Grab the Grab's and get crackin'!

Tack för kvällen, partypojkarna. Det behövdes. :)

Malin, we missed you!

Party-People

Nu ska jag iväg och träffa mina partypojkar och se till att dom får mig på bättre humör, det får dom alltid och idag ska inte vara ett undantag! Ses imorgon, babes.

Ciao!

Fan-jävla-skapet nr. 3

Nu är jag helt utbytt. Hon går på tillställningar jag var bjuden på. Du älskar henne istället för mig. Hon sover i din säng. Hon umgås med din familj som så länge var min andra familj. Jag som trodde hon hade så stora skor att fylla verkar istället ha väldigt enkelt att bli den jag förut var i ditt liv. Fan, jag hatar att du är lycklig, jag hatar att jag inte längre är den jag brukade vara för dig. Jag HATAR att jag aldrig kan gå vidare och jag hatar det känns som den här jävla smärtan aldrig kommer gå över.

Jag vill hata dig och jag vill glömma dig lika lätt som du glömde mig.


Fanskapet nr. 2

Vad är det för jävla idiot som bestämt att vi inte ska få pengar förns i september? FAN.

Fanskapet

Åh, igår bestämde jag mig för att åka med mamma&pappa på deras kräftskiva i Rejmyre men att sedan springa iväg till Skogsröjet. Sedan visade det sig idag att biljetten kostar 450:- och det är pengar en fattig stundent inte har. Fan.

Vad gör man ikväll istället då?

Din moral är lika dubbel som min haka

Man kan inte både ha kvar kakan och äta den.


YAY ME

Idag har jag ätit potatisgratäng med ädelost-sås (det var fläskfilé till men den ville inte ätas upp av min tunga) och det var himmel för magen kan jag lova! Känns som jag har svält mig själv de senaste dagarna så det var på tiden att jag fick i mig något vettigt, och gott. Mumma.

Nu sitter jag bara hemma och tar det lungt, det är fredag kväll och det känns.. konstigt? Ändå tycker jag att det är mysigt att bara varva ner och vila upp sig inför veckan som kommer, eller nåt i den stilen. Tonade håret idag och det var greeaatt, trodde jag skulle vara blåhårig när jag sköjlde ur men det blev fintfint!


I wanna be a Marcus

Ikväll är en sådan kväll som jag behöver mitt lilla favoritgäng. Och bara för att jag verkligen är sugen på att festa med dom måste jag vara nykter pga piercingen, Malin är på Cypern och resten vet jag inte var de håller hus. Man har alltid kul med dom där, me like them!

Kanske kan få med Philip på en fika ikväll, nåt måste man väl hitta på? Usch för att bara sitta inne, det verkar inte kul alls.

Usch. Jag visste att det var något.

Jag hade en så skum känsla inom mig igår kväll och jag kunde inte sätta fingret på vad det var. Nu är det solklart varför det kändes så obekvämt och tungt. Vad har Sara gjort varje onsdagkväll de senaste två åren?

Discoträning i Eskilstuna.

Jag saknar er så fruktansvärt mycket redan nu, alla mina tjejer. Ni är min andra familj och det är aldrig roligt att skiljas från sin familj.

Jag vill så gärna fortsätta, det vill jag verkligen. Men det går verkligen inte.

Jeez.

Jag tar verkligen kål på mig själv. Jag hatar det, jag verkligen hatar det.



malinblomberg, i need you. kom hem?

Ehm. Hej.

Jag är ledsen mina vänner, men jag känner inte att jag har något att dela med mig av om dagen.

Eller jo.. Jag åt en pannkaka idag.


Ett tips

Drick inte soppa ur sugrör. Det är inte värst vidare gott.

Just det

Lite virrig jag är. Det var tungan jag piercade :)

Det smäller inte på torsdag, det small igår.

Öhm. Förra inlägget skrev jag att nåt skulle hända på torsdag, men jag fick ett litet infall igår och ringde Jonni på 316l.se och bestämde mig ganska snabbt för att pierca mig kl. 17. Sagt och gjort! Philip skulle följa med som support, men det slutade med att han gjorde en Inner COUCH. IH! Något jag aldrig trodde jag skulle göra gick jag och gjorde, och jag överlevde. Najs som fan.

