::

Cause I don't know, who I am
Who I am without you.
All I know is that I should.

"You never really feel a sad lovesong until you experience it in real life."


Sitting here alone with my memories
Staring at the picture of you and me
They say I look fine
But if walls could talk,
they tell you all about how much I break apart

Praktik

Idag var det praktik som vanligt.. Same old, same old.

Imorgon är det jobb och troligen torsdag också.. Får höra med Pernilla när det passar bäst. Ringde sponsoren och dom ville åtminstonde sponsra med 500:- vilket kanske inte är en förmögenhet, men jag tackar och ta emot allt känner jag. Vill inte lägga hela min lön på sponsringen om jag kan undvika det. Väntar fortfarande på svar från Rejmes, hoppas hoppas!

Låg uppdaterings-status

Japp, har legat på latsidan när det gäller bloggen ett tag nu. Sorry för det!

Idag hade vi som vanligt träning i hall med formationen. Gick kalas men fick reda på att vi bara har 3 (!) tävlingar kvar till Vm och det känns knappast som att vi är riktigt där. Placeringarna har vi precis ändrat så alla ska kunna gå normalt till sina platser och slippa springa häcken av sig och dessa placeringar sitter inte riktigt än. Men detta klarar vi ändå! :)

Efter detta åkte vi Norrköpingstjejer hem och hade en dansuppvisning på Friskis&Svettis och det gick ju galant! Tack alla tjejer som ställde upp och var med på detta! Tusen tack <3

Sen kl. 16 har jag bara degat och tog precis en dusch och ska nu faktiskt krypa till sängs. Trött till tusen är jag, usch ja.

Förresten! Irland-planerna går i rätt riktning! Boende hos släkten är fixat, så nu är det nääääästan bara att åka :D OH YEAH!

Nu; ANTM Cycle 10 Episode 8!
Sen; Sova.
Imorgon; Praktik, inte mindre än 3 modeller/kunder.
Telefonsamtal med sponsorer! (glöm inte!)

:blank

'It's just enough to feel your breath on mine
To warm my soul and ease my mind
You've got to hold me and show me now

Give me
Just one part of you to cling to
And keep me
Everywhere you are
It's just enough to steal my heart and run
And fade out with the falling sun'


Mentor Pär

Vår kära mentor välkomnar oss med ett:
"Välkomna alla barn i Bullebyn!"

Ett vackert bevis på hans kompetens som lärare..

Brat


"Asså, det är är ett så kallat 'Brat-Party'. Så vi ska inte dricka champagnen, vi ska bara spruta den på varandra!"



image54

Helt onödig dag, typ.. (Yo?)

Dagen började ju finfint med  noll sömn för att sedan jobba 06.00-08.30. Inprincip sprang till skolan för att hinna till den förbaskade samhällslektionen och mina kära klasskamrater berättar då för mig att jag inte har en enda lektion idag. MEN KUL DÅ?!

"Jaja, jag kan väl plugga lite hemma när jag ändå har tid." Men vad händer? Jo, jag somnar i soffan och sover 3,5 timme. Hann inte plugga utan lagade mat, och ska nu åka till trafikskolan, skriva lite teori och sedan ha körlektion..

Tisdagar är min favorit Tv-dag. Bara bra program ikväll och så är det ju säsongs-premiär på Ugly Betty! YAY!

Något som inte är lika kul är att älsklings Dennis är borta typ hela tiden och att jag saknar honom mycket mycket :( Hoppas det går bra ikväll älskling <3

B to the AKIS

Shit, jag mår verkligen som jag förtjänar idag.. Men jag tror det var värt det, jag behövde komma ut lite. Haha, ensam på dansgolvet när livebandet spelade Metallica, men f-a-n vad jag rockade ;)

Nu ska jag klä på mig och borsta tänderna, sen bär det av mot Eskilstuna för discoträning. Träffa Dennis ikväll? Miss him.



Philip, du är en underbar vän. (hjärta <3 på dig.)


     Philip & jag träffade några gamla 9C:are :D

     Vi fotade och jag drog till med en "Maria".. HAHA (This one's for you sister!)

     You're the best I've got!

P to the ARTY

För att dränka mina bekymmer är planen för kvällen att dränka mig i alkohol. Inte riktigt så illa men något i den stilen.

Jag ska förfesta hos Philip och sedan träffa Denise & musikal-gänget för att sist gå till Black Horn. Jag hoppas på en trevlig kväll med mycket dans, många skratt, få spyor och inga tårar.

/CryBaby

Igår var en relativt bra dag

Jag kan inte säga det samma om dagen. Jag är bara sjukt besviken på mig själv, ledsen, irriterad och deprimerad.

NEJ: Mitt liv blev inte som jag trott
NEJ: Jag känner inte samma glöd för livet som jag brukade göra
NEJ: Jag trivs inte längre i min klass.
OCH NEJ: Jag vill inte gå ett år till i skolan.

