är det nåt stort på G! Min absoluta favvoblogg Linda's Sminkblogg, (eller MicroMiss hette för läänge sen..) lottar nu ut en goodiebag. Hon har alltid bra produkter och jag vet att hon aldrig skulle rekommendera något som hon inte verkligen gillade. Grym MUA!




(Försökte ladda upp en bild från bloggen men det går inte! Försöker igen imorgon :)

Quote of the day #3

"Kärleken spiiiiiirar!"

- Jonathan Cabrera Adolfsson
(måste sjungas med riktigt ljus röst)


Love is on fire <3


Dansavslutning vt 2010

Igår hade vi avslutning i sporthallen efter 12 veckors dansande. Har haft väldigt mycket kurser den här terminen och jag är stolt över hur jag har fixat det.

Men det är inte ens i närheten av hur stolt jag är över mina elever. Alla har utvecklats så sjukt, jäkla mycket den här terminen! Helt fantastiskt och se! Att se dom gå av golvet med världens största smile på läpparna och säga; "Guuuuu, vad kul det var!" är allt jag kan önska mig. Har haft chansen att ha så talangfulla och engegerade elever den här terminen är galet. För fy fan, vad bra dom är! Har gått runt med ett fånigt leende på läpparna hela kvällen igår och hela dagen idag för jag är så otroligt lycklig och nöjd med den här terminen och dansarna.

Hade även alldans för första gången igår! Det var inlagt i programmet att Zumban skulle ha en dansuppvisning och mina Zumba-elever var skeptiska och sa "Vi kör inte om du inte är med!". Sagt och gjort. Martin går ut innan numret sätter igång och säger att vi för första gången någonsin ska ha en "alldans" istället för en allsång. Alla ställde sig upp och jag trodde ingen skulle dansa men dom var hur många som helst som körde med oss! Med ca 30 elever på scen och hur många som helst i publiken, vilken känsla! Det är något jag aldrig glömmer! TACK!

PUSS från en lycklig Sara

Greyson Chance

LOVING THIS KID!
helt fantastisk!


Blir bara förbannad..

Ni vet en sådan sak som kallas 'hatkärlek'? Den har jag alltid känt för Kissie. Det är något jag tror dem flesta som läser hennes blogg känner - att man inte gillar henne alls men ändå inte kan sluta läsa. Det är ju trots allt det hon byggt upp hela hennes image på. Men igår var hon med på BellaTyraShow.se och min hatkärlek ändrades helt.

Nu kan jag inte ens se på henne. Förstår hur jobbigt det måste vara att i flera år ha mobbat och hånat BlondinBella på sin blogg och sedan sitta där face to face med henne med 100 000 personer som tittar live.. Trots det så kan jag inte förstå hur hon kan sitta där och säga att hon inte har dåligt samvete över att hon är så otroligt elak i bloggen.. Hon hade en jättestor chans att ändra sin image i den här intervjun och komma dit och vara sig själv. Tyvärr tror jag det inte längre är någon skillnad på Kissie och Alexandra längre då hon har grävt ner sig så djupt i den här grejen att hon inte vet hur hon ska ta sig upp. Hennes beteende igår påminner mig om mobbarna i högstadietiden som egentligen bara var osäkra och rädda. Hoppas hon kan se på videon nu och förstå vad hon håller på med och rädda det lilla av Alexandra hon har kvar..


Quote of the day #2

"Buffalo's are cool too. They're like bad-ass cows."

- Jake Harper, 2½ Men



Peter Siepens metallicleggings

Kvällen igår blev mycket trevlig! Det blev förfest med Nathalie och Alex istället efter jobbet. Drog till Harrys runt 12 där det var fullt ös - medvetslös. Men inte hos Natahlie och mig, vi blev väldigt nyktra så fort vi kom dit men hade roligt ändå! Kände oss lite inträngda på dansgolvet så vi intog ett litet hörn och körde 'Cotton Eye Joe-dans' där istället.

Dj var visst Peter Siepen som är sjuka 47 bast men har en kropp som att han vore 22. En jävligt vältränad 22åring. Till slut stod han där i enbart ett par silver-leggings vi antog var från Gina, hahaha! Props' till den killen alltså.


Ni kanske fattar vad jag menar?


QUOTE OF THE DAY #1

"Some women choose to follow men, and some women choose to follow their dreams.
 If you’re wondering which way to go, remember that your career will never wake
up and tell you that it doesn’t love you any more."

- Lady Gaga


Nya kategorier!

Nu har jag lagt till 2 nya kategorier på min blogg!

"Quote of the day"
och
"Pic of the day"

Ska försöka hålla dessa uppe så gott det går. Tanken är att jag ska lägga upp en bild eller ett citat som jag blir inspirerad och rörd av. Känner jag mig själv rätt kommer det bli mycket på engelska eftersom jag tycker allt låter så mycket bättre på engelska. Men det kan även bli lite franska, latin eller "swenglish". Vi märker vartefter liksom..

Nu ska jag hoppa in i duschen! Herrå!

Tjabba tjena hallå!

Förfesten är i rullning!

Tjarrå!