Nu är det dock svullet och har sjukt ont i hela munnen, vi får hoppas att det går över till kvällen för jag har inte ätit sen igår vid 16. Illa. Men jaja!

På torsdag smäller det!

Ih-ih-ih!:D 
PHILIP DU SKA MED OCH VARA MITT SUPPORT!

Britney, oh Britney..

Hur kunde det gå så snett?



Första inlägget i min loggbok avklarat!

Philip, Ida och jag har valt att jobba med varandra under projekt-arbetet och idag gjorde vi vår första träning. Har designat ett logg-bok nu där jag ska skriva allt vi gör, hur det gick och vad jag lärt mig osv. PEPP!

I've got soul, but I'm not a solider

I've got lips
And I've got lips
Let's get together and use those lips.


I think I'm in love!

Gud, jag blir bara helt förälskad när jag ser denna lilla killen! Helt sjukt bra :)


Halt väglag, skratt, några hjärtattacker och ett steg i rätt riktning

Igår var jag i Kumla och körde halkan, HERREGUD VAD KUL DET VAR! Har nu kommit ännu ett steg närmare körkort och jag längtar mer än någonsin!

Igår var det party big-time och jag hade jättetrevligt. Full som en kastrull var Malin och jag, men kul hade vi! Orkar inte dra hela gårdagen i ord, så vill ni läsa finns det på Malins blogg.

Idag har det bara varit mys och slapp på schemat, med betoning på mys. Sminkade mamma och hennes kompis vars dotter ska gifta sig idag. Blev kalas och det är ett yrke jag skulle kunna tänka mig om jag valde att inte bli frisör.. Nu ska jag se film och poppa lite poppisar.. Kanske sova en stund också? Blev ju brutallt väckt vid 11 idag, på TOK för tidigt. Ikväll ska jag till Tina en stund och se dom supa ner sig, jag är för bakis och för pank för att festa idag.

Hörs kanske sen, tack Malin för igår! <3
Ciao!

Man är ju trots allt våg..?

Jag ber om ursäkt för mitt raseriutbrott (inte till dig dock, dig tycker jag fortfarande inte om). Ni ska inte behöva uppleva det igen. Vad har jag att vara arg över egnentligen? Jävla I-landsproblem.

Idag var det sista skoldagen för veckan eftersom jag kör halkan imorgon, wohoo! Hoppas det går bra, eller rättare sagt; Det SKA gå bra! Jag ska fira på kvällen med massa underbara människor men framförallt Mallan-Brallan. Idag var jag och fikade med Kicka efter skolan och du är bara för go! Finns verkligen få jag kommer så bra överrens med så som jag gör med dig. Det är hur många år sen som helst då vi umgicks konstant, men när vi ses är allt så äkta och jävla bra! Jag gillar dig, mycket mycket! <3

Funderar faktiskt på att gå och lägga mig, haha! Helt stört trött är jag, och man måste ju vila upp sig inför morgondagen då det är full rulle hela dagen och natten.. Tjuuululu! :D

Sätter på gamla godingen Batman&Robin och ser om jag somnar, haha. Förresten, Uma Thurman är så sjukt snygg i den filmen, GAH!

NEJ

Det som förut var saknad och besvikelse börjar nu gå över till ren hat. Jag hatar dig, jag hatar att jag var din och jag HATAR att vi sa att det skulle vara föralltid.

Föddes på en lördag, mamma kallar mig för discotjej


härmapa!

Jag tattar denna från plantinida.blogg.se


12 DAGENS:
Klädsel: Lee-jeans, lila linne, svart cardigan och sjal.
Smink: Basic
Frisyr: Ballerinaknut
Låt: John Mayers - Waiting for the world
Vill ha: Pengar & kärlek
Sjuka: Illamående och kli i hela kroppen
Drog: Musik och vännerna
Saknad: Pirret
Köp: Islatte
Godis: Inget alls
Attityd: Glad och förväntansfull
Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse: Åh, herregud.

