Man tager vad man haver

Har man ingen potatisskalare till sin morot får man ta vad man har - en osthyvel. Det funkar utmärkt vill jag ta och tala om!

Child's Play

"Hi, I'm Chucky. Wanna play?"


For your eyes only

You tell me
You didn't mean to hurt me
You don't wanna make me cry
Well, not a single tear will leave my eyes

Believe me
Things are out of hand
What don't you understand
You're not the one
Believe me
Take your things and go
Here's what you need to know
You're not the one

Just stop feeling pity
It's not really pretty
Where is your self-respect

You got scared of going steady
Now you say that you're ready
That you've had some time to reflect

Guess you don't know what you have, until everything is gone
Oh it's sad, how it comes back around
And when I am letting go, you keep holding on
So please spare yourself the pain and get out

Believe me
Things are out of hand
What don't you understand
You're not the one


Huh?

Vaknade av att min telefon ringde. Det var ett nummer jag aldrig sett förut men jag svarar ändå..

"Hej, det är Sara"
"Hej, det är är Blabla bla från Scandic"

Sen blev det svart. Förstod inte 80% av allt han sa men jag lyckades tyda ut att det hade med mitt kontokort att göra.. Vad han sa resten av tiden har jag ingen aning om. Hur fan ska det här gå när vi är där nere?! Nu är allt löst iallafall, skönt det!

Aj will bij takin änglish där nere. Det är något som är säkert.

They say when you know - You know.

Och du kallar mig för lögnare?
Du har inte förändrats för en sekund.

I couldn't see how every sign pointed straight to you

Sitter sminkad i morgonrock och klockan är halv 2. Haha, det är så livet som danslärare ser ut. Ska ta på mig och dra mot mot dansen för att planera föreställningen i december. Spännande!

Efter mycket om och men så har det löst sig med resan till Danmark. Vi åker buss med Örebro, ska bli såå roligt! Det är tydligen dansare från 4 dansskolor på den bussen så man kommer lära känna mycket nytt folk vilket alltid är kul! Alex och Emelie åker också i den bussen, gött! Bussen går 03.00 från Örebro, frågan är om det är någon mening i att sova alls? Tror inte jag kommer kunna somna ändå. Den 20e åker vi!

Nu måste jag dra mig, hörs!
Lovesong

V a r  i n t e  r ä d d . J a g  g å r  b r e v i d  d i g .

K o m  t a  m i n  h a n d . J a g  h å l l e r  i  d i g .

H ä r  i  m i n  f a m n ,  k a n  d u  v å g a  t r o .

S ä n k  d i n a  m u r a r ,  j a g  g e r  d i g  r o .

 


Oh shit!

10 DAGAR KVAR!


Trip down memory lane                                                         betraktade ditt hår när det fångades av vinden..


Rude boy

Vaknade upp utvilad och glad, åt frukost och hamnade på nåt sätt i sängen igen och sov 2 timmar till. Skönt. Nu är jag sådär pigg-men-uttråkad och vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Skulle behöva laga matlådor nu när jag ändå är ledig, men jag har ingen mjölk kvar.

Och vet ni vad jag måste göra då?
Gå till affären.
Och vet ni vad det är för väder?
Jo, skitväder med hur mycket regn som helst. 

Sitter och inväntar att det ska avta men det händer liksom aldrig. Så nu funderar jag på att fixa taco, för till det behöver man ingen mjölk. Men då vill jag ha saft till och det har jag heller inte hemma. Ni ser mina problem va? Nu ska jag sluta sitta och svamla och börja göra nåt åt saken istället. Äta mat, taco utan saft. För jag vill inte bli blöt.

Uppe med lata tuppen

Gissa vad? Jag är uppe och vaken och har redan städat badrummet! Det är 'once in a lifetime' ska jag säga! Vanligtvis brukar jag ligga och snooza nu och inte gå upp förrän om en timme. Galet men det är rutinerna jag har när man jobbar sent och är helt uppe i varv när man dansat i 5 timmar.. Men inte klagar jag :)

Varför städar jag då? Jo, för idag får jag besök från Norrköping! Sjukt, men det är nog första gången en vän kommer upp bara för att träffa mig och ändå har jag bott här ett år.. Men jag antar att det är längre från Norrköping och hit än tvärtom, eller?

Ska fortsätta plocka lite här hemma för sen ska jag ju som sagt åka och handla med Sofie! Snålåka, haha! Har ju ingen bil och vill alltid storhandla på Coop Forum eller Ica Maxi då det är så mycket billigare. Å andra sidan är det så mycket längre bort, tyvärr. Tur att man har världsbästa Sofie med bil!

Hörs senare!

Tisdag nu, onsdag när jag är klar. 23.59

Jag sitter och har så nedrans (vad är det för ord egentligen?) ont i mina muskler! Inte träningsvärk utan bara värk. Helt ovärt! Speciellt i nacken och vaderna. The vads are killing me! Sen att man hade 3 Zumbapass på raken idag tror jag inte gjorde saken bättre. Behöver massage. Massaaaaaage I tell you!

Dagen gick bra, förutom en av mina grupper som ger mig huvudvärk bara jag tänker på den. Försökte laga mat nu när jag kom hem men kom på att jag knappt hade någon mat.. Hittade lax i frysen, så det fick bli det med potatismos. Är det bara jag som älskar att ha morötter eller typ ärtor i moset? Hade alltid det i skolan och alla kollade alltid snett. Men jag älskade det och idag gjorde jag en favorit i repris! Dock på frysta mini-morötter och inte rivna morötter som det helst ska vara men det gick ner ändå.. Imorgon ska jag handla. Med Sofie, wooho!

Den där massagen skulle inte sitta fel nu.. Får vänta till imorgon, hähä. Finbesök!

Gonatt, 00.06

Attack of the dishes

Tänkte att jag skulle diska lite. Men det är ju så nedrans mycket! Ett berg är vad det är. Nu ska vi se till att det försvinner dock. Trött som ett as men mår lite bättre nu iallafall. Skönt det, för jag har inte tid att vara sjuk.

Hiphop,
Disco,
Zumba,
Zumba och
Zumba gäller idag.


Your hair was long when we first met

Jaha, nu sitter jag här igen. Klockan är på tok för mycket och ändå är jag hur pigg som helst. Kan försöka skylla på att jag ville att mitt blöta, numer bruna hår, skulle torka lite innan jag somnade. Ni vet, så kudden inte blir blöt?

Fick ett telefonsamtal idag som jag blev glad över. Det är skönt att bara ha någon att prata med. Om allt och ingenting, någon som man kan säga allt till. En vän. Inte många som kan prata om allt vi pratar om efter allt vi varit med om. Är glad över att vi kommit dit vi är idag, och att vi inte är kvar där vi var förut. Logik, va?

Nu ska jag ta mitt trötta arsle och lägga mig i sängen. Läsa lite ur Make Up Store Magazine innan jag somnar in. Tackar för dagen och hoppas på en piggare, friskare Sara imorgon. Klockan är inte 22.22 men min önskan kanske slår in ändå. Den som lever får se. Klart som fan att han får se det? Hur ska man se nåt om man är dö?

Godnatt, gott folk.

Kommer du ihåg? Kommer jag ihåg?

Det var en kall januarinatt
Snön stod oss upp till knäna
Men inte brydde vi oss
Det är den tiden
Då du inte brydde dig om mina vanor
Då bråken inte än börjat
Då vi såg livet från den ljusa sidan
Minns du?
Minns jag?


If perfect is what your looking for - just stay the same..Cool video, snygg kille, grym låt.

RSS 2.0