Efter.. allt helt enkelt.

      Malin, vi ska inte i träsket vandra.

Därför slutar jag. Precis här och nu. Sådär som jag kände för 3 år och 9 månader sen känner jag nu med. Jag ger upp helt enkelt. Jag fokuserar på allt och inget annat och vill inte ens tänka på det. Godnatt gott folk.


Woh! #2

Beställt Malins present, ojoj! Som gjord för henne :D

Min parents, alltså! <3

Jag hade inte önskat mig något speciellt, 19 känns inte så speciellt i allmänhet faktiskt. Jag visste att jag skulle få en jacka, så hade jag önskat mig lila mössa och halsduk. Sen tog det stopp.

Vad gör då min mamma och pappa? Jo, dom köper mig en kamera dom sötnosarna! Jag har ställt in mig på att aldrig mer få något sånt eftersom jag har en viss tendens att tappa bort saker eller få dom förstörda. SÅ FICK JAG EN NY KAMERA! Jag älskar dom där sötnosarna!

Nu ska jag äta lunch och sen bege mig mot skolan. Inget mentorsråd idag, bara svenska och makeup. Jag hoppas på fika med någon söt människa sen? Hör av er om ni vill hitte på nåt :) (typ.. Malin?)

Nu: Mat.

Tack alla underbara människor för alla grattis-sms och samtal <3

Woh!

Ett stort vackert grattis till mig själv! :)

..Nu är det bara ett år till jag fyller 20, woh!


.

'Cause every kiss and every hug,
You make me fall in love,
And now I know I can't be the only one,
I bet there's hearts all over the world tonight,
With the love of they life who feel...
What I feel when I'm

With you
With you
With you
With you
With you

Myslördag

Idag ska jag bara vara hemma och ta det cool-lungt (ko-lungt?). Har ätit med familjen nu och ska slänga mig i sängen med popcorn och isvatten och se Drillbit Taylor. Tydligen en komedi med Owen Wilson. Tror inte jag orkar söka runt om den, jag kommer nog somna ändå.

Hoppas ni får det kul idag, Malin & compani! Jag stannar hemma, jag hade nog inte varit mycket till sällskap så trött som jag är.. Nästa helg blir vit och helgen efter det är det dunderparty för Ida&Malin! :) Ser fram emot!

Nu: Sängen!

DOS KORVOS!

Oj-oj. Vilken kväll vi hade igår! Helt underbart, sjukt, kittlande roligt och jag hade inte tråkigt en enda gång.
MALIN, VILKEN PÄRLA DU ÄR! <3

Kvällen började med att jag åkte till Malin runt 20. På bussen träffade jag partyprinsarna 1, 2 och 3 som vi sedan mötte upp på Otten. Jag och Malin gick nästan direkt från henne till Moa där det vankades förfest Malins mycket trevliga vänner. Dricka förtärdes och musik spelades, även en och en annan discodans avverkades. Jag och Malin fick skjuts av snälla Anna till krogen och ja, en av alla roliga grejer som hände under kvällen hände redan vid ingången. Let's leave it there.

Kl. 03.10
Jag: Fan, vad gott det vore med korv.
Malin: Jaaaa, gee miiiiiiiig.
(Jag går fram till korvståndet)
Jag: Hej! DOS KORVOS, TACK.


Idag mår jag inge vidare och fick inte mycket sömn inatt, funderar på att ta mig en powernap innan vi ska till syster på inflyttningsfika. Vi får se.


Hörs kanske senare. Ciao!


Inflikat:

Förresten, jag mår illa så ful min design är att jag inte ens vill titta på den. En ny skall skapas så fort jag får tid. Pillar ju just nu på Malins nya och Märtas ska också hinnas med.


Men BLÄ!

"I skåne säger vi pullen!"

Nu är jag iordninggjord och ska snart ta bussen in till stan för att möta Märta för fika och jag som smakråd. Vet dock inte vad hon ska köpa, men det löser sig nog :)

Jag är taggad inför kvällen även om jag ännu inte vet vart vi ska ta vägen. Palace, Hugo eller Otten? Tuffa val i dessa dagar. För första gången någonsin vill jag till Hugo, Malin vill till Otten och båda kan tänka oss Palace. Oj oj. I-landsprobelm! Nu måste jag springa dock, hörs senare!