11 FÖRSTA:
Bästa kompis: Philip (and he still is)
Bil: Öhm, nån ruttig Saab tror jag
Kärlek: Oj, Billy?
Husdjur: Dvärghamstern Oscar
Semester: Kreta 1992
Jobb: Navestads Dagcentral
Köpta skiva: Fick alla mina första skivor, den första jag köpte var nog Meteora.
Riktiga kärlek: Dennis Fagerkrantz.
Piercing: Öronen och näsan
Konsert: Har jag ens varit på en?
Fylla: Philip och jag i hans lägenhet i stan, slutade med vodka/oboy och peircing i naveln.

10 SISTA:
Personen som smsade dig: Otten-Marcus
Personen som du kramade: Philip
Peronen som ringde dig: Philip
Personen som du ringde: Mamma
Personen som sa 'jag älskar dig' till dig: Oj, öhm. Det var nog ett tag sen. Var nog Philip på fyllan :P
Alkoholdrycken: Mariestad på Otten
Bilfärd: Körlektionen imorse
Filmen du såg: Love Actually
Gången du grät: Danslägret
Måltiden: Pasta Carbonara

Waiting on the world to change.



Förresten, första skoldagen är ju avslutat!
Var faktiskt riktigt förväntansfull och efter en genomgång av det krångliga schemat var jag ändå ganska nöjd. 8.10-11.15 på måndagar och 10.45- 16.00 på tisdagar känns rätt schysst :) Jag är laddad att verkligen satsa på frisörandet! Efter skolan blev det mysfika med Philip, Ida, Kimmy och Annika på Fräcka. Det var mys, det kan jag göra varje dag faktiskt!

Imorgon blir det egen hårvård :) Blondi-blond-blond!


ÖH?!

Vafan? :D

Haha, jag brukar ha min lilla skara läsare som jag känner mig nöjd med, men igår var det 55 st som läste min blogg? Herregud, tack iallafall, alltid kul!

Jordens mysigaste :)


Hej

Tänkte blogga men orkar inte lägga energi på detta. Sova nu :) Skola imorgon.

Hejdå, sov gott!

(tack smiley för kvällens underhållning)


Men, vafan?

Vad hände egentligen?

Var det inte igår vi satt för första gången uppe på Vrinnervi i teorisalen på golvet och berättade vad vi hade lärt oss under första dagen/veckan på Frisör-programmet? Nu ska vi börja trean, och absolut sista året på frisör och sen är vi klara. Vafan? Vart tog tiden vägen?

För första gången någonsin ska det bli kul att gå till skolan. Jag är inte ledsen över att jag inte fick ta studenten detta året som jag skulle. Hade jag gjort det hade jag inte haft någon ordentlig utbildning, jag hade inte varit redo för jobblivet, och jag hade hamnat på ett jobb där jag egentligen inte trivdes. Så, se hur bra allt blev i slutändan? Jag som i början av 2an var så depp över att jag inte skulle ta studenten. Fuck it, jag festade som om det vore min student detta år och om ett år får jag göra det på riktigt! Nu har man ju liksom övat in det, haha!

HvFr3a. Det är ju sjukt. Sjukt jävla kul ska vi ha det här året!

I hate that you're you.

Är det inte meningen att du ska vara ute ur mitt liv nu?


God, I'm naive.

Nothing heard, nothing said. Can't even speak about it.

TACKA GUDARNA FÖR MIN NYA LOCKTÅNG! Jag bara älskar den! Gör man "lösa" lockar så tar det lika lång tid som det tar för mig att platta håret och det blir ju svinsnyggt också! Jag har ju inte fötts med den fördelen att bara kunna duscha och sen vara klar liksom. Tyvärr.. Men nu har jag lite mer möjligheter än bara plattat, yay!

Nu ska jag övningsköra till Malin och hämta mina grejer och saxar sen ska jag träffa Philip och Tina för en fika och massa mys! Vet inte vad som händer ikväll, man borde ju göra något för att det är ju faktiskt sista kvällen på sista sommarlovet, någonsin. GAH, lite ångest jag ger mig själv då.

