Jag är som vilken 21-åring som helst..

.. Men en del tycks glömma det. När ett privatliv inte längre är ett privatliv så behöver något förändras.

På Facebook är jag Sara Söderlund. Inte dansläraren utan bara mig själv. Och det ska jag kunna vara utan att någon tar illa upp eller klagar. Så därför blev det som det blev.

Kan inte fatta det..

Ojoj, nu händer det grejer i mitt liv kan jag ta och tala om. Hårt jobb lönar sig. Nu ska jag inte säga för mycket förrän det är klart, men SHIT OH MY GOD OH MY GOD JAG DÖÖÖÖÖÖR! Ni får veta när allt är klart, men det här är stort för en liten tjej som mig. Fyfan, jag dör. AHHHHH :D

 


Till goa Vilma!

Hope you like it!Längesedan

Idag köpte jag Trocadero! En stor! 1,5 liter. Det är galet. Har inte köpt det på väldigt länge, eller om jag ens gjort det någonsin.. I kassan fick jag jordens hicka som lät över hela Coop. Jag gav de andra ett gott skratt iallafall, mig själv för den delen!

Vill hem till Ånestadsgatan, äta god mat, och titta på Tv med familjen. Jag ringde hem en dag och frågade vad de gjorde. "Som vanligt, bara glor på Tv" svarade de då. Jag vill också bara glo på Tv på Ånestadsgatan. Men det är inte långt kvar till jul nu! Då ska jag mysa med familjen massor. <3

Everybody needs inspiration

Idag är heller ingen bra dag. Inte alls. Väcktes av ett samtal från mamma som jag inom någon minut bråkade med. Vet att hon bara vill väl men idag är ingen dag då man ska prata med mig om prioriteringar. Jag är så jävla less på allt just nu, jag brukar inte vara så. Jag brukar vara glad, jag brukar ha energi och jag brukar inte hänga upp mig på grejer men igår och idag har varit förjävliga. Nu ska jag sluta klaga och gå till jobbet istället. Förhoppningsvis ger mina elever och jobbarkompisar mig lite energi och förhoppningsvis får jag träffa Freja, hon får mig alltid att le.

Hejdå så länge.


Fan, fan, fan, fan, fan,

Kan inte släppa det. Allt är borta. Vi snackar flera 5-6000 rakt ner i sjön. Enda jag har kvar är en gammal jävla mascara och min ögonskuggepalett. Allt annat är borta. Min favoritkavaj, min favoritjacka, mina nyaste linnen, 3 av mina jeans. Mitt favorithalsband och alla mina nitarmband. Fy fan. Kan inte tänka på det eller prata om det för jag bara tölar. Har varit nere hela dagen, och sitter och gråter när jag skriver det här.

Vad fan ska någon göra med mina grejer? Vad fan ska man sno en väska för? Det var inget av värde i den där väskan för någon förutom mig. Ingen dyr dator eller kamera men hela mitt jävla liv. Så mycket pengar jag lagt ner på grejerna i den där väskan och nu är allt borta. Jag är lika arg på mig själv som på personen som snodde väskan. Jag borde inte tagit med mig allt när jag bara skulle vara borta några dagar, jag vet det. Men inte fan tänker man att det här ska hända.. 

 

Try and touch me so I can scream at you not to touch me

On the first page of our story, the future seems so bright
And this thing turned out so evil, I don’t know why I’m still surprised
Even angels have their wicked schemes and you take that to new extremes
But you'll always be my hero, even though you lost your mind

TORSDAG

Torsdag = Ledig dag WOHO

Vad gör jag? JOBBAR..

Drinking on cheap bottle of wine, shit talking up all night

Jeg savner deg så mye!Det tar emot att ni är så långt från mig! Önskar vi kunde snacka skit varje dag. Puss på er, love u!


RSS 2.0