Home, at last!

Jönköpings-vistelsen började kalasbra men gick tyvärr bara utför. Är iallafall helt hemflyttad nu och är väl en och en annan erfarenhet rikare. Typ som att inte ta någon skit. Erfarenhet #1. Eller som att det är ditt egna insats som spelar roll.. Erfarenhet #2.

Kommer därför flytta upp till Eskilstuna lite tidigare än planerat, troligen den andra om vi får tag på flyttbilen tills dess. Måste mixa börja mixa musiken till formationerna med Maria och göra danserna till lägret! Åh, lägret kommer bli så nice! :D Ska bli skönt att komma in i gänget!

Idag ska jag hämta mina köksstolar, sola och kanske tvinga Mallan på en fika? Hoppas hon har en minut till lilla mig, det känns som evigheter sen vi sågs!


Does it make me look (sheep)?

Igår klippte jag en kille, han var bara på genomresa från Stockholm, där han bor, ner till Nice.. Han verkade som vilken snubbe som helst, ända tills jag frågar vad han jobbar med. Vet ni vad han gör? Han håller på med reklam och är en av killarna som utvecklat Tele2-reklamen med fåret Frank. Så coolt! Så där satt vi och gick igenom alla reklamer, och jag satt nästan och tjöt av garv. Älskar Frank, the cheap sheep!

Han berättade att Frank är mekanisk och killen som gjort honom är samma kille som gjort Jurassic Park-dinosaurierna. Bara att frakta fåret från Kanada, där den gjordes, till Sverige kostade en halv miljon dollar. Sjukt.

"At Tele2, we're born to be sheep. It's in our DNA. So sorry... Daniel, but it's a no."


Nästa hållplats - Eskilstuna

Är nu framme i Eskilstuna och sitter hemma hos Stina, ikväll blir det SYTYCD och lite vin, kommer bli mys! Imorgon ska jag klippa min bror och sedan träffa Maria på dansskolan, wooh! Inte mycket mer att tillägga, eller jo.. Stina rockar! <3

Go Eskil, go Tuna

Imorgon bitti bär det av till Eskilstuna då jag faktiskt är ledig två hela dagar! Ska träffa Maria och prata om den underbara hösten och allt som den innebär, träffa Stina såklart och bara vara. Ska fixa Visa-kort med, bra att veta va? ;)

Har åter igen fått Robyn-feber, det kommer lite och går.. Nu spelas 'The girl and the Robot' konstant både på mobilen och datorn, får aldrig nog! Så här kommer den, lyssna och njuut!Gå och lägg mig!

Skärpning på mig, jag kommer fan aldrig i säng! Hela veckan har jag inte somnat innan 3 och varit skittrött på jobbet bara för jag inte sovit nog. Men jaja, det har gått bra ändå och jag har jobb över öronen. Nu ska jag jobba 10 dagar i sträck och jäna en jävla massa pengar! Kommer vara levande död men jag är ju trots allt bara här för att jobba..

Var hemma i helgen, skönt att träffa lite folk man känner. Johan kom och hämtade mig på stationen och vilket kärt återseende! Hade bara varit borta 5 dagar men det kändes som en evighet kan jag lova! Blir en helt annan grej när man är 20 mil från varann.. I fredags åkte vi till träffade vi Niclas och Tina och hade planerat en utgång men min migrän sa ifrån :( Tråkigt det men vi hade en trevlig kväll ändå.. Såg på bio igår, Brüno blev det och den var rikigt rolig! Mycket nakenchockar dock som blev lite extra naket när man såg det på en bioduk, men den var kul ändå. Åkte hem idag och det var tungt att åka från Johan men sånt är livet,  :(

Fick mitt schema från Maria idag till hösten och jag kan nog inte vara mer taggad?! :D
Inte mindre än 18 kurser i veckan och ett stort jäkla ansvar men det ska bli superkul!


Nu ska jag försöka sova, får se hur det går.. Hörs imorgon!


I'd walk to you if I had no other way

Avståndet gör oss bara starkare <3

Tusen mil kanske känns långt
Men det finns buss och flyg och bilar
Om inte, så går jag till dig
Alla vänner kanske skrattar åt oss
Och vi skrattar bara med
För vi vet att ingen av dom känt såhär
Älskling, jag lovar dig
Att när vi tagit oss igenom det här
Kommer världen aldrig vara den samma
Och det är tack vare dig.
Plattan i mattan!

Jag saknar Ida Plantin!


Jönköping och tjocka hår

Första jobbdagen i Jönköping är nu avklarad och jag lever! Tror det är ett smärre mirakel..
Jobbade mellan 12-20 och dagen gick sjukt fort. Kan ha varit för att jag hade 14 klippningar på den tiden.. Jag har en liten fundering, har alla Jönköpingsbor tjockt hår? Har aldrig använt min effiler-sax så mycket i hela mitt liv som jag gjorde idag.. Imorgon är det inte lika mycket klippningar utan har lite färgkunder, skönt det så man kan slappna av lite.  Imorgon är det 10-18 som gäller.

Älskling åkte hem idag och det var inte lätt.. Men blev genast glad när jag läste att jag är ledig hela helgen, vilket betyder att jag får åka hem redan i helgen, wohoo!

Tycker jag har samlat på mig rejält mycket vuxen-poäng den här helgen, och idag ökade jag ännu mer, haha! Körde lite multi-tasking efter jobbet och lagade lasagnette, taco och pasta med pastasås samtidigt! Gick väl inte helt bekymmersfritt med nu har jag iallafall lite matlådor, tjoho!

Nu ska jag ringa älski-pälski och sen sussa, trött som faen!
(Litar du på mig? Självklart..) Pusspuss!

JStj

Jag älskar dig, så mycket att det gör ont. Varje gång jag ens tänker på att inte ha dig vid min sida svider det i hjärtat. Ikväll ska vi på middag, bara för att. Ingen speciell anledning utan för att jag vill ta vara på varenda sekund jag har kvar i Norrköping. Låter som jag ska dö, men så är inte fallet. Men att flytta 20 mil bort utan dig eller mina vänner, jo det känns som att dö.

Var iallafall på lunch igår med Malin, det var lika trevligt som det alltid är. Du är en fin vän, vet alltid vart jag har dig <3. Efter det sprang jag lite på stan och hittade de jeans som jag tittat på jättelänge, på rean (!), och för endast 250 spänn. Det gjorde min dag, kan jag säga! Hann också träffa Natta och Ida från min gamla klass (hur sjukt låter inte det?) och kom på hur mycket fina tjejer jag hade där. Puss på HvFr3! <3

Fight 'til the end

Idag ska jag försöka mig på att vara lite muntrare än gårdagen, för det var fan ingen bra dag. Idag ska jag sola, i solarium, hah! Helt sjukt när det är så varmt ute men jag måste ta slut på mitt solkort innan jag flyttar eftersom jag inte  kommer bo här sen på några år (fy helvete vad läskigt). Efter det ska jag luncha med Malin, och sedan åka till Johan och bada. Kommer sakna alla så sjukt, overkligt mycket.. Fan, nu börjar jag igen..

RSS 2.0