Inviger nya glasögonen idag, (iordningfixad alltså) spännande!

Bra jobbat Sara

Jag, som många andra, har en "bra mail" och en "dålig" mail. Den bra är för jobbansökninhar, skolarbeten, vilktiga saker helt enkelt. Sen har jag den dåliga mailen som jag har som msn, och där all skäppost hamnar. Nu kollade jag min dåliga mail och jag hade visst inte mindre än 720 olästa mail och 45 i skräpposten.. HAH. Lyckat.

Så jag satte mig och rensade bort allt så nu är det tomt och fint överallt :;)

Yay!

Stina kommer hit nästa helg, woho!

Röj

Ikväll är det party, ikväll är det röj! Hoppas på det bästa, som vanligt, men inget slår ju gänget-kvällarna. Nu ska hälften inte med ut men vi ska ha skoj som tusan ändå :) Synd att lilla Stajna inte är i stan, för då hade vi gett henne kvällen i hennes liv, haha :D

Nu ska jag duscha, sen börja fixa iordning mig :) Äter grillat (MUMS) här hemma innan jag åker iväg till Malin på förkrök :) Oj, måååste städa innan jag åker, ser ut som bomben. Sorry mami!

Ciao så länge!

TACK :D Detta gjorde hela min dag

Här följer ett videoklipp på mig och Mallan-Brallan Flowemountin. Detta är vad som händer om man dansar 20 klasser på 3 dar. Damp så in-åt helvete!





Fabulous!

RIHANNA - DISTURBIA,


 

Tiden har bara sprungit iväg.

Det var 2 veckor sedan jag festade senast (bra jobbat!). Det var 1 vecka sen jag klarade teoriprovet (yay!). Imorgon är det en vecka sen underbara och bästa danslägret började. Det är 5 dagar kvar tills sommarlovet är slut. Det är ett år tills jag tar studenten (ÄNTLIGEN). Imorgon är det 2 veckor tills jag gör halkan. Om 2 veckor börjar dansterminen, får och kan jag fortsätta? Jag hoppas det.

Märks det kanske att jag är lite uttråkad? Inget småätande idag än iallafall, bra jobbat! Men nu är det dax för lunch.

What happend with happily ever after?

Jag läser din blogg och känner igen mig så väl i allt du skriver. Det gör ont i hjärtat när jag läser och jag lider verkligen med dig baby! Varför kan saker och ting inte bara forsätta som det "alltid" har varit? Allt är så mycket enklare då. Man har planering och rutin på vardagen, och man vänjer sig så lätt vid Vi. Sen kan en sak göra att hela världen vänds upp och ner och man vet varken in eller ut. Jag hoppas du klarar av att vara den starka person jag vet att du är! Du är värd så mycket mer än att behöva vara ledsen. Stegen känns tunga, jag vet, men dom kommer lätta.


So, what happend with happily ever after? I know a couple of people who recently have been dumped och have dumped someone they've been in a relationship with for a longer period of time. Do people just have certain amount of love to give to one person? And then, they just run out of it?


Välbehag ända ner i tårna

AHHH, DUSCH :D
så förbannat skönt, nu är man nästan människa igen :)

Håll käft och härda ut

Nu börjar armen må bättre. Skönt som tusan att man faktiskt kan röra på armen.. Men vad har jag gjort idag då? INGET. Jag hatar att vilja göra saker men att inte kunna. Usch. Jocke ville fika men jag kan ju inte lyfta armen, så jag kan inte duscha och jag kan inte fixa iordning mig så då vill man knappast ner på stan. Så ja, en helt meningslös dag.

Nu sitter jag och glor på Project Runway och smsar hejvilt. Dom sänder 2 avsnitt i rad och sedan 2x Sex and the City så min kväll är räddad :) <3

Jag saknar min Philippé.  