JA: Jag vill ta studenten nu, precis som alla andra i min ålder.
JA: Jag vill börja jobba.
JA: Jag vill åka utomlands och jobba NU, inte om ett år.
OCH JA: Jag ångrar just nu, i det här stadiet, att jag sökte om till frisör.

Jag älskar yrket, det gör jag verkligen, jag tycker det är skitroligt. Men jag gillar inte det faktum att veta att jag kunde gå mina 2 sista månader i skolan nu. Det är verkligen förjävligt. Och jag har ju heller ingen annan att skylla på än mig själv och mina "drömmar". Det gör det hela ännu mer idiotiskt.

Jag kanske hade orkat, jag kanske hade stått ut om jag visste att det snart var slut. Men nu är det så att jag precis ska sluta tvåan, inte trean, och jag VET att jag har ett år kvar. Jag är redan så skoltrött att det inte finns och jag känner mig inte behörig någonstans. Jag väntar hela veckan på att det ska bli helg och då sitter jag bara hemma och tycker synd om mig själv. Vad fan är det för liv?

Det enda jag längtar efter är dansen. Där har vi något som aldrig gör mig ledsen eller besviken. Ställer alltid upp för mig och kommer brinna i mitt hjärta för alltid..

Och D, jag älskar dig.

Successful hairdresser

Idag kände jag mig verkligen nöjd och proffsig när jag fick en kund på kundpasset idag i skolan. En kvinna vid namn Annika kom in med mörk utväxt, dassiga röda längder och en slät page med tunnt hår. Hon ville fylla på det med intensivt rött i längderna och mörkrött i längderna. Jag klippte kort-kort i nacken och upp runt örat med långa alv-polisonger. Klippte en kort assymetrisk lugg och det var HELT FABOLOUS! Asnöjda blev vi båda två! Färgen och klippningen var perfekta ihop.. :D

Nu har jag engelska B i 2h och 20min, och som Pheobe skulle säga, "WOOOOO-HO!"

Lillprinsen!

Fick just ett mejl av en okänd människa med rubriken "lillprinsen!". Hmm, vad kan detta vara?

"Hoppas resan hem gick bra, i söndags är dessa bilder tagna + några till. William är så så så söt. Må så gott Kram mormor"

Efter detta följde (som lovat) några bilder på en helt främmande bäbis. What? Inte bara vanliga bilder, utan även en nakenbild på grabben som tydligen hetter William (?) som inte var alltför smickrande. Spännande sak det här med internet..

Kärlek, kärlek, kärlek <3

13 fina månader idag, bäbis! :)

image49


Fint

Ramlade in på en blogg om en tjej vid namn Jonna som är nybliven mamma och bara 18 år. Helt sjukt vad fina dom är tillsammans och att det finns bevis på att det går utmärkt att skaffa barn vid tidig ålder. Sen finns det som som absolut inte är mogna för det, men den här tjejen tror jag verkligen är det!

Keep up the good work!

http://jonnalantz.blogg.se/

AHHHH

P- to the -LUGG

jag är verkligen på riktigt så jävla skoltrött.

Jag vill ta en stund till att tacka klädkedjan Sisters..

.. som lyckades fantastiskt bra med mycket små medel att ge min dagens dos av depression. De hade skickat ett litet vykort till mig, officiellt i "vänligt syfte", men som fick mig att känna allmänt bläääh. Ett fint bevis på att mitt liv inte blev som jag riktigt ville och att jag inte riktigt känner som jag ville känna.
 
Jag tycker inte om Sisters längre.

image48


Partystylerz tar hem segern!

Här är äntligen en vid på vår formation! Detta är från tävlingen i Kalmar förra helgen, då vi VANN :D
Ljuset och kvaliten är sådär men det är bättre än inget.. Tack till Erica som filmade :)


Sömn?

Klockan är nu 03.13 och jag har ännu inte somnat. Sen kan vissa saker komma ivägen, men ska man inte blir trött efter "saker som kommer ivägen"? ;)

A Big HairDay

Ojoj, vad jag har jobbat med hår den här veckan!
Trots  att jag har varit sjuk :)

Färgat mamma på salongen. Hade en mörkblond, guldig botten färg och gjorde sedan slingor i hätta. Färgade min brors flickvän igår. Hon var ljust brunhårig innan och jag gjorde underhåret mörkt och gjorde slingor i samma mörka färg, blondt och behöll slingor i hennes naturliga färg. Sjukt nöjd med det resultat! Idag gjorde jag blonda slingor på min bror som är ganska ljust brunhårig annars.. Gjorde inte vita slingor utan bara lite "sunkissed"-look. ASSNYGGT! :D Klippte sedan honom, också jättebra blev det :) Nu har jag stylat min brors flickvän som på party. Fixade även min systers hår som också ska iväg.

Yeah, I rock!

The Big Bang Theory

Såg på en ny serie igår på 5an som hette just det. Jag kanske har sämsta humorn i världen, men jag och pappa höll på att DÖ av garv! Så jävla roligt.

