Projektarbeteslektion

Idag hade vi lektion med Kjell och Monica. Vi gick igenom vissa saker och frågor men sedan fick vi göra det som behövdes. Vi hade bestämt att vi skulle ha vårt vanliga möte och sedan gjorde vi en planering över hela hösten. Vi skrev upp alla obligatoriska träningar och vad vi skulle göra på dessa träningar.

Alla gesällmodeller klara! 2 september

 Idag fick jag ALLA modeller till gesällen klara! Känns otroligt skönt och att man redan nu kan sätta igång med att träna på dom.

UNDERBART!

Andra träningen, 1 september

Som vi bestämt gick jag och Philip till frisör som vanligt på måndagar och tränade. Ida var hos sjukgymnasten för problemen med sin rygg och det var självklart en godkänd anledning till att inte vara med på träningen idag. Jag övade enbart på vågfön den här gången och det gick faktiskt riktigt bra! Jag har gjort stora framsteg när det gäller vågfönen, speciellt med tanke på att jag inte övat det ordentligt sedan ettan.

Det har varit väldigt mycket rykten den här veckan om hur dåligt det funkar i vissa grupper och även att många vill vara med i vår. Visst hade det funkat att ta in någon mer i vår grupp, men jag trivs så hilma bra med det vår grupp har just nu att jag inte vågar riskera det. Vi skämtar med varandra, vi vet när det behöver vara seriöst och vi hjälper varandra när det behövs. Jag är så nöjd med att det är vi 3 och jag hoppas det fortsätter såhär hela projektarbetet.

Första mötet, 28 augusti

Idag hade vi vårt första organiserade möte. Alla var närvarande och även om vi inte kom fram till allt för mycket så var det ändå skönt att prata igenom allt som hade med projektarbetet att göra. Vi disskuterade hur vi ville gå till väga genom hela projektarbetet, vad vi hade för regler, och mål till nästa möte.

Målet till nästa möte var att få så många modeller som möjligt klara till gesällen och det ska jag försöka mitt yttersta med att klara av! Vi bestämde även att vi skulle ha möten 1 gång/vecka och att alltid ha träningar på måndagar efter skolan.

Första träningen!

Idag efter skolan gick jag, Philip och Ida upp till frisörskolan för att öva lite. Vi slutar så tidigt på måndagar så det känns som ett bra tillfälle att öva. Alla tre började med att öva långhår men det gick inte så bra för min del. Hade inte mycket inspiration idag men gjorde ändå mitt bästa. Efter ett tag kände jag att jag inte kunde göra mer så då började jag öva på något jag inte övat på sen 1:an - Vågfön. Var helt förvirrad över hur jag skulle göra men efter lite hjälp från Kjell gick det bättre. Övade lite på det och efter ca. 3 timmars träning kände vi att vi var klara för dagen och begav oss hemåt.

Känner mig väldigt positiv inför detta projekt-arbete. Jag tror Ida, Philip och jag blir ett bra team. Vi ska samlas någon dag och göra upp en planering över vad, när och hur vi vill ha allt gjort. Kommer bli kalas! 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0