Lite handikapp på mig idag

Igår var jag och gjorde vad jag var tvungen att göra, jag bytte ut min p-stav. Barnmorskan var värsta hård i personligheten och det gjorde mig ju inte riktigt mindre rädd. Jag har nog aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Det kändes som när jag var 6 år gammal och skulle ta min första spruta och bara vägrade. Jag vill vägra igår men det går ju inte för sig, tyvärr. Min kära mamma följde med mig, dock var hon inte lika mycket stöd som jag hoppades. Jag grät som ett litet barn men lugnade efter ett tag ner mig, mamma därimot var tvungen att gå ut ur rummet för hon var nära på att svimma, haha! :D Jag överlevde me har nu så ont i hela armen att jag inte ens kan lyfta den. Inte kul alls faktiskt. Jag hoppas att det är bättre till imorgon, åtminstonde så jag kan ta en dusch. Detta inlägg har tagit mig ca. 15 minuter att skriva, hahaha. En hand är inte min grej..

Hur bra vi egentligen har det

Det är inte ofta man tänker på hur bra man egentligen har det. Vi får gå bland världens bästa skolor, vi har stora möjligheter till jobb, vi har pengar så det faktiskt räcker och blir över och vi har en familj. Vi har bra vänner, vi har bästa vänner, vi kan hitta kärleken, vi kan handla kläder och vi kan en måndagseftermiddag sätta oss och ta en fika med ens vänner.

Vi har det bra, det har vi. Jag har det bra, det har jag.

Jag ber om ursäkt.

När jag skrev förut var jag bara helt borta och visste inte riktigt vad jag skrev, så vi tar lite paranteser nu om vad jag egentligen skulle skriva.

Jag glömde ju att berätta om vilken fin träningsvärk jag har. Mycket viktigt. Jag har träningsvärk i;
- Foten
- Vristen
- Framsida lår
- Baksida lår
- Rumpan
- Hela ryggen
- Magen
- Tits-musklerna
- Hela armarna, över under, hela kalaset.
 
.. Ja, ni kanske get my point? Ajaj, big time! Men som sagt, så värt. Är så inspirerad och bara blown away av Adrienn, har aldrig träffat eller sett någon bättre. Att sitta och titta på henne på Youtube och bara imponeras och sen är hon där mitt framför mig, lär mig hennes steg och ger mig tips om hur jag kan blir bättre. Det är helt sjukt. En sann idol den där tjejen, och sjukt nog lika gammal som mig. Ser upp till henne som om hon vore 40 år äldre. Herregud.


Sen hade vi ju ganska många skrattattacker och det blev många internskämt, som jag bara måste dra.
"Jag hoppas ni fortfarande är ihop. Du, Viktor och Gud. Jag menar HERREGUD!"

Sedan gjorde jag en snygg översättning.. Kan ni lista ut vilken låt det är? ;)
"Håll käft och ligg med mig, kom igen varför vill du inte ligga med mig? Håll käft"

Nu ska jag äta Cheez Crunchez och kolla Vänner :)
Sov gott sen mina vänner :) Ciao!

Hemma igen

Nu är jag hemma igen från det underbara danslägret i Vingåker. Ojoj, vilken träningsvärk jag har! Men det har det varit värt det! Att få träffa och dansa för Adrienne har varit en sån jäkla inspiration. Helt underbart! Har dansat 18 pass på inte mer än 3 dagar och är ganska slutkörd nu, men har lärt mig massa nytt :)

  Ádrienne och jag :)

U

Soffe                        Daniel
Fia                            Sara B
Anna                        Sara V
Matilda                    Emelie B
Tisse                       Alva
Felicia                     Victoria
Linda                       Sandra
Malin B                    Sara W
Malin P                    Plingela
Märta                       Stina
Nattis                      Hanna


               MARIA


You will allways have my heart.

(jag vet, det är mycket partystylerz på senaste tiden. men det är dom värda.)

När livet är som bäst

Imorgon åker jag på dansläger och jag ska åter igen få uppleva allt jag älskar. Jag kommer få höra den höga basen, känna hur kroppen egentligen inte orkar mer men att man fortsätter ändå, känna rushen som går igenom kroppen precis vid 5,6,7,8!, känna att man verkligen älskar det så mycket. Varje skada, varje steg, varje pulsslag, varje hjärtslag. Och att man sedan får dela det med så underbara människor är bara gräddet på moset. Åh, vad hjärtat slår hårt för detta. Dansen.

