Helgen

Usch, sitter helt utmattad vid datorn efter ett spinningpass på friskis. Sjukt mycket jobbigare idag men precis lika roligt. Mamma och jag typ tävlar om vem som ger sig först, och då kör vi ju verkligen järnet! Ska snart äta mat. Det serveras ost&skink-paj med fetaost-sallad till, MUMS!

Har varit lite lam på att uppdatera, jag vet. Men jag har varken haft ork eller lust till att sätta mig och skriva.
Fredagen bestod av massa Stina som sov här, Malin, Otten och pinsamt fyllesnack utanför. Tror dock verkligen att det är sant att man oftast säger sanningen på fyllan, allt det där man egentligen inte vågar säga annars. Jaja. "Jag ska sluta nu." ;) TACK STINA för att du kom tillbaka så fort, jag vet att det är olidligt att inte vara här jämt! ;) Du är alltid välkommen tillbaka, anytime! Mi casa es su casa, baby. <3

Igår var jag på salongen för lite julpyntande och "lite glögg" som det så fint hette.. :) Dock hade ju jag bestämt mig för att vara nykter och alla tjejerna blev så besvikna när dom inte fick bjuda mig på all möjlig dricka, haha! Men det kommer fler tillfällen! :) Tack för att jag fick komma förbi!

Nej, nu kurrar magen! Ciao!

The day off

Nope, ingen praktik idag.. Blir praktik på måndag istället :) Är ledig då egentligen men skit samma.  På torsdag ska jag med tjejerna på salongen till Linköping och någon nyöppnad salong. Ska bli skoj! Sen har jag praktik som vanligt på fredag igen. Alltså mycket på salongen den kommande veckan, men jag ser fram emot det som tusan!

Så vad ska man istället göra denna dag? Vänta på bättre tider, antar jag. Alltså på att Stajna kommer till stationen! Ikväll blir det Otten med henne och Blomberg (haha, det där kändes konstigt!) men jag är nykter ikväll så Stajna och jag kommer hem säkert :)

Nej, men om man skulle ta och lyfta arslet, ta på sig mjukisar och stänga av låten jag lyssnat på 50 gånger denna morgon?  "Baby, breathing your love - love - love." 

Eskilstunadansarna från Norrköping! Jag saknar er alla och efter nyår händer det grejer om ni är med på det? Håll ögon och öron öppna :)

Hej, någons annans vinterland.

Jag gillar verkligen och sannerligen inte snö. Det är kallt, blött och motivationen till att göra något vettigt blir som bortblåst. Men är man inomhus och bara tittar ut är det faktiskt ganska mysigt. Helst ska man vara med någon trevlig och krypa ner framför en film.. Då kan jag gilla snön. :)

Inte idag, men en annan dag? :)

Jösses.

Jag har typ.. inget att skriva. Hejdå.


Planen går ju.. ja, åt helvete.

För några veckor sedan sa jag att jag skulle försöka festa mindre. Mest för att spara pengar. Det gick.. sådär kan man säga. Vänner från Eskilstuna kommer, människor har inflyttningsfest och ja, listan kan göras lång. Trots att man inte dricker kostar det ju alltid pengar att gå ut, på ett sätt eller ett annat. Så den där planen skjuter jag på ett tag. Ja, det låter bra.


KÄRLEK! <3



stina som lagt dit fyrkanten, din knäppis!¨
vi är för bra, tjejer! <3

Imponerad!

Jag är faktiskt rätt imponerad att det är 35-40 personer som varje dag vill läsa om vad jag har hittat på för hyss. Facinerande! Fortsätt i samma stil, folks!

Inget är heligt

"Visst finns det kristna människor som lever helt normala liv fast de tror på Gud. Jag menar, folk får tro på vad de vill. En del väljer att tro på Gud och en del väljer att tro på jultomten."

Magnus Betnér.

Igår, och inte en sekund för tidigt!