-So you're not over her?
-Our children will be smart AND beutiful!
-Not to mention, imaginary!

image47

NU BÖRJAR DET ROLIGA :D

SO YOU THINK YOU CAN DANCE SCANDINAVIA! :D

The Moment of Truth

Denna serie ska ju komma i Sverige nu också, men då kallas 'Sanningens ögonblick'. Gillar man skvaller och hemligheter är detta definitvt något som passar! Har tittat på några avsnitt ur Amerikanska serien nu, allt finns ju på Youtube.com ;)

Tagg

Jag är fortfarande sjuk som ett as, men är så JÄVLA taggad inför Vm som är om mindre än två månader!
Letar fortfarande sponsorer, går inge vidare alls :( I absolut värsta fall får jag lägga ut mina egna pengar under tiden, ifall jag inte hinner fixa nog med sponsorer till sista april. Jag ska skicka iväg massa sponsormejl till massa olika ställen nu iallafall, och så ska jag & pappa åka runt till massa affärer och inprincip knacka dörr. Yay! = /


Imorgon ska jag iallafall till skolan har jag bestämnt mig för, och försöka hinna till gymmet och träna knät. Har lovat mig själv och Maria att jag ska kunna gå ner på huk till vm, har ju inte kunnat det pga knät. Men då behöver jag träna träna träna och då har man inte tid att vara sjuk!

Nu ska jag skriva på mitt engelskaarbete och sen äta lite.

Doggysitter once again

Från och med idag till lördag är vi hundvakt åt mammas kompis hundar. Jordens keligaste hundar, Ebba & Cindy :D Ligger i mammas&pappas säng och slöar, mår lite bättre men har fortfarande feber.. Hoppas på att må bättre imorgon. Håll tummarna.

Gamla bilder

Igår när Philip var och piercade septum fick jag äntligen bilderna från vårt projektarbete från förra året. Helt grymma bilder och snacka om att vi gick in för det. Sminket är gjort av Pernilla Ilshagen, hår av mig & Philip. Fotade och redigerade gjorde Jonni Keisu från www.316L.se. Projektarbetet handlade om olika hantverksyrken och vårt var om Makeup-artister.

                   


              

Buhu

..Det är så syyyynd om mig! Det är det jag iallafall ligger och tycker om mig själv just nu.

Sov hos Dennis och vaknade med värsta ont i halsen och nu har jag feber :( Hatar verkligen att vara sjuk.

Pärlan!

Nu har jag äntligen hittat kabeln till datan så jag kan koppla in mobilen!

Här är pärlan, gillarn skarpt!

image30



Här är Fia och jag i lördags morse, innan vi åkte till tävlingen.

image31



POKALEEEEEEEEEEEEN :D :D :D

image32

Ojoj!

Ska med Philip idag till Lucky 7 och se han bli nåldyna åter igen!
Frikkn' awsome!


En sån vill jag ha när jag blir stor



SÅ JÄVLA SÖÖT!

Addicted

Confession;
Jag känner mig jävla tuff sittandes här vid matbordet, bloggandes, med min laptop :)


Dagens Irritationsmoment

Lyder som följer; Östgötatrafiken.
Tjena maccarena, man ska inte kunna komma till skolan för deras jävla nya system! Man FÅR ladda ett nytt periodkort men då får man betala en hundring till? Whats up with that?

Så nu måste jag gå till Ica här i Smedby för att kunna ladda på mitt refillkort (eftersom Ica inte är ett försäljningsombud för Östgötatrafiken) för att skicka en sms-biljett så jag kommer till stan där jag äntligen kan köpa mitt SATANS JÄVLA PERIODSKORT!

Nu går jag. Eller aa, haltar bort till Ica. HEJDÅ!


EFTERLÄNGTAD VINST!

Ä-ä-äntligen fick vi vinna!


Dock så kan jag inte gå eller sträcka på benet nu för jag har så ont i knät men det var det värt! :D

Tävling, Kalmar

Ikväll, rättare sagt 18.30 åker vi mot Kalmar för en discotävling!
Är taggad till tusen, iallfall i formationen.. Paren och singel känns sådär, har inte tränat mycket alls :(
Förhoppningsvis vinst i formationen om allt går enligt planerna, är trött på att komma tvåa!


Sitter nu på engelskan, klar med uppgiften vi skulle skriva idag så jag sitter här istället ..

Ska snart åka hem, spraya mig och packa.

Ehm.. Hejdå.

Let me se you WORK!

Trött men glad nu för tiden!
Mycket träning, massa roligt och forhoppningsvis lite fastare kropp om nån månad!

Lördag; Formationsträning 10-17
Söndag; Discoträning 14-16
Måndag; Aerobic + gym 19.30-21
Tisdag; Aerobic + gym 17.30-19
Idag; Skolgympa + discoträning 8.30-10 / 19-21


RSS 2.0