Hur ska jag klara mig utan detta efter detta 3 dagar?

Högt upp i skyn som en fågel vid första vårdag!

Ja, jag är fortfarande högt upp på topp idag, inget kan få mig att må dåligt en dag som denna. Jag är så stolt över mig själv att jag faktiskt, för en gångs skull,  verkligen gav mig in på något och lyckades. Jag är glad idag :)

Mamma och jag åkte till Montlé (en frisörgrossist) och handlade massa färg idag :D Så nu har mamma precis hjälpt mig med att lägga i en SunLight i mitt hår, en /8 Cool Blonde. Skulle tro att det blir bildbevis på resultatet senare. Har även färgat min brors tjej och klippt både henne och honom idag. Lyckat resultat och nöjda var dom :)

Nu är det mat som gäller, sedan dusch och pack.
DANSLÄGER IMORGON! :D MARTINA SKA MED! :D TRÄFFA ALLA UNDERBARA MÄNNISKOR IGEN! :D Jag kommer gråta på söndag, jag gråter redan nu. Fan, FAN vad jag kommer sakna er. <3

Hörs senare, Hejdå!

GLADASTE TJEJEN NÅGONSIN :D

YES YES YES JAG KLARADE TEORIPROVET! :D


Jag har löst det mysterium människan undrat över i årtionden

Killar, ni har det bra lätt ibland alltså. Eller, ja.. Ska jag säga ganska ofta?

Precis nyss kom jag på varför damerna spenderar så lång tid i duschen. Tänk inga snuskiga tankar nu, men vi har faktiskt massor att ta hand om! Nyss tex. satt jag och kollade på utslagningen av So You Think You Can Dance, så sa underbaringen Cat Deely; "After the break we'll watch Pussycat Dolls perform and then we'll find out who will be going home." PERFEKT, tänkte jag då. Då hinner jag duscha och ändå hinna se vem som åker ut. Tji fick jag.

Jag ställde mig i duschen. Börjar med det vanliga, schamponering gånger 2 (jag har fått för mig att om jag bara gör det en gång missar jag några hårstrån och dom blir ledsna..). Men sen kommer jag på att jag borde lägga i färgmasken så mitt hår får lite mer liv, alltså lite mindre gula skiftningar. Så jag kör mitt schampo, lägger i färgmasken, fram med hyveln medans masken verkade. Efter detta tvättar jag kroppen medan masken fortfarande sitter i och sedan sköljer allt. Sen måste jag ju ha balsam eftersom masken öppnat upp fjällskiktet och det får inte fortgå! Sen, 20 minuter senare, är jag äntligen klar. Härligt, tänkte jag. Men SYTYCD var slut för 10 minuter sen. Fan.


95 respektive 100%

Så mycket rätt fick jag nu när jag gjorde prov på internet. Tror inte riktigt att jag litar på det dock, eftersom det är ganska enkla frågor. Inget om vikter, släpvagn eller parkering till exempel, de grejer jag känner att jag har mest problem med. Men jaja, det var ju ett bra boost iallafall.

Nu är det SYTYCD, sen sova :)

Ciao mina vänner!

Det är 24 timmar på ett dygn.

Nu ska jag plugga en timme eller två, sen ska jag duscha för en skön, välbehövd sömn så jag är utvilad och på topp imorgon bitti kl. 08.15.


Ehh, ja. Jag går nu. Hejdå.


Mmh, what you say? Mmh, that "it's all for the best." Ofcourse it is.

Har lyssnat på Imogen Heap - Hide and seek hela dagen. Av någon okänd anledning väcker den så mycket skumma känslor inom mig, saker jag inte tänkt på på evigheter. Tänk vad musik kan göra?

Idag jobbade jag på morgonen trots att jag mådde apa. Jätteont i halsen och kallsvettig och dan. Tänkte "nu kommer jag få halsfluss." Men jag åkte hem efter jobbet, sov några timmar och mådde sedan bättre. Jag tog mig till trafikskolan och pluggade gärnet eftersom det gick så dåligt idag. Fick lite hjälp med saker jag inte riktigt kom underfund med och fick 68/70 poäng sen :D Imorgon fortsätter det och jag har planerat in att sitta mellan 10-18. Får se hur mycket jag orkar med. Har laddat ner Bonniers nu så jag ska plugga lite här hemma med, lär mig inte mycket på att bara läsa tyvärr. Vi får se hur det går :) Ska bli skönt att få det överstökat!

