Jul-sugen

Har fram till igår inte känt någon julkänsla alls. Inte ens lite. Sen kom snön och det var julavslutning på Årby-skolan. Man fick julbord på lunchen och allt var bara så mysigt!

Jag längtar så mycket efter julafton! Längtar efter att vakna upp i en varm, stor, mysig säng. Kramas och pussas och äta mysig frukost. Kalle Anka, paketöppning, glögg, skinka, lussebullar, och familj. Inte nog med julafton, sen kommer ju juldagen. Vad ska man säga? <3 Sen är det den 26:e, då är det firande av Stina här i Norrköping med Maskinen på Hugo! :)

Nu ska jag ner till dansen för sista lektionen för terminen. Vet inte hur många som kommer komma med tanke på att dom har avslutning i skolan ikväll. Men jag är där för dom som kommer! Efter det ska jag mysa med Soffipropp! Nu ska jag göra mig iordning..
Nordiska mästerskapen 2009

Igår åkte jag med ett 20-tal elever till Örebro och Nordiska Mästerskapen i Disco! Förr hette tävlingen Christmas Cup, men för att få lite fler deltagare la dom till NM. Och snacka om att dom fick fler deltagare! Rising Star-klassen 12-15 hade inte mindre än 126 deltagare och även om det var största klassen så var det många i de andra klasserna också. Hade uppvärmning när alla var klara och försökte tagga alla så gott det gick.. Fy tusan vad de körde! Har aldrig sett dom ösa så mycket som de gjorde igår, jag blev så stolt över varenda unge!

Vi fick inte mindre än 7 medaljer med oss hem, vilket är superbra med tanke på att vi bara var ett 20-tal som åkte. I Rising Star-klassen vann Astrid, och jag är så stolt! Har aldrig sett henne prestera så bra, hon var helt fantastisk! I samma klass tog Mattias brons-pengen, och Ida kom på en finfin 4e plats!

I Rising Star-klassen 16+ tog sig Jonte inte bara till final utan vann också och fick världens bästa låt! Så bra som han dansade igår har jag inte sett honom sen vm, om inte det här toppar det!

I Nordic Champion-klassen hade vi bara Linnea som tävlade, men det gjorde hon med bravur! Hon kom på en hedrande 2a plats, där det bara var två svenskar i finalen, resten var norskor. Ni som vet hur duktiga Norge är förstår hur grymt det var att komma 2a! :) Linnea tävlade också med Ida i par i RS-klassen där dom kom 2a, världens goaste och duktigaste tjejer det där!

Sjuuukt nöjd med tävlingen igår, så stolt över alla!

Words of wisdom no. 1

"Ta aldrig det du har för givet"

The world at my feet


Help me get through this

Ibland går verkligen livet rakt emot en. Som en orkan som säger att man inte får vara lycklig eller lyckas med något. Jag vet faktiskt inte vad fan jag ska göra nu, jag ser inget som får mig att vilja kämpa vidare. Precis när man börjat må bättre och kan börja blicka framåt så kommer det bara nya problem. Jag är trött på det här, trött på livet och trött på alla problem.


Cheryl Cole - Fight for this love


Now everyday ain't gon' be no picnic
Love aint a walk in the park
All you can do is make the best of it now
Can't be afraid of the dark.

Just know you're not in this thing alone
There's always a place in me that you can call home
Whenever you feel like we're growing apart
Let's just go back, back, back, back, back to the start.

Anything that's worth having
Is sure enough worth fighting for
Quiting's out of the question
When it gets tough, gotta fight some more.

We gotta fight, fight, fight, fight, fight for this love
We gotta fight, fight, fight, fight, fight for this love
We gotta fight, fight, fight, fight, fight for this love
If it's worth having, it's worth fighting for oh-oh-oh

I don't know where I'm heading
I'm willing and ready to go.
We've been driving so fast
We just need to slow down
And just ro-o-o-o-o-oll.


Rock Ballerina

Idag var jag på Årby-skolan och hade lågstadie-elverna igen. Det är blandat ettor, tvåor och treor och det brukar vara en lektion där barnen har sjukt mycket spring i benen, om man säger så. Men idag var de så himla mysiga! Tjejerna ska dansa till en låt från '5 myror är fler än 4 elefanter' och ska ha rosa tyllkjol och nitbälte. Så sött! Kommer bli kalas det där.

Nu sitter jag hemma, är så sinnessjukt trött! Ska nog ta mig en power-nap innan jag ska iväg på möte vid 2. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, det märker vi!

Imorgon är det sista träningen med superstar-gruppen, numret ska sättas. Innan det är det privatlektion med Ida Johnsson, :) Nu ska jag powernappa i 20 min, haha! Hejsvejs!


RSS 2.0