Igår kom dom äntligen tillbaka! Det bästa Flen&Eskilstuna har att erbjuda; STINA OCH ANNA!

Flickorna kom med Malin hem till mig runt halv 8 och vi satte genast igång förfestandet. Dock blev det mer fixa-allas-smink mer än förfest, men vi hade ändå så jävla kul, som vi alltid har. Sprang till bussen och hann precis med, hinner åka halva Smedby runt när jag kommer på att jag glömt passet. Vi hoppar av bussen och halvt springer i 10 minuter hem till mig igen och precis när vi kommer fram åker bussen förbi. Fan. Underbara Moa hämtade oss och skjutsade oss till stan för en liten slant, och det var guld värt!

Lämnade jackorna på Hugo's men gick ganska direkt till Otten där vi fastnade hela kvällen och hade grymt kul! Hela kvällen går inte att beskriva i ord, vi hade för roligt! Det blir bara bättre och bättre för varje gång och jag gillar er så sjukt mycket tjejer! <3 Stina och Anna sov hemma hos mig och fick stå ut med att jag gick i sömnen, men inte klaga dom inte :) Åkte med dom till stationen och kramades hejdå.. Saknar mina stjärtlappar redan! Juldan? YES INDEED!

Har precis plockat klart i mitt rum, det såg ut som bomben efter igår men nu är det fint igen! Vet inte vad som händer ikväll, det återstår att se. Nyktert blir det iallafall. Segt idag. Hörs! Ciao!


Choy's Garden

Det som brukade vara "vårat" ställe. Jaja, skit i det. Jag åkte ut till mammas jobb efter jag hade träffat Philip på stan och hjälpte henne lite med några jobb. Efter det åkte bara hon och jag till Choy's Garden och åt kina-mat. Hur mysigt som helst, är så glad att jag har henne som mamma <3.  Pratade om allt mellan himmel och jord och åkte sedan hem runt 21. Nu har jag precis pratat med Stina och planerat morgondagen som kommer blir helt kalas! Förfestar lite här hemma, sen Otten&Hugo och ett jävla röj! Ska blir uuuunderbart roligt!

Nu ska jag nog allt gå och lägga mig, åker med mamma till jobbet imorgon innan praktiken för att laga min klänning hos henne. Börjar inte praktiken förrän 13.00 så jag är nog hos henne tills dess och hjälper till :) Hon har massor av jobb nu, hon ska bland annat hjälpa till att göra om hela Otten och fixa sofforna och väggarna. Massor med jobb men jag är så glad för hennes skull att det äntligen börjar gå riktigt bra för henne, det är hon värd! <3

Nu: Sängen. Ciao!

Sovmorgon, my ass

Igår skrev jag hur skönt det skulle vara att få vara ledig och att verkligen kunna sova ut.. Jovars, det gick ju bra..  Vaknade pigg som en lärka kl. 09.30 och kunde inte somna om. Så nu sitter jag här och bloggar men ska nog ner och äta frukost snart. Idag ska jag till stan för att äntligen ta mitt körkorts-kort och sen fixa fribiljetter till Otten imorgon, om det finns några kvar. Vi får se hur det blir, någon kanske vill joina mig på stan?

Nej, nu blir det frukost, mina herrar och hönor. Ciao!


Religion

Igår åkte jag hem till Malin där även Mia och Moa var. Efter att ha tittat igenom bilderna från deras Cypern-resa  och lugnat ner oss efter allt skratt och efter att Sara anlände började vi titta på 'DaVinci-koden' (den heter så, va?).  Den ifrågasätter hela kristendomen och jag som inte är ett uns troende blev ju extatisk. En jäkla krånglig film, men den var mycket bättre än vad jag hade förväntat mig.