Idag när det gick så bra med plugget kände jag att jag var värd lite shopping :) Jag har tappat bort mina svarta pumps och ville ha ett par nya, hitta ett par helsvarta i skinn från Skopunkten för 149:-! Nästan gratis för sjuttsingen! Köpte även en sjal i rosa-rutigt.

Nu ska jag.. PLUGGA. (Fy fan vad glad jag kommer vara när detta är öööövvveeeerrrrr!)


Tack för den bästa tiden i mitt liv.

Jag skrev just jordens längsta inlägg om min kärlek till Partystylerz, Eskilstuna Dansstudio och Maria. Men jag tog bort allt igen, det gör för ont att ens skriva det.

:'(

Where am I supposed to hide now,
what am I supposed to do?


Gucci, Gucci - Prada, Prada? Prada.

Jag och mamma var på stan idag på förmiddagen och fixade nya brills till mig. Hittade ett par som jag redan hade provat när jag var på stan med Philip och dom var bara helt rätt :) Dom kommer om 10 dagar, så snart är det 'glass-eye-snake' everyday, all day long!

Sara?

Ibland vet jag inte vem jag är, vart jag är påväg eller vart jag ska i livet. Idag är en sådan dag.


Dagens ordspråk

Inte för att någon annan sagt det, men för att jag vet hur det är.

"If you find IT, never ever let it go."


Fredagen i bilder


It's just emotions taking me over

Förresten, tack för att du försvarade mig igår. Tack (:


Kvällen av alla kvällar

Jag har nog historiens värsta bakfylla. Usch. Men ska jag berätta något? Det är det värt till 100%!

Åter igen hade jag en av de bästa kvällarna/nätterna någonsin! Jag, Philip, Gabriel och Malin förfestade här hemma hos mig och myste gärnet. Vi drog sedan vidare till Otten lite mindre nyktra och stod och dansade på terassen och tog oss lite att dricka. Liveband och halvt allsång och det var bara klockrent! Träffade sedan på godingarna Marcus, Olle och Bamse och gjorde dom min kväll eller vad? Det var Malin, jag och grabbarna igen och vi dansade tills musiken stängdes av. Mat på Donken efter detta där vi satt till halv 5 och sedan tog jag taxin hem. Somnade väl runt halv 6 så man är lite mör nu, men det är fint ändå :)


Kvällens internskämt:
"Marcus går och fiskar, åååååhhh."
"Jag är inte full, jag är beutiful!"
"Putta inte på den där, det är glass i!" (Vad gör jag? Jo, jag puttar och får flytande glass över hela, och då menar jag HELA min kjol. Ni kan ju gissa vad det såg ut som?!)
"Men, du kan få låna min Lena Handén om du vill?"

TACK underbara människor som gjorde min kväll till en underbar sådan, mer av detta!


Nu ska jag fortsätta vara bakis med pomme, cola och film!

Ciao!


Ska detta kallas vänskap? Va?!

Det är då inte jag som skrivit inlägget innan, vill jag härmed ta och berätta. Philip.. Han är en bajskorv!






(but do i love him anyway? ofcourse!<3)

Jag är en bajskorv.

Japp. Det är jag. En stor, äcklig diarrébajskorv som ska ha jätteroligt ikväll.

TGIF

Ja, thank god it's friday! Men vad händer under dagen då? Philip ligger fortfarande och sover, och jag har varit vaken i snart en  timme.. Sen när vaknar jag tidigt utan alarm?

Ikväll är det förfest här som gäller, tror jag ska möta Malin på stan efter hon slutat jobbet och då köpa mig något fint,  kanske? Nu ska jag nog ta och lägga mig i den underbara solen med den  inte lika underbara teoriboken!

Hörs senare, Ciao!

RSS 2.0