Gullegrisen!

(rubrikens betydelse? none.)

Jag känner mig idag sådär väldigt upprymd och glad! Känns otroligt härligt faktiskt. Jag är sjukt megapeppad inför morgondagen då jag först ska gesäll-träna på frisörskolan sedan åka hem och göra mig lite iordning inför dagen. Jag ska fika med Märta, (just det, jag måste ringa henne!) sedan hem till Malin (som vanligt) för fix och mys och ta-igen-prat-om-livet. Vi ska för en gångs skull inte bara förfesta tillsammans, även om vi trivs väldigt bra med det, utan vi ska förfesta hos Moa, en söt kompis till Malin. Jag VET att morgondagen kommer bli en toppen-dag, och jag ser fram emot den! :)

MIGRÄN!

Aldrig haft det i hela mitt liv men idag när vi slutade skolan blev det helt suddigt för ögonen och på bussen hem ville jag bara dö. Värsta huvudvärken jag haft i hela mitt liv och helt kallsvettig och dan blev jag. Usch. Kom hem, tog av mig kläderna och sov mellan 16.30-19.00. Bara sådär. Mamma väckte mig och frågade om jag skulle ha mat, vilket var mycket välkommet.

Har tittat lite tv och sådär nu men ska ta och lägga mig nu, även fast jag inte börjar förrän halv 12 imorgon. Men, sov gott :)


Note: Fick tråkiga, pessimistiska kommentarer om min felstavning från Philip. You fucking cunt, är du nöjd nu?

Ridå-ridå-ridåååå-å-å-å-ååå

Idag efter gesällträningen gick jag och Ida till Chicken och efter det blev jag medtvingad (okej, det var frivilligt, jag ljög.) på en lektion i Körsång A. Först sa tanten som höll i det att det var fullt men med mina hundögon kan man få det mesta. Så in flög jag i Alt-gruppen och det sjöngs både Gimme, gimme, gimme och Thank you for the music. Stackars körkamrater säger jag bara, jag satte väl inte en ton rätt. Jag vet knappt vad en ton är?

Mitt uppe i allt får jag även reda på att vi ska ha nån jäkla musikal? Haha, i did not sign up for that. Men så kom jag på; MAN FÅR JU DANSA DÅ :D så det kanske inte är så illa ändå.

Nu är färgen i håret lite bättre, tack och lov. Imorgon är det klassfoto, mitt sista någonsin. Alla kommer vara jättesnygga och se riktigt farliga ut.. Vår undertext är;

HvFr3
Philips.. Änglar?


Vi har nämligen bara en stackars kille i klassen och tjejerna är ju inte att leka med. Så vi har Charlie's Angels fast HvFr3-varianten på det :) Ska bli skoj!

Nu ska jag föna håret sen sova,
Ciao!

Räsiman!

GRATTIS FIA som kom på 16e plats av 60 på en världscup, hennes första stora utomlandstävling dessutom! :D


And she's like; Whoa!

Jag är fan stolt.
Designat min systers blogg nu och jävligt nog är den snyggare än min :)

Ta en titt :)     mariasoderlund.blogg.se

Nu ska jag äta lite, skriver senare!

Hmhm.

Superjämnt och fin blond, bara det lilla problemet att botten 2 steg ljusare än längderna. Vi fixar det imorgon, hoppas jag.


Your presence still lingers here, and it won't leave me alone


IT'S ALIVE!

JAG KAN GÅ, JAG KAN GÅ, JAG KAN GÅ, JAG KAN GÅÅÅÅ, det gör ont, MEN JAG KAN GÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ :D :D :D

Mhm!

Det ÄRT.

Dax att ses, va?

Vårdcentralens stolthet

Förresten, jag har ju helt glömt bort att berätta om den underbare, magnifika läkaren jag fick att titta på min tå.

- Hej, Lars.
- Ja, hej. Sara.
- Jaha, (med jordens lamaste ton, ever.) vad har vi gjort här då?
- Jag slog i tån igårkväll i trappen och nu kan jag inte stödja mig på foten.
- Jaha, och sen då?
- Vad menar du?
- Vad hände sen?
- Ja, jag fick jävligt ont och satte mig ner.
- Sen då?
- VADÅ SEN?
- Ja, vad gjorde du efter det?
- Ingenting. Hade ont. Satte foten i högt läge i soffan sen gick jag och la mig.
- Okej.