När jag var liten var jag många gånger med till kyrkan och bästa kompisen när jag var liten var väldigt troende, det var hela hennes familj. Jag var alltid med henne på alla möjliga möten och dylikt, men ändå fastnade jag aldrig för det. Jag gillade människorna och sammanhållningen, men det där med att be innan maten och så var inte för mig. Jag började även med konfirmationen men avlslutade det aldrig för att jag verkligen inte trodde på det. Jag tror på vetenskapen och att var människa har kontroll över sitt eget liv, inte att en specifik person eller "Gud" har fullt makt över människan och att dess liv är helt planerat enligt denna "Gud".

Jag har bara det senaste året insett att jag tror att människan har väldigt stor kontroll på vad man vill ska hända i sitt liv. Jag tror även att man kan ta ödet i egna händer.. Tex. kan du strunta i att gå fram till den där killen och prata för att du inte vågar. Annars struntar du i att du inte vågar, tar en risk och det kanske slutar i katastrof, men då kommer du ju inte hela livet undra vad som kunde hänt. Sen finns det självklart vissa saker som man inte kan kontrollera som är "out of our hands". Saker man inte kan kan kalla annat än ödet. Men det kanske var ödet att du skulle ta dig mod att gå fram till den där killen?


Åter tillbaka till DaVinci-koden! I filmen fanns det en sjukt scary kille vid namn Silas som enligt sin tro torterade sig själv så fort han syndat. Han spelade verkligen rollen till perfektion! Man trodde verkligen att han var så hjärntvättad som hans karaktär var. En stor del av det som gjorde honom så trovärdig var hur de hade ändrat hans utseende.. Måste visa bild för att ni ska förstå (ni som inte sett den) och hur det utseendet verkligen var till hans fördel i filmen..


                     Paul Bettany                                  Silas, DaVinci-koden


Nu blir det sägen för mig, är sjukt trött och jag är väldigt glad att jag är ledig imorgon!
Puss&Godnatt!

DAGENS DISS&HISS

DAGENS DISS: Börjar med dissen för jag blev så jäkla förbannad..Jag sätter mig på bussen efter en fika med underbara vännen Tina. Ser en gammal tant och även gubbe som tar typ.. 100 år på sig att sätta sig ner. Jag tänker "sådär gammal vill jag aldrig bli!". Jag är inte så förtjust i gamla människor men idag tog jag faktiskt deras parti. Gubben trycker på stopp-knappen och bussen stannar sedan på hållplatsen. En annan kille går av bussen och stackars gubben försöker ta sig fram till dörren men hinner inte. Busschaffisen stänger dörrarna och börjar åka och gubben ser helt förtvivlad ut. Jag går fram till busschaffören och säger: "Öh, det är en som vill gå av här.." Då tittar han argt på mig och ryter tillbaka: "Han får gå av vid nästa hållplats!".

Nu till dissen. Jag dissar Östgota Trafiken i allmänhet. Bittra busschaufförer, dåliga tidtabeller som inte dom håller, jävla ombordnads-avgift på 20:-. Listan kan göras lång.

DAGENS HISS:  Går till alla mina vänner. Nya som gamla, nära som bekanta. Jag gillar er skarpt allihopp och jag hade inte klarat mig utan många av er. Hissar även Wayne's Coffee's vanilj-latte. Mums.



Flashbacks!

Sitter och lyssnar på en låt vi brukade ha på konditionsträningarna med Maria uppe i Eskilstuna. Märta och jag fick dampet så fort den här sattes på, hahaah!



I'm not even sorry!

Jag är ledsen, min trogna läsare. Men alla era vänner kan ta sig där solen inte riktigt skiner.
Min bästa vän är den snyggaste på hela jävla jorden!



Foto: Nathalie Rosén

Pluggeliplugga

Yes, Philip kom till liv igen! Jag fick tag på honom och nu ska vi in till stan och Fräcka Frökens för plugg och fika. Det blir nog ännu en 'Hot Lips' som latten så porrigt heter. God är den iallafall. Nu ska jag dra mig! Ciao!

Resefeber?