Onzda

Idag är det onsdag och visst har jag haft fullt upp hittils, som vanligt. Först var det lektion på Årbyskolan, sen hade jag en paus innan nästa lektion så jag åkte in till stan och sola.. Roligt samanträffande att man går ner för trappen och träffar på Miranda och Bella som var där och sola med Stina.. Stina hade redan sprungit in i solariumet men dom satt och väntade på att deras skulle bli ledigt. Tänk om jag hade kommit två minuter senare, då hade jag bara legat i 20 minuter och undrat om det var just dom som låg i rummet brevid och snacka eller inte, haha!

Nu håller jag på att plocka undan lite för ikväll vankas det lite förfest här med just Stina, Miranda och Bella. Vet inte vart vi ska men jag ser fram emot en utgång, det var länge sen! Sist jag var ute i Eskilstuna var innan nyår, så det här var nog på tiden!

Nu ska jag fortsätta med mitt, ska försöka knäppa lite bilder på träningen och ikväll.. Hörs senare! Pöss!

A. Fucking Lambert!

Är på ett Adam Lambert-high just nu. Älskar hans nya skiva! Favoriten är helt klart If I had you.. Kaxig poprock-dänga med stora koreografimöjligheter, haha! Man vill på direkten göra en dans till den, då är det en bra låt!

Nu är jag färdigfixad för att göra massa ärenden, sen ska jag klippa Stina och till sist jobba lite. Ska hjälpa Maria med hiphopformationens träning idag. Mest ska de bara få gå igenom danserna och se till att de kommer ihåg allt tills Sofie kommer tillbaka på torsdag! Herregud, SOFFAN kommer hem! Har det gått så snabbt? Hoppas att hon kommer förbi Eskilstuna ett tag iallafall så man bara får ge henne en kram :)

Nej ni, på med brillorna så drar vi! Herrå!

Last show

"Tout a été tout
Mais le bébé de son dernier défilé

Tout pourrait être tout
Mais il est temps de dire au revoir.."




Hur vacker kan man bli?

Snyggare än såhär blir man nog inte..


Those where the days

Saknar min älskade mamma så otroligt mycket! Hittade den här bilden på oss från min student. Det är min absoluta favoritbild av dom få som finns på oss tillsammns. Det är så himla mycket lycka i bilden, och det är precis så mycket jag älskar henne! <3



Ny design..

Är inte nöjd än, men detta får vara sålänge :) Kommer aldrig i säng annars!

Sov gött! Pöss!

Inte ens en vecka

Inte ens en vecka har gått och jag saknar redan mina små tisdags-ekorrar! Vet att dom får det skitbra med Maria nästa termin, det är ju hon som fått dom så duktiga som dom är idag. Men ändå tar det emot lite att man inte får fortsätta vara en sån viktig del i deras utveckling. Har ju dom i formationen iallafall och jag försvinner ju inte helt :)

Idag har jag bara slappat, så fruktansvärt skönt och välbehövligt! Lite städning har det blivit men annars bara lugnt :) Nu ska jag återgå till det, att göra just ingenting tills jag tar tar i att ringa Jonte.. :) Hörs!

Tjohoj!

Well, hello there!

Sitter i morgonrocken för nyss tog jag mig en sköön dusch. Duschade riktigt kallt idag, ett försök att få bort min jäkla feber. Det gick sådär.. Men det var skönt iaf.

Idag har jag inte alls lika lång dag som igår, idag jobbar jag bara mellan 16.30-21.30. Skönt att ha förmiddagen på sig att bara vila upp sig. Imorgon är det skoljobb på morgonen och torsdag likaså. Så jag njuter ordentligt nu!

Nu blir det frukost/lunch my fellows. Tjarå!


Zjuk ZumbaZara

Nee ni, det här håller ju inte! Har haft feber om vartannat i två dagar nu. Inte kan man vara ledig heller sista veckan på terminen, nej det håller bara inte! Så jag har jobbat ändå, visserligen dansat mindre än vanligt men ändå. Körde en sjukt lång dag idag med dans oavkortat mellan 11.40-21.30, vilket inte riktigt är okej.. Hoppas hela tiden på att bli helt frisk med jag vet inte hur det ska vara möjligt när jag aldrig kan vila upp mig. Men men, nu får jag stå ut den här veckan med att vara lite krasslig så får jag vila upp mig till helgen.

Nu var jag jättenegativ ett tag där. Nu släpper vi det! Är rätt glad över livet. Helt klart nöjd! Ser på Facebook dagligen hur människor klagar på att de ska till jobbet. Jag är lite annorlunda och klagar när jag inte får jobba. Älskar mitt jobb! Hade jag varit ekonomiskt oberoende skulle jag jobbat med det ändå! Bästa jobbet på hela jorden <3

Sitter och nynnar till en version av 'Hey, Soul Sister' där det inte är någon sång, enbart piano. Mysig till tusen! Nu ska jag krypa ner i min säng. Imorgon har jag sovmorgon. Skönt! Det behövs efter mördar-dagen jag hade idag :) Hoppas jag mår bättre imorgon!

Hejdå!


RSS 2.0