(Här efter börjar han pilla och vicka på tån. Varje gång jag typ visar minsta tecken på att det gör ont ber han om ursäkt och förklarar 10 ggr att det är något han måste göra. EH, JA! det fattar väl jag med?)

Efter några minuters vickande säger han;
- Jaha..
- Ja?
- Vad tror du har hänt då?
- VA?!
- Ja, vad tror du har hänt?
- Inte vet jag? Hade jag vetat det hade jag väl inte varit här?
- Nej, men jag tänkte bara om du hade en aning.
- Det är väl inte mitt jobb att veta, eller?
- .. .. .. Nej, det är det ju inte.
- Mm.

Sen skickade han vidare mig till röntgen och just det, sa jag att han var EN TIMME sen?

FramSTEG

Idag när jag skulle gå från skolan till bussen tog jag faktiskt några steg med onda fossingen! :) Visserligen med stor hjälp av kryckorna, men det är ju i rätt riktning. Jätteglad över det, men sen när jag väl var ca. 10 meter från busshållplatsen ser jag min buss bara schvisha förbi. Tack för den.

Nu är jag iallafall hemma och ska nog bara ta det lungt ikväll igen. Hade mysig kväll med mamma&pappa igår. Vi åt god mat (som alltid) och kollade på Idol och garvade halvt ihjäl oss åt delar av kvällens Idol. Nog för att det är roligt med folk som inte kan sjunga, men hela grejen går väl ut på att dom ska hitta talang? Nu känns det som att dom har fler folk som inte kan sjunga, än dom som faktiskt kan. Jaja. Väntar spänt på att livesändningarna ska sätta igång. Ser ut som det blir mycket bra i år.



Plastic Surgery

Såg precis ett program på 3an om unga som ville skönhetsoperera sig. Vet precis hur dom känner, var likadan för 3 år sedan. Nu skulle jag aldrig kunna tänka mig operera mig, kanske när man blir äldre och saker börjar hänga i knävecken, haha!

Iallafall, nu var det en 17årig tjej som ville förstora brösten och hon hade verkligen inte mycket innan. Hon fick se massa exempel på bröstförstoringar som gått fel, hon fick vara med på en operation ovs. men valde ändå att göra operationen. Jättekul för henne, tänkte jag. Men så fick man se efteråt hur hon såg ut och hon såg verkligen inte vettig ut! Det var som två fotbollar under linnet, ungefär som när man stoppa sockor i tröjan när man var liten, fast större. Skulle jag någonsin göra det skulle jag hellre se till att det såg naturligt ut än att dom skulle vara stora. Och ändå sa den här tjejen (som var verkligen jättesmal); "Well, now my upperbody and lowerbody look porpotional". Jo, tjena.


Vad tycker ni om skönhetsoperationer?


Dagens räddning



Inte nog med att jag har ont i foten, bara för jag aldrig sätter ner foten i marken påverkas mitt knä och nu har jag ont där med. Lägg på huvudvärken så har du min middag = panodil. Oj oj, nu har jag varit på tok för negativ hör jag..

Jag har ju faktiskt fått väldigt mycket gjort idag. Har pluggat till svenskaprovet, skrivit klart 1 av 2 engelska-rester, och letat info om Barockens målare. *klapp på axeln*

Nu ska jag försöka få på mig ett par strumpor för jag fryser sjukt mycket om fossingarna! Sen blir det Tv hela kvällen :)

Pusspåer!

Poor thing

Och jag antar att detta anses vara.. åtråvärt? Snyggt? Nyttigt?

   

Design-mani

Satt och pillade jättelänge på en ny tuff design som ändå i slutet bara blev blaj, så jag gjorde en ny, ren och enkel som får duga för nu.

2 designs på 1 dag, det är inte illa.

Känslan

Jag känner mig.. inte välkommen. Och bortglömd,


If there's a problem, i'm trusting you to let me know?