Jag kommer in i pappas&mammas rum mitt i natten med täcket virat runt mig:

Jag:
Men hallå! Har ni packat än?
Mamma: Va?
Jag: Ja, har ni packat än? Vi ska ju åka snart!
Mamma: Jaha, vart ska vi åka då?
Jag: Men snälla, vi ska till Thailand ju!

För er som inte vet så går jag väldigt mycket i sömnen, även denna natt. Så imorse kom mamma in i mitt rum och säger:

Mamma: Jaha Sara, har du packat än?
Jag: Va?
Mamma: Ja, har du packat än?
Jag: Vadå, vart ska vi åka?
Mamma: Thailand, enligt dig..
Jag (som vid det här laget trodde på att mamma hade bokat en sista minuten): SKA VI!?
Mamma: Nej, det ska vi inte. Men du var inne hos oss inatt och frågade om vi hade packat.
Jag: Men vadå, ska vi inte åka någonstans då?

"We all love disco,"

Igår var jag med på disco-tävlingen i Arboga! Var jättekul att se alla Eskilstuna-tjejer igen och att vara med och heja för att fixa diverse hår&makeup :) Trodde det skulle kännas jobbigt att inte tävla, men det var faktiskt precis tvärt om. Jag tyckte det var mycket roligare och bara hjälpa till och heja. Dock känns det som att jag tävlade själv i kroppen. Trött och ont i både knän och rygg, men det var det värt!

Hoppas att det gick bra igår på visningen som min klass anordnade, och att vår grupp var FIERCE! :)

Idag är en slappardag.. Är sjukt sugen på att baka pepparkakor! Annars blir det plugg och kanske en plugg-fika med Philip om han är kontaktbar snart? We'll see!

God kväll, herrar och hönor!

Idol blev det som sagt, god mat för den delen med. Nu är jag trött men orkar inte riktigt lyfta mig från datastolen och gå först till toan (tvätta bort smink, borsta tänderna och kisselimissa) för att sedan behöva krypa ner i sängen och se till att somna. Känns bara för jobbigt liksom.

Vad tycker ni förresten om Idol i år? Jag tycker Kevin förtjänar att vinna. Varför? För att jag inte tror han har ett riktigt eget sound utan är bara sådär komersiellt bra. Och det är ju precis vad Idol är - Komersiellt. Det finns många andra som är grymma i år men som förtjänar att inte vinna. Dom som har ett riktigt coolt sound som borde få göra precis vad de vill med sin debut-platta. Inte bara få något ihop-slängt på en vecka. Anna till exempel. Och Alice, ALICE är riktigt grym. Men den där Johan Palm, han borde inte fått vara med från första början ärligt talat.

Nej, nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Kanske blir lite The Hills innan jag somnar. Inne på 3e säsongen nu :)

Sov gott, alla! Ciao!

Uppdatering

Hej alla!

Sitter just nu och väntar på att min nya praktiksalong ska ringa så vi kan planera dagen, när jag ska komma dit och så.. Just nu jobbar alla anställda på fredagar så det är fullt, så jag ska bara vara där några timmar på fredagarna fram till jul. Efter lovet blir det ändring på det..

Har så sjukt ont i magen! Både igår och idag har jag fått kramper som bara sitter i några sekunder men som gör så ont att jag inte ens kan sitta rakt. Hoppas det går över snart.. Skönt att det inte är massa massa kramper hela tiden iallafall.

Kvällen ska bli riktigt mysig. Inte för att jag ska göra något speciellt men för att jag bara ska vara hemma med mamma och pappa, äta god mat och se Idol. Har ju inte varit hemma på fredagarna (med några undantag) sen den 11 juli så det ska faktiskt bli skönt att bara vara hemma ikväll.

Nu ska jag ställa mig och laga lite mat till lunchen senare idag. Nån pasta blir det garanterat! Ciao!


Goodnight, all ya'll!