Herregud,

Vaknade imorse och bröt ihop totalt. Förstod då hur jobbiga de närmsta veckorna kommer bli. Blä, jag hatar att förlita mig på andra. Inte blir det bättre av att vi är i två olika lokaler i skolan nästan varje dag, och att det tar 10-15 minuter att gå mellan dom. Fatta vilken tid det kommer ta med kryckorna, om man ens orkar gå så långt med kryckor?

Jag är iallafall idag sjukt deppig och stannade hemma från skolan. Ringde sjukanmälde mig och har gjort mycket skolarbete hemma nu på morgonen så jag inte hamnar efter.

Imorgon ska vi ha lära-känna-dag med alla småttingar, både frisör och stil&trend. Vår klass ska alltså hålla koll på 130 elever :| k-a-t-a-s-t-r-o-f. Jag ska iallafall dit och göra mitt bästa, får se hur långt jag pallar.

Hey hoe, I broke my little-toe.

Usch, det blev inte bättre och efter 5,5 timme på akuten (exklusive tiden på vårdcentralen&röntgen) fick jag åka hem med ett fjuttet jävla plåster på min lill-tå.

Den är bruten, jag kan inte gå, det finns inget att göra åt det, och det kommer inte bli bättre på många veckor. Buhu, poor me..

:'(

Jag har antingen brytit, allvarligt stukat eller fått min lill-tå ur led :(
Förstår inte hur något så litet kan göra så jä-ä-ävulskt ont? Om det inte är bättre imorgon, ( kan inte gå, tur att man har kryckorna från knä-tiden ) ska vi till vårdcentralen. Jag har så ont att jag typ vill till akuten, men det var visst inte nåt de kunde göra något åt, säger mor min. Hoppas det är bättre imorgon, eller att tån sitter där den ska sitta :(

Nu ska jag försöka sova, Puss!

Livets viktigaste fråga?

Jag: Gud, va ful jag blev på den där bilden!
Malin: Jag då? Varför ser jag ut som ett rätt rådjur?
Jag: Rätt rådjur?
Malin: En rädd rådjur?
Jag: HAHA!
Malin: ETT RÅDJUR SOM ÄR RÄDD!
Vi: Vad fan heter det?!

I need some distraction, oh a beutiful release

Det är något i mig som trycker ner mina axlar, något som inte stämmer. Har det någonsin stämt förresten? Något, någonstans i mig är tomt. Men vem vet vad?

'


Ikväll ska jag på bio med mamma&pappa, ska bli mysigt. Det är inte ofta vi gör saker tillsammans. Jag älskar mina föräldrar, dom är de bästa man kan önska sig. <3 Efter bion ska jag träffa Malin och så får vi se vart vi tar vägen på förfest eller om vi bara sätter oss hos henne och myser :) Vi får se. Måste hämta upp min dricka hos Marcus som jag glömde där sist vi förfesta..

Men, nu ska jag duscha! :) 


Imorgon

Är jag FULLt med på noterna! Blomberg unt Söderlund, waaatch ouuut ;)


Sara-hjärta

Spend all your time waiting
for that second chance
For the break that will make it ok
There's allways some reason
to feel not good enough
And it's hard at the end of the day

You think I'm blind, I've got eyes to see


One word; WOW.


For the ones we left behind

Pepparsås, Vänner. placering i sängen, Oboy-blandning, "Fläskfilé, eller?!".

För kanske 4 månader sen var den listan så jäkla mycket längre. Oändlig om inte annat. Är jag påväg åt rätt håll? Det känns som det, och jag hoppas på det.



Idag var det skola. Var sjukt trött hela tiden och fick mot slutet en sån huvudvärk att jag bara ville ta Peters skrynkliga, lilla huvud och mosa sönder det. Dagen kändes helt onödig förutom att jag äntligen börjar figuera ut hur min långhårs-frisyr till gesällen ska se ut. Yay.

Här är lite bilder från träningen igår när jag vägrade ge mig, haha. Jag SKULLE lära mig göra en hängande-i-pannan inbakad fläta som sedan gick upp till tofsen. Gick sådär i början, fick ändra taktik flera gånger men till slut såg det riktigt bra ut!




Thank God It's.. Tuesday?

Åh, jag gillar verkligen tisdagar. Bara den härliga börjar med en underbar sovmorgon till 10.45. Skolan flöt på som vanligt och idag lärde jag mig att när det gäller färganalys är jag en svag vår som kan låna av höst. Mycket bra att veta.

Kollade på Vem kan slå Filip och Fredrik förut. Haha, dom är så jävla sköna :D Hade helt glömt bort SYTYCD, men råkade hamna på den kanalen ändå, så det gjorde inget. Nu ska jag snart sova, orkar inte se klart programmet, sover hellre haha. Nåt jag aldrig prioriterat tidigare; Sömn.

Hoppas ni haft en fin dag,
Ciao!

Heaven is a place nearby

.. so there's no need to say goodbye.


Fick inte mycket sömn inatt, hade en riktigt dålig kväll igår och var så trött imorse att jag var såå nära på att inte ens gå till skolan. Men så tänkte jag att; Nej, jag är inte den där Sara längre. Vips, så var jag på bussen mot skolan. Kom dit 40 minuter tidigt så jag passade på att tvätta håret och ge det en inpackning på skolan, vilket lyx vi har egentligen?

Skolan flöt på som vanligt och efter skolan gick jag, Ida och Philip som vanligt upp till frisör och gesälltränade :) Vi låg nog lite på latsidan idag, eller iallafall jag :P Fick iallafall öva permanent på kort hår vilken jag verkligen behövde.

Nu har jag msnat lite och pratat massa i telefon, nu somnar jag snart, haha. Trött som en tok, skönt att vi har sovmorgon till 10.45 :D

Sovgott, gott folk :)

Fan

Jag vill bara dansa och ha roligt?


Vart tog dagen vägen?

Herregud! Jag kom hem rätt sent igår, halv 4 rättare sagt, men kom ändå upp till audition och var inte ens trött. Efter den kom jag hem vid 12 och sen lyckades jag somna i soffan och så sov jag till 16.00?! Hur fan gick det till?

Iallafall, snart ska jag övningsköra och åka till Malin och bju på pizza för att sedan gå på Brick and Lace ikväll :D Visserligen har dom en känd låt, men ska bli skoj ändå! Har alltid kul med Malin, gillar henne skarpt! <3

Nu ska jag äntligen iväg

Jösses, vad tid jag har tagit på mig! Men nu ska jag iallafall bege mig mot Malin!

Imorgon ska jag upp tidigt för audition, håll tummarna! :)


My favorite couple


Godmorgon! Eller..

Ja, nu är jag vaken iallafall. Har iofs suttit vid datan i 2 timmar eller nåt, sjukt vad tiden rinner iväg!

Idag ska bli en bra dag! Jag ska äta lite nu sen fixa mig för att åka till Malin :) Har inte träffat henne på ett tag nu, framförallt inte festat med henne på ett tag! Så jag ska till henne lite senare idag, senare kommer Tina dit så ska vi äta middag. Sen ska vi ut, dock är både Malin och jag nyktra men klart vi kan ha kul ändå! Lite vin till maten kanske inte skadar? ;)

Nej, nu måste jag slänga mig i duschen så man blir lite fräsch till kvällen! :)

Slowmotion

Idag har varit en seg dag och jag är seg. Så det blir inte bättre än såhär idag. Godnatt!

Ännu en dag i skolan

Skola som vanligt idag, gick bara till 10.45 som vanligt på måndagar. Efter det gick jag och Philip upp till frisör (idag utan vår 3e gruppmedlem) och övade vågfön. Det gick mycket bättre för mig idag på vågfönen men ska nog köra det nästa måndag (eller kanske torsdag?) också.

Jag bakade mig en kladdkaka förut, den satt fint i magen ska jag tala om, yummie.

Nästa station; Sleepyville

Idag har jag varit sådär skrämmande engagerad och aktiv. 

  • Städat hela mitt rum (tom. dammsugit och dammat!)
  • Pluggat och gjort klart Företagsekonimin som ska vara klart på torsdag
  • Fikat med Philip och planerat lite till på projektarbetet
  • Sökt jobb sådär as-spontant
  • Övningskört
  • Läst och sammanfattat Renässansen
  • Skrivit ett nytt och bättre CV som ska ges ut imorgon
  • Fått tag på alla modeller till gesällen :D


BRA GJORT SARA!   (klappar mig själv på axeln)

nu är jag trött och ska sova! godnatt!


RSS 2.0