Nej, jag är så sjukt trött av någon anledning att jag bannemej ska gå och lägga mig. Nu! På direkten. Okej, nej jag ska borsta tänderna. Men sen. Eller nej, jag ska platta håret med. Men sen, SEN lovar jag att jag ska sova. För jag är verkligen trött. Det kanske märks? Hejdå iallafall!

Torsdag 15:16

Skola idag som vanligt. Tycker verkligen inte om torsdagar, mest för att vi har Småföretagande som sista lektion och trots att den faktiskt är vid 14.00 så blir man så sjukt trött ändå! Förstår inte vad han säger, vad han pratar om eller vad han skriver på tavlan. Illa.

Snart ska jag ner på stan och träffa mamma, ikväll vet jag inte vad som händer. Blir nog bara mys vid tv:n.

Nu ska jag sminka mig! :) Ciao!

The Hills,

Har kollat på The Hills ända sen jag kom hem från skolan. Pappa har fixat alla säsonger åt mig och nu kan jag inte sluta titta! Gjorde en paus för att äta middag och nu ska jag se Grey's Anatomy.. Sen somnar jag nog till Hills igen, haha!

Skola 08.00-14.00 imorgon, sen stan med mor <3

Nu börjar Grey's! Ciao!

10-minuters-mask

Jag har makeup-prov nu, eller ansiktsbehandlingsprov rättare sagt. Så nu ligger Philip inne i salen med ett baby-lent ansikte och en vitamin-mask. Snart min tur!

OLDIE!

Haha, jag sitter på pappas dator där jag har massa gammalt sparat. Bilder, musik men också massa msn-konversationer från 2004. Här är en mellan Kicka och mig:

[21:42:08] · » ¸  Kicka: Vart har du fått den ifrån ?
[21:42:15]  Sara \  Lookin: Hans sida.
[21:42:20] · » ¸  Kicka: Aha okej.
[21:42:42] Sara \  Lookin: Sämsta låt dom gjort.
[21:43:08] · » ¸  Kicka: :S okej..
[21:44:11] Transfer of "N[.U.S - Om Oss.mp3" is complete. 

HAHAHAHA :D Jag är ledsen att det här blev rätt internt, men det är så jävla kul!

Beroende?

Jag har lyssnat på Katy Perry's låt Use your love ungefär 500 gånger nu. Jag kan inte sluta!

Skola idag på första gången på 2 veckor (höstlov + sjuk en vecka) och det var utan mycket lidande. Hade prov i Makeup och sedan redovisning i svenskan. Båda gick bra, speciellt provet. Det där med redovisningar har aldrig varit min grej men idag lät det iallafall inte på rösten som om jag skulle dö. 1+ till Sara!

Kl. 21 är det CSI som gäller.

Söndag

Ville på spinningen idag, men icke blev det så :( Nästa vecka hoppas jag?

Var och fikade med Philip förut och pluggade på Makeup-provet imorgon. Kommer ju gå kalaaas det där! Kom hem och kommer på att jag glömt nyckeln, fick vänta i 45 min på att mor skulle komma hem från träningen.. Nu blir det nya Mumien-filmen med far :) Ciao!

Hon är snygg också!


I know you know my boyfriend is out of town
So have a drink, let's talk it over
So many things I shouldn't be saying now
You know I like my boys a little bit older
I just wanna use your love
tonight, tonight, tonight. tonight, tonight
I don't wanna lose your love tonight

Try to stop  my head from spinning
Too much to drink - not making sense
It's been a while since I've been with someone new
But I can't stop the way I'm feeling

As you leave please would you just close the door
Now that our love affair is over
You're exactly what I was looking for
We'll go find a shoulder to cry upon

I just wanna use your love tonight
You don't mean nothing at all to me
 x x x

Palace, yao!


Igår var det, som skrivet, utgång till Palace.
Jag lånade bilen, hämtade upp Malin och kom till Moa runt 21.
23.30 åkte vi till stan och Palace och först nu förstår jag
hur det är att skjutsa runt folk på fyllan, haha! Högljutt och jävla skoj!
Betalade för första gången inträde och det sved kan jag lova. 120:- slutade det på
och det blev kvällens internskämt:
"120:- OCH vi är nyktra. Jag tänker inte ha tråkigt!"

Hade ändå jäkla roligt och det blev många skratt under kvällen!
"KAT DELUNA! BUSS!", hoppetossa-killen, DARREN FRÅN ENGLAND,
bara grabbar på hela Palace, sugrörs-stölden, bartender-inbjudan till ia&moa.

Tack tjejerna! :) <3

So live your life

Nu är mitt rum betydligt renare. Bara att man ser golvet är ju en bedrift i sig?

Dagens planer har ändrats lite. Jag ska sminka mig nu, sen ner på stan och se om jag kan ta mitt kort till körkortet, wohoo! Förbi salongen och sedan hem. Äta med mor&far för att sedan gå på förfest hos Moa med Malin och Ia. Hör nu och häpna, gott folk! Ikväll ska vi till Palace, jag kom på att det var sjukt länge sedan jag var där och att det var på tiden, hehe..

Men vänner, nu ska jag vidare. Ciao!



Fredag

Hej alla!

Idag är det fredag och jag är (som skrivet i tidigare inlägget) frisk. Nu är frågan vad man ska göra av dagen? Jag ska städa rummet, plocka ur diskmaskinen, ta mig till stan och hälsa på min nya (?) salong och kolla om dom kan göra något åt klänningen jag köpte förra veckan. Hade klänningen den kvällen och under den tiden hann en knapp lossna och båda banden som håller uppe klänningen gick av.. Wtf? Där snackar vi kvalité.

Ringde nyss och pratade av mig lite med Malin, jag tror jag ska träffa henne en snabbis sen. Eller jag behöver träffa någon levande människa överhuvudtaget, haha! Känns som jag missat ett år trots att jag bara varit sjuk 6 dagar.

Nej, nu ska jag ta tag i mitt liv! Musik på högsta volym och städa städa städa! Hörs senare, kanske?

WOHOO!

Jag är frisk frisk frisk! Inte friskast av de friska men frisk är jag bannemej!

Usch,

Jag ber om ursäkt för hur förjäklig min blogg ser ut just nu. Jag har försökt men det funkar bara inte idag. Imorgon borde den bli snygg och sådär jag-ig. Så, vi hörs imorn. Ciao.

Sis :) <3

Jag sitter och pluggar i datarummet, min syster är i rummet brevid. Jag sätter på Coldplay - Viva la vida.

Syster: Gillar du Markus nya eller?
Jag; Va?
Syster: Ja, gillar du Makus Fagervalls nya låt?
Jag: Maria, det här är Coldplay.

Haha, bästa på hela veckan! Jag gillar henne :)

It's times like these you learn to live again..

Asså, jag är mår så botten som man kan men den här videon fick mig verkligen på bra humör!

(Orkar ni inte med hennes sång kan ni spola fram till ca 2:15)


Min fråga är nu: Varför skulle hon upp på bordet från första början? :D

AHHHH! :@

För tredje gången på tre veckor är jag sjuk. HUR ÄR DET MÖJLIGT?! inte sådär lite sjuk heller utan nu är det något som är väääldigt likt gamla godingen halsfluss. Blä. Jag går och gråter nu.

Well, hello there mate!

Nu är jag iordningfixad och ska snart bege mig med föräldrarna till grannarna som står för kvällens middag. Sen ska jag vidare och träffa Sara och Moa som jag senare ska gå till Hugo's med. Var där igår och hade för första gången riktigt roligt där. Har inte känt mig riktigt bekväm innan. Men iallfall, vi ska dit idag med. Hoppas att Mallan joinar oss senare? <3 Lånar bilen ikväll och partajar nyktert så jag slipper taxin på 200:- igen. Nejtack. Jag hoppas på en trevlig kväll, hoppas ni får en med :) Puss!

